Sliter du med tørr hud? Dette er egentlig et litt dumt spørsmål siden vi vet at omtrent alle har dehydrert hud, altså mangler fuktighet, uansett hvilken hudtype de opprinnelig har. Særlig etter en lang, tørr vinter.

 

Closeup portrait of beautiful young woman with towel on head isolated on gray background, enjoying day spa, beauty treatment concept

 

Hvordan behandle dehydrert hud?

  1. Bruk en mild rens, morgen og kveld, som effektivt fjerner makeup og forurensing uten å tørke ut huden. En melk eller krem konsistens passer godt. Du kan også med fordel forsøke en oljerens.
  2. Bruk peeling! Hvis du ikke fjerner de døde, tørre hudcellene som blir liggende på hudoverflaten vil du ikke få maksimal effekt av dine hudpleieprodukter. Etter en peeling vil de aktive stoffene trekke godt inn i huden og gi bedre resultater. Finn en peeling som passer din hud og bruk den 1-2 ganger i uken.
  3. Sørg for at din fuktighetskrem inneholder masse fuktighet, ikke nødvendigvis fett. Og at den også etterlater en tynn beskyttende hinne på huden slik at du ikke mister mer fuktighet enn du klarer å tilføre.
  4. Et fuktighetsserum kan med fordel brukes under kremen, for økt effekt. Et serum trekker med seg de aktive ingrediensene i din krem dypere ned i huden i tillegg til at den, i seg selv, også er svært aktiv.
  5. Bruk SPF på dagtid! Solens stråler vil alltid virke uttørkende.

 

 Facial mask on beautiful face, closeup portrait on female with perfect skin, woman taking care, spa health and beauty treatment

 

Masker til tørr hud:

Jeg elsker masker! Og de redder meg ut av mange hudkriser, som tørr hud, gusten hud og litt vel blank hud. Jeg forventer at masker virker umiddelbart! Ikke alle kommer gjennom nåløyet, men disse liker jeg godt:

 

PRORI LCA fx161 – Hydrofill Masque

Dette er en deilig og avkjølende, fuktighetsgivende og opp strammende fuktighetsmaske. Påføres gjerne kald fra kjøleskapet på en varm, betent og irritert hud. Masken kan også påføres på øye og leppeparti.Den passer alle hudtyper. Huden fuktes og revitaliseres. Hudoverflaten plumpes og får økt volum. Fin også på arrdannelser, sensitiv og irritert hud. Den er deilig og sval og gir meg synlig mindre irritert hud og masse fuktighet.

Masken inneholder: 2 % LCA Complex (1% Melkesyre, 1 % Vit A, C, E & Provit A), Sericin, algeekstrakter og er vannbasert- kan derfor prikke noe rett etter en kjemisk peel.

Kr. 599,-

 

IMG_4465

 

Matis Hyaluronic Performance Mask

En innovativ gelemaske med en krystallklar konsistens som umiddelbart slukker hudens «tørst», gir ny friskhet og virker plumpende. Denne masken har vært en favoritt siden den ble lansert. Den er lett og passer alle, selv en tørr aknehud. Den gir alltid synlig resultat på dehydrert hud, den forsvinner inn i huden. Huden får ny fylde og friskhet.

Påfør et tykt lag av masken på renset og peelet hud. La masken virke i 15 minutter og fjern den så med lunket vann og/eller lotion tilpasset hudtype. Anbefales 2 ganger i uken.

Kr. 526,-

 

IMG_4467

 

Nimue Super Hydrating Mask ansiktsmaske

En kremmaske rik på fuktighet. Den virker beroligende, samt gir glød og spenst til tørr hud. Egner seg ypperlig til  miljøskadet hud, hyperpigmentert hud og interaktiv og stresset hud. Denne har en litt rikere konsistens enn de over, denne bruker jeg når jeg føler meg gjennomtørr!

Påføres renset hud i et tykt lag jevnt over ansikt, hals og bryst. La virke i cirka 15 minutter. Brukes en eller to ganger i uken eller etter behov.

Kr. 375,-

 

IMG_4475

 

Esse probiotic Cream Mask

En maske som nærer selv den mest dehydrerte hudtypen. Inneholder stabile og tilgjengelige kilder til vitamin A, B, E og C som har vist seg å bedre hudstrukturen, redusere pigmentering og hjelper med celle fornyelsen. Tar også hensyn til bakteriefloraen på huden vår. Gir masse fuktighet!

Kr. 520,-

 IMG_0003

 

BABOR ReVersive Overnight Mask

Dette er en «askepottmaske» som fornyer hudens fukt, spenst og glød mens du sover. Vil du ha en glatt, frisk hud med ungdommelig utstråling når du står opp om morgenen, er dette produktet for deg! Du kan virkelig se og føle resultater etter en natts bruk med denne masken, og huden er merkbart glattere og friskere. Masken støtter fornyelsen av huden celler mens du sover. Når den påføres på kvelden og får virke hele natten, vekker Babors eksklusive presisjonsformel med effektive virkestoffer hudens individuelle ungdommelige utstråling. Kan brukes hver kveld som en kur, og reduseres til bruk etter behov.

Kr. 795,-

IMG_0005

Maskene er sponset av leverendørene som arbeidsverktøy