Jeg gledet meg til å beskøe Proskin i Sandvika, og Helen hadde lovet meg en snill behandling som skulle gi meg fin glød til kveldens fest. Jeg burde kanskje ant at det ikke ville bli helt slik. Helen jobber resultatorientert, og ikke nødvendigvis mykt, og med mitt samtykke ble vi enige om at litt rød kveld fikk være ok, så lenge det ga resultat. Dermed kombinerte hun «det beste av det beste» til min hud. Og siden hun har lang fartstid i bransjen, følte jeg meg helt trygg på hennes vurdering. Hun valgte å gi meg en kombinasjon av mine favorittbehandlinger, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg møtte til fest med litt rødsprengt hud samme kveld.

 

IMG_7122

 

Microneedeling

Med microneedling lages en kontrollert ”skade” i huden din. Pennen er motorisert, og har mange små nåler. Ved hjelp av nålene, lages mange tynne kanaler ned i epidermis (overhuden), og i dermis (bindevevslaget av huden), og huden aktiverer dermed sin reperasjonsmekanisme, slik at hudskadene repareres. Huden responderer ved å umiddelbart frigi vekstfaktorer. Huden leges, nye kollagen- og elastinfibre dannes, huden fornyes og blir strammere. Dette skal føre til færre linjer, rynker, porer, arr og pigmenter. Microneedeling er en aktiv og effektiv behandling. Den brukes ofte alene, men her har Helen kombinert den med andre aktive behandlinger.

 

IMG_7117

 

ZO Skin health Stimulator Peel 

Stimulator Peel fra Dr. Zein Obagi inneholder tre forskjellige syrer (melkesyre, mandelsyre og sitrussyre) pluss sterke konsentrasjoner av andre aktive ingredienser som skånsomt behandler huden og gir tydelige forbedringer. Produktet virker slik:

  • Mykgjør huden
  • Reparerer solskadet hud
  • Reduserer aldersflekker og hyperpigmenteringer
  • Øker hudens immunforsvar

Produksjon av sunne hudceller økes og allerede eksisterende skade reduseres.

  • Stimulator Peel forebygger hudaldring i alle aldre ved å øke produksjon av kollagen, noe som gir oppstrammende effekt og mer ungdommelig hud.
  • ZO Skin Health-produktene jobber innenfra, og aktiverer og stimulerer hudcellene til å ernære, reparere og fornye seg selv.

Peelingen jobber godt på huden, særlig etter microneedelig. Reaktive stoffene trekker godt ned i huden og gjør en stor forskjell.

 

IMG_7120

 

Hydradermie gir økt fuktighet

Hydradermie er kanskje verdens mest kjente fuktighetsbehandling, absolutt ikke uten grunn. Ved hjelp av spesialtilpassede geleer og strøm sluses aktive ingredienser ned i huden. Dette er en av mine desiderte favoritter til tørr hud! Behandlingen er behagelig, og resultatene kommer allerede etter én behandling! I løpet av 20 år har jeg aldri kjent til en behandling som tilfører mer pleie i dybden enn en Hydradermie. Denne behandlingen gjøres ofte alene, og er fantastisk i seg selv. I Helens kombinasjon, ble den helt perfekt!

 

IMG_7118

 

Dette var ingen “deilig SPA-behandling”, men heller ikke veldig smertefull. Du ser av bildene at huden jobber skikkelig under hele behandlingen. Jeg var litt rød samme kveld, men allerede dagen etter hadde jeg en fantastisk glød, som nå har vart i to uker. Ja, dette er absolutt en av de beste kombinasjonene jeg har fått noen gang, som jeg absolutt kan anbefale deg å teste! Og hos Helen er du trygg på å få en behandling som passer akkurat deg. 

PS: en kombinasjon av tre såpass aktive behandlinger gjøres kun av terapeuter som har lang fartstid i bransjen.

 

IMG_8739

 

Behandlingen var sponset, men jeg skriver kun min personlige mening.