Jeg innrømmer at jeg er hysterisk opptatt av SPF. I tillegg er jeg også selvutnevnt self-tan-dronning fra april til oktober hvert år. Fresh farge, helt uten hudaldring passer meg perfekt! Nå har jeg forelsket meg i SKIN UP® by Philip Pharma som gjør bruken av både SPF og self-tan til en drøm.

 

Facetune_02-04-2019-19-29-49

 

Hvorfor vil vi spraye ingrediensene på huden?

Med en ultralydforstøver blir ingrediensene mer konsentrert og jevnere påført, enn når ingrediensene i en krembase påføres med hendene. En ultrasonisk forstøver er en enhet som bruker ultrasoniske frekvenser for å mikse et flytende serum inn i en fin tåke. En ultrasonisk forstøver bryter serum ned til mikropartikler, som danner en tåke. Tilsvarende forstøvere er velkjent til medisinsk bruk, men denne er patentert og utviklet til bruk av Phil Pharmas kosmetikk og serumer.

 

IMG_5089

 

Fordeler ved bruk av SKIN UP® :

  • Du trenger ikke å spre produktet med hendene
  • Hurtig anvending
  • Optimalisering av produktforbruk, bedre enn å bruke hendene
  • Reduksjon av bakteriell forurensning
  • Sikkerhet og respekt for miljøet, takket være fraværet av drivgasser
  • Du kan ha denne i vesken din, og spraye huden din i løpet av dagen, selv over make-up.
  • Garantert jevnt resultat, helt uten å klisse!

 

41553

 

SKIN UP® Logical Tan

SKIN UP®PHIL PHARMA® Logical Tan er den første forstøvervæsken med selvbruner & foundation i verden. Denne hudpleien uten sol gir deg en naturlig brunfarge som er tilpasset din egen naturlige hudfarge uten å etterlate flekker eller en gulaktig farge.

Formelen er beriket med hexapeptide-48, en peptid som stimulerer cellulær aktivitet og gir en mer vedvarende og jevn hudtone. Tri-Complex formelen med hyaluronsyre støtter hudens elastisitet og hydrering mens liponsyre og Q10 fungerer som antioksidanter som gir strålende, hydrert og luminøs hud. Aloe vera, som er inkludert i formelen, bidrar til å bekjempe hudirritasjoner takket være sine anti-inflammatoriske egenskaper. 

Denne forstøveren sørger for en helt jevn og naturlig levering av selvbrunende ingredienser på huden, det har aldri vært lettere å se naturlig brun ut. 

Slik gjør du: Åpne bakpanelet på enheten ved forsiktig å skyve den opp, løft tankdekselet, fyll det med maksimalt 3 ml væske, og lukk igjen. Hold apparatet 10–15 cm fra det behandlede området, beveg det med en jevn bevegelse. 

 

Facetune_02-04-2019-19-27-56

 

Startpakke og refill: Startpakken inneholder SKIN UP® CLASSIC enheten og 2 PHIL PHARMA®-atomiserbare Logical Tan. Denne koster 1950 kr.  Når du allerede har forstøveren fyller du kun på med Logical Tan som koster 390 kr. 

 

IMG_5082

 

SKIN UP® S med SPF

Dette er den første og revolusjonerende sprayenhet uten trykk og helt uten drivgass med evne til å forstøve flytende kremer fra PHIL PHARMA® direkte på kroppen. Når du først har skaffet deg denne enheten, kan du fylle på både SPF og aktive behandlinger mot cellulitt og redusert elastisitet. De som har testet denne til forstøving av SPF, vil aldri bruke noe annet. 

Partiklene du sprayer på er mikroskopiske, forsvinner inn i huden og klisser ikke!

Dette er den første solkremen i forstøverform som gir en total og jevn beskyttelse mot UVB-UVA-IR-stråler. De gir også varig beskyttelse mot aldring av huden etter eksponering for UV-stråling og infrarødt lys.

 

IMG_7088

 

 SPF10 – SPF30 – SPF50

De inneholder alle Tri-Complex [ Hyaluronsyre – Liponsyre – Q10 ] + Tungras + SPF.

  • Polygonum Aviculare er et naturlig botanisk ekstrakt som er rikt på flavonoider som bidrar til å motvirke aldring forårsaket av IR-sollys. Kroppen din bruker også dette for å beskytte de papillære og retikulære fibrene (spenst) i huden. Huden holdes fast og elastisk. 
  • Tri-Complex med fuktgivende egenskaper og antioksidanter bidrar til å motvirke skade forårsaket av frie radikaler, og holder huden myk, elastisk og fast. 

Startpakke og refill: Startpakke med forstøverenheten og en SPF koster 2725 kr. Når du først har forstøveren kan du etterpå fylle på med kun SPF som koster 495 kr 

 

IMG_5105

 

Når du først har investert i forstøveren kan du fylle den med både self-tan og andre aktive ingredienser i etterkant. Du kjøper da kun serumene. Jeg bruker begge forstøveren daglig. Jeg bruker det også over make-up i løpet av dagen. Du får SKIN UP® i utvalgte hudpleieklinikker og her: SkinUp

 

 

 

Innlegget er sponset, men jeg har brukt forstøveren lenge og kommer til å fortsette med dette.