Du har sikkert allerede hørt om IT Cosmetics. Jeg er sjelden den første som skriver om et produkt, nettopp fordi jeg alltid tester grundig før jeg skriver. Jeg gledet med lenge til å teste IT Cosmetics, som jeg hadde hørt så mye positivt om. Og nå er produktene testet. I alt slags vær, på hud som endres fra blank til tørr, til fest og til hverdags.

 

IMG_6245

 

IT Cosmetics

IT står for innovativ teknologi og er utgangspunktet for alle produktene i  sortimentet. Produkter er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og dermatologer,som kjenner huden godt. Alle IT Cosmetics produkter er en hybrid mellom Makeup og hudpleie, alt for å gi et resultat som både ser bra ut og føles bra på huden. IT Cosmetics lover ikke rent lite.

 

IMG_6249

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+

Hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+. Gir massevis av fukt til huden, samtidig som den demper synligheten av ujevnheter og fargeforskjeller. Den gir en god dekning til være en CC Cream. Det vil si at den ikke dekker 100%, men naturlig og godt nok.  Den sprekker ikke opp eller sklir ut i løpet av dagen. Jeg fikk litt feil farge i første omgang og da blir ikke resultatet godt nok, men ved innkjøp av rett farge er dette en ny favoritt.

Kr. 365,-

 

IMG_0347

 

Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+

Den mattende utgaven. Gir deg en naturlig matt finish, samtidig som den reduserer synligheten av porene. Dekker bedre enn produktet over og skjuler mørke flekker og misfarging, uten å streke eller sprekke. Den er også infusert med en oljeabsorberende, pore-minimeringsteknologi og et avansert anti-aldringsserum laget av hydrolysert kollagen, peptider, niacin, hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter. Dette er det nærmeste jeg kommer en heldekkende CC-cream som perfeksjonerer porenes fremtoning og skaper en naturlig matt hudtone som varer! Min svært blanke hud kan ofte klare seg helt uten pudder over denne.

Kr.365,-

 

IMG_5993

 

Bye Bye Under Eye™ Concealer Light

Gir full dekning som holder hele dagen, og verken sprekker opp eller sklir ut hvis du bruker den riktig! Concealeren er perfekt til ulike hudtoner og skjuler mørke ringer, poser, rødhet, blodkar og andre ujevnheter. Denne godt pigmenterte concealeren er beriket med vitaminer, hydrolysert kollagen, hyaluronsyre og antioksidanter. Den er kompakt og det er viktig å bruke SVÆRT lite. Klappes lett inn der du ønsker dekke. Bruker du for mye bildet se unaturlig ut og legge seg i linjene.

Kr. 245,-

IMG_0353

 

Bye Bye Pores Pressed™ Poreless Finish Airbrush Pressed Powder

Det perfekte on-the-go pudderet som demper synligheten av porer og ujevnheter. Dette bestselgende pudderet er tilsatt Bye Bye Pores Optical Blurring Technology™, samt ingredienser som hydrolysert kollagen og antioksidanter. Pudderet blir helt gjennomsiktig ved kontakt med huden, uten å legge seg i porer eller linjer. Passer til alle hudtoner og hudtyper, og gir en vakker, glansfri finish både hjemme og på farten. Dette er et av de beste pudrete jeg har brukt. Det blir så og si usynlig på huden, selv om det fikserer godt og gir en jevn overflate som sitter hele dagen. Kosten på bildet bør brukes til dette pudderet!

Kr.315,-

 

IMG_0355

 

Bye Bye Pores™ Poreless Finish Airbrush Powder

Den løse lillesøsteren til pudderet over. Laget for umiddelbart å minske synligheten av porer og ujevnheter. Pudderet er tilsatt Bye Bye Pores Optical Blurring Technology™, samt ingredienser som silke, hydrolysert kollagen og antioksidanter. Pudderet blir helt gjennomsiktig ved kontakt med huden, uten å legge seg i porer eller linjer. Pudderet fungerer også på alle hudtoner og gir vakker hud helt uten glans.

Kr. 285,-

 

IMG_5990

 

Superhero™ Mascara Black

Denne maskaraen er tilsatt Elastic Stretch Technology, for å gjøre vippene dine synlig lengre og bredere, samtidig som vippene blir omsluttet i en volumgivende, forlengende, pleiende svart kappe. Pleiende ingredienser og Super Black-pigment kombinert med Lash-Changing Power Brush samarbeider for å dekke alle vippehår fra rot til tupp, mens vippene blir løftet og skilt fra hverandre, for å gi inntrykk av tykkere vipper. Denne ekstra byggbare maskaraen tar vippene dine til neste nivå og gir deg muligheten til ytterligere volum og lengde ved å påføre flere lag. Den avgir litt mye produkt helt i begynnelsen. Jeg liker dette, men greit vite om. En av mine desiderte favoritter! Lett å bruke og sitter godt.

Kr.245,-

 

IMG_0345

 

Brow Power™ Universal

Designet for å gi deg vakre og naturlige bryn som varer! Blyanten kommer med en oval tupp som kan brukes på både smale og tykke bryn til å skape hårlignende strøk, i tillegg til en innebygget børste for en polert finish. Infusert med biotin, lecitin, saw palmetto, nesle, grønn te, antioksidanter, druefrø og vitamin A, B5, C og E, samt  Brow Power Technology, tilpasser den universelle nyansen seg alle hårfarger etter hvor mye trykk som legges ved påføring, og fester seg på huden for å etterligne dine egne bryn. Lett å legge og sitter godt. Og enda bedre: For hvert produkt som selges doneres et produkt bilen kvinne som trenger det, gjennom «Look good, feel better» <3

Kr. 245,-

 

IMG_5988

 

Confidence In a Cream™ Face Cream

Ja, jeg innrømmer at jeg er skeptisk til hudpleie utenfor de profesjonelle seriene. Jeg ga den en sjanse likevel. Dette er en raskt absorberende krem som skal forbedre hudens utseende. Denne prisvinnende kremen er laget for å gi huden fuktighet, gjøre den fastere og redusere synligheten av porer og misfarginger. Confidence in a Cream er tilsatt Anti-Aging Armour™ Rejuvenating Concentrate, som kombinerer kollagen og hyaluronsyre, samt niacin, peptider og ceramider, og gjør at huden kjennes glattere og vakrere. Den har en nydelig konsistens og gir masse fuktighet. Egner seg supert i forbindelse med make-up, fordi et godt underlag er halve resultatet.

Kr. 470,-

 

IMG_0358

 

 

Jeg gjør oppmerksom på at produktene er sponset som arbeidsverktøy, men innlegget er ikke betalt.