Jeg elsker rouge! Er du en av de som «ikke kan gå ut» uten foudation eller mascara?  Jeg kan nesten ikke gått uten rouge…. Føler mer mye mer opplagt med litt farge i kinn. Men ikke for mye! Det er faktisk ganske lett å legge rouge bittelitt feil slik at du ser oversminket ut i stedet for fresh.

 

IMG_7777

 

Slik legger du rouge

  1. Rougen bør legges akkurat der kinnene er fyldige, og  litt opp mot kinnbeinet. Ikke for langt ned mot nesen eller for langt opp til tinningen. En tommelfingerregel er å plassere to fingre ved nesevingen, rougen bør ikke gå lengre ned enn dette.
  2. Bruk fingre når du legger kremrouge. Den passer best på flytende foundation.
  3. Bruk rougekost når du legger pudderrouge. Denne kan brukes over både flytende og kompakt foundation.
  4. Rouge bør ikke legges høyere enn ytterkanten av øyet.
  5. Rougen skal ikke synes tydelig, den skal gli naturlig inn og komplimentere ansiktet som en helhet. Pass på å lage myke overganger. Start med lite produkt og jobb deg opp til et ønsket resultat, i stedet for at det blir lagt på for mye i første omgang.

 

IMG_9201

 

Her er mine favoritter for øyeblikket:

Fra venstere:

Jane Iredale Bronzer. Ikke heng deg opp i at dette er en bronser… Siden den har innslag av fersken og highlight bruker jeg den gjerne som rouge! Dette er et multifunksjonelt produkt som kan brukes både som highlighter, blush, bronzer og øyenskygge. Luksuriøse, metalliske farger du kan bruke hver for seg eller blande sammen avhengig av resultatet du ønsker. Avhengig!!  Kr. 645,-

Blush fra glo Skin Beauty i fargen Papaya gir en nydelig pop av farge til dine kinn. Papaya er en pigmentrik blush for profesjonell skyggelegging og highlighting. Bruk en god rougebørste og påfør på kinnbena for en naturlig glød. Formulert med eksklusive antioksidanter blandet med vitamin A, C, E og grønn te ekstrakt. Kr. 345,-

Yves Saint Laurent Blush Couture er en unik blush som gir en silkebløt og naturlig glød til kinnene. Elsker, ELSKER denne! Den har en enestående oppbyggbar tekstur, som gjør fargen enkel å arbeide med helt uten å drysse. Blush Couture kan også brukes våt for å få en høyere fargemetning. Den kommer i en rekke farger og med forskjellige finisher – matt, sateng eller perlemor. Kr. 399,-

Jane Iredale PurePressed Blush I fargen Cotton Candy er en fantastisk blush som setter nydelig farge på kinnene. Pleiende formulering beriket med mineraler og antioksidanter som revitaliserer huden. Gir en naturlig frisk farge til kinnene. Fargen Cotton Candy forklares som en «shimmering dusty pink» farge. Kr. 365,-

Mii Cosmetics Mineral Radiant Natural Blush – i fargen Inspire (02). En 100% ren mineralblush. Mineralene gir en delikat og naturlig farge og varme tishuden din. Bittelittprodukt skal tilfør å få en delikat touch i kinnene. Kr. 399,-

Tony Moly Panda`s Dream dual Lip & Cheek er utrolig kjekk å ha med seg i vesken for touch-up I løpet av dagen! Denne søte Pandaen har matt rouge på venstre side og lipgloss på høyre side, perfekt å bruke når du er på farten! Kommer i to nyanser. Sammensetningen av antioksidantrik kameliaolje og blomsterekstrakt beroliger og fukter huden samtidig som den gir kinnene og leppene en naturlig fresh farge! Denne fikk jeg ikke ha lenge i fred, den er nå i en skolesekk i stedet for min veske.. Kr. 115,-

 

Som dere skjønner er jeg opptatt av at produktet skal gi naturlig farge og i tillegg litt pleie. Alle produktene er sponset som arbeidsverktøy, disse er de jeg har plukket ut som favoritter.