Dr. Dennis Gross tilbyr dermatologiske, multifunksjonelle peelingbehandlinger med AHA/BHA-syrer og retinol, som umiddelbart gir synlige resultater med langvarig effekt. Mottoet er at det skal være enkelt å ha en fin hud. Dette blir jeg jo nysgjerrig på.

Dr. Dennis Gross har peelingbehandlinger for alle hudtyper/hudtilstander, og de kan utføres som enkeltstående behandlinger, eller som i en kur for et mer virkningsfullt og varig resultat.

 

Facetune_03-04-2019-15-26-29

 

Clinical Alpha Beta® Face Peel

Jeg fikk teste behandlingen som både skulle gi meg en lekker glød, gjøre en forskjell på huden min, men likevel være behagelig og uten nedetid. Dr. Dennis Gross’ gjennombruddspeeling eksfolierer huden med 5 ulike AHA- og BHA-syrer, hvilket gir en bevist multifunksjonell effekt. Den gir umiddelbart synlige resultater, og passeralle hudtyper/hudtilstander. Den eksfolierer huden, og virker poresammentrekkende, gjennomfukter, reparerer solskader, minimerer rynker- og hyperpigmenteringer, motvirker akne, rosacea og regulerer talgproduksjonen. I tillegg roer den rødhet, og virker hudtoneutjevnende.

  • Eksfolierer
  • Forbedrer spensten, og minimerer linjer og rynker
  • Demper rødme
  • Reparerer solskader, og motvirker hyperpigmentering
  • Virker poresammentrekkende, og motvirker akne
  • Jevner hudtonen

 

Facetune_03-04-2019-15-26-47

 

Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask

Etter litt varme og jobbing i huden passer den perfekt å avslutte med Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask. Dette er en ultra effektiv peel off-mask, som umiddelbart gir en intensiv fuktighets-boost. En tostegsbehandling med gel + pulver, som er en modellerende, transformerende ansiktsmaske, med intensiv og langvarig fukt til huden. Denne masken er en avkjølende og dypt fuktighetsgivende behandling, som gir deg umiddelbar glød og plumper opp huden. Når denne masken blandes, skjer en kjølende kjemisk reaksjon slik at huden din blir fuktighetsrik, fast og strålende. Etter én behandling minskes tørrhetslinjer og porer, og huden oppleves umiddelbart fastere, smidigere og mer strålende. Jeg elsker slike masker! De ligger tungt på huden, og gir fantastisk glød. Det passer perfekt etter en runde med peeling. 

Denne behandlingen kan anbefales som er red carpet-behandling. Eller som en innledning til andre Dr. Dennis Gross-behandlinger. Jeg hadde deilig glød lenge etterpå! Absolutt en av de mest effektive behandlingene jeg har fått.

 

IMG_8412

 

Ikke glem at Dr. Dennis Gross også har SpectraLite EyeCare Pro – du kan lese mer om de her: spectralite

 

Jeg gjør oppmerksom på at behandlingen var sponset. Det jeg skriver er alltid min personlige mening.