Blåmerker etter injeksjoner er et velkjent problem. Ingen ønsker de midt i ansiktet, men får du satt injeksjoner kan det hende de dukker opp likevel. Jeg har innimellom får produkter til testing som skal redusere dette problemet, men ingen av de har virket bra nok. Nå har jeg imidlertid funnet redningen!  I et år har jeg latt flere som jevnlig får satt injeksjoner teste Čuvget Instant Vitamin Ampoules. Dette er selvsagt ingen tung test, men så lenge samtlige opplever bedring og nå alltidvil ha produktet tilgjengelig så kan jeg gå ut med dette.

 

IMG_8759

 

Čuvget Instant Vitamin Ampoules

Čuvget Instant Vitamin Ampoules er en kraftig cocktail som er laget for å reduserer tidlige aldringstegn og etterlater huden jevn og med en lekker glød. Hver ampulle inneholder en maksimal konsentrasjon av det patentsøkte ekstraktet Arctic Čaga™ i kombinasjon med et potent vitaminkompleks som umiddelbart begynner å stimulere cellene til å reparere seg.

Daglig bruk skal gi deg:

  • 80 % reduksjon av oksidative skader på hudcellene innen 60 minutter*
  • 97 % opplevde en reduksjon av fine linjer og rynker etter 10 dager**
  • 100 % fikk en mer glødende hudtone etter 10 dager**

 

Arctic Čaga-ekstrakt

Arctic Čaga-ekstrakt utvinnes fra en soppsort som vokser på barken til bjørketrær i de nordlige delene av verden. Siden soppen vokser utenpå trærne, er den utsatt for ekstreme vær- og miljøforhold. For å beskytte seg selv har den utviklet en rik sammensetning av biologisk aktive ingredienser. Noen av hovedkomponentene i ekstraktet er polysakkarider, betaglukaner og polyfenoler, som sammen bidrar til å redusere tegn på aldring. For å hjelpe huden mot daglige påkjenninger inneholder ekstraktet i tillegg en enestående sammensetning av antioksidanter.

Ny forskning på Arctic Čaga™

Forskning viser at ekstraktet Arctic Čaga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant».  Kunnskapen om helsegevinstene ved chaga-sopp har blitt ført videre fra generasjon til generasjon i århundrer, noe som gjør den til en av historiens mest respekterte naturmedisiner.» 

 

IMG_7290

 

Viktige antioxidanter for huden

Sodium Ascorbyl Fosfat (SAP) – Vitamin C

Øker kollagenproduksjonene og begrenser oksidativ skade på huden. SAP viser lavere lysfølsomhet og varmefølsomhet enn vitamin C og konverterer til rent c-vitamin i huden. Stabiliteten i vann er også mye høyere enn for vitamin C

Tocopherol Acetate – Vitamin E

E-vitamin er den viktigste naturlige lipidoppløselige antioksidanten som beskytter huden mot oksidativt stress. Mange studier dokumenterer at vitamin E har en sentral posisjon som en svært effektiv antioksidant, og gir dermed muligheter til å redusere frekvensen og alvorlighetsgraden av patologiske hendelser i huden.

Panthenol – Vitamin B5

Etter absorbsjon i huden blir panthenol omdannet til pantotensyre (vitamin B5). Denne syren er avgjørende for hudens normale funksjon. I tilfeller av forstyrrelser i huden øker behovet for dette stoffet betydelig. Panthenol virker som en fuktighetskrem, reduserer transepidermalt vanntap og opprettholder mykhet og elastisitet i huden. Den viser også en sårehelende effekt. 

 

IMG_7300

 

Hvordan kan Čuvget Instant Vitamin Ampoules virke på blåmerker?

Når blåmerket har kommet er det ikke annet du kan gjøre enn å håpe at det forsvinner raskt. Gruppen som har testet Čuvget Instant Vitamin Ampoules forteller alle at blåmerkene forsvinner dobbelt så raskt. Halvert «nedetid». Dette skyldes nok ingrediensenes evne til å reparere på cellenivå, regenerere, hele og begrense stress på huden, samt øke hudens immunforsvar. Den får kraftig hjelp til reparasjon.

Du kan gjerne bruke ampullen et par dager før injeksjonen og deretter lokalt minst to ganger om dagen helt til blåmerket forsvinner. Jeg bruker ampullene ellers også, da huden min fungerer fantastisk mye bedre med disse daglig. Verdt prøve?

Kr. 1579,- for 5 ampuller

Du kan kjøpe ampuller i klinikk eller  bestille de her: Cuvget

 

IMG_7290

 

Signaturklinikken forteller at du i tillegg kan gjøre dette for å begrense hevelse og blåmerker:

  • Unngå større alkoholinntak 48 timer før behandling. Dette er blodfortynnende. Mange får økt væske i kroppen av alkohol, så det hjelper ikke akkurat mot hevelse!
  • Antikoagulerende medisiner. Noe med ibuprofen i som for eksempel aspirin. ** ALDRI stopp med livsviktige medikamenter for forfengelighet. 
  • Fiskeolje (omega)/ hvitløk er faktisk veldig blodfortynnende (NB! For effekt må inntak avsluttes minimum 1 uke før behandling).
  • Det kan være lurt å unngå å få mensen. Hvis du kan?  Man kan bestille time utenfor menstruasjonssyklusen. (Dette også hjelper mot hevelse). Dette ser jeg personlig har en stor påvirkning.
  • Unngå behandling når du er syk eller nettopp har vært syk. Da er immunforsvaret ofte ekstra på vakt, og sannsynligheten for uønsket komplikasjon større.
  • Vet du at du lett får hevelse, kan det være lurt å informere behandler om dette.