Det høres ikke dumt ut med en foundation som kan sitte på i flere uker, eller? Med PMU (permanent make-up) har vi mulighet til lage bryn, eyeliner og leppefarge som kan holde i to-tre år før du må fylle på farge. Nå har vi fått omtrent samme mulighet med foundation i ansiktet. Denne foundation behandlingen er en Semi permanent behandling som kan gi deg en jevn glød i opptil 4 måneder.

 

Facetune_03-04-2019-17-41-58

 

Semipermanent foundation

Ved hjelp av MTS (Micro Needle Therapy System) får du umiddelbar hudfarging ved hjelp av en micronedle derma-rulle med KFDA-godkjente, 100% trygge og naturlige  lysnende ingredienser. Ampullen som brukes til denne behandlingen inneholder også ingredienser som bremser hudaldringen.

  • Behandlingen medfører ingen smerte, ingen rødhet, ingen nedetid og ofte et øyeblikkelig resultat.
  • Gir umiddelbar og gradvis lysende effekt.
  • Nøytraliserer frie radikaler.
  • Reduserer melanininnholdet i huden før og etter UV-eksponering.
  • Gjenoppretter en jevn hudtone og en strålende hudfarge.
  • Reduserer ujevn hudtone. Effektiv hudfarging og eventuelt hudbleking.

 

Facetune_03-04-2019-17-42-17

 

Behandlingen var ikke smertefull, selv om du kjenner at nålene medfører aktivitet i huden. Jeg fikk en litt jevnere farge på huden etter endt behandling, men det anbefales alltid en kur på 4 behandlinger for et optimalt resultat. Etter de to siste behandlingene ser de fleste en stor forskjell. Behandlingen tetter ikke porene dine. Passer for enhver type hud og kommer med 5 forskjellige typer BB-dekningskvalitet. Behandlingen er også egnet for menn.

 

Facetune_03-04-2019-17-42-41

 

Veil.pris er 1800-2300 kr. De fleste tilbyr en kurpris på 4 behandlinger.

 

Behandlingen ble sponset av leverandør, men det jeg skriver er min opplevelse av behandlingen.