I mange år brukte jeg ikke parfyme i det hele tatt. Når jeg jobbet med behandlinger ble det rett og slett for mange dufter. Det kunne jo også hende at de jeg behandlet mislikte de duftene jeg likte. Det ville gi de en helt feil følelse under behandlingen. For dufter gjør noe med oss, ellers ville de ikke være så viktige for oss.

  • Vi mennesker tiltrekkes av gode dufter. Hva som er godt er som regel individuelt, men vi vet også at det finnes dufter som gir en viss reaksjon hos de fleste.
  • Dufter kan minne oss om en ferie, en kjæreste eller en snill bestemor. De kan bety masse for oss.
  • Dufter kan faktisk også være beroligende eller oppkvikkende. De kan til og med brukes  salgsfremmende. Vi vet at dufter tilsetter kosmetikk for å understreke en viss følelse og de kan også brukes i en butikk for å gi deg en spesiell stemning. Ofte en stemning som gir et økt salg i butikken.

 

IMG_5910

 

Det er kjent at parfyme har eksistert i en del av de tidligste menneskelige sivilisasjoner. Eksempelvis ble det i graven til den kvinnelige egyptiske farao Hatshepsut funnet en flaske med parfyme.

Abercrombie & Fitc First Instinct Blue For Her Eau De Parfum

Dette er en naturlig duft med inspirasjon i selve essensen av merkevaren Abercrombie & Fitch, nemlig friluftsliv. Med fantastiske noter av bergamott, sjasmin og pisket vanilje, er denne perfekt for deg som er leken, men allikevel sensuell og feminin. Denne ga meg litt sommerfølelse. Og jeg elsker vanilje!

Kr.599,-

IMG_4026

 

Clean Fresh Linens Eau De Parfum

Duften skal være inspirert av den myke, krispe følelsen av nyvasket sengetøy en solfylt morgen. Den gir meg en god sommerfølelse. Du vet en feriedag hvor du kan ligge lenge i sengen mens solen steker ute. Skikkelig ferie! Den dufter av regnlilje, orkide, klementin, sandeltre og skin Musk.

kr. 449,-

 

IMG_4027

 

Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute Eau De Parfum

Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute er en magisk og forførende duft. Med friske noter av bringebær og appelsinblomst, samt de eksklusive notene av sambac-sjasmin, plomme og vanilje gjør duften sensuell og rik. Nok en gang: vanilje som jeg elsker! Men denne er en typisk party-parfyme for meg. Litt tung til hverdags, perfekt til fest.

Kr. 529,-

 

IMG_4029

 

BVLGARI Omnia Pink Sapphire Eau De Toilette

Er ikke denne lekker!? Duften skal representere den rosa saffiren og er en hyllest til den yngre generasjonen. Omnia Pink Sapphire er en berusende og leken duft med deilig rosa pomelo, tiareblomst og vaniljemusk. En typisk sommerduft. Den lekre rosa fargen i kontrast med dyp rød på flakongen og forpakningen er et kraftig blikkfang. Den gjør ingenting at den er lekker i tillegg.

Kr.589,-

 

IMG_4031

 

Valeur Absolue Perfume

Ikke bare ser denne lille flasken magisk ut, men den  virker beroligende og harmoniserende også. Den harv en fredfull og varm duft. Inneholder neroli, bergamott, vanilje. Ametystkrystall skal motvirke negativitet og stress. Styrker og renser. Kan det bli bedre? Duften er ikke min favoritt, på tross av innholdet av vanlige. Den er likevel langt over gjennomsnittet og flasken er «til å dø for»!

Kr.  259,-

 

IMG_4033

 

 

N.C.P  Seven Facets EdP 7 x 10 ml

Er du i tvil om hva som er din favorittduft? Seven Facets er designet for å gi brukeren en komplett samling med dufter i flere lag fra N.C.P. Inneholder sju lanseringsdufter og dekker alle duftfamiliene i én unik samleboks. Du kan velge å bruke en av duftene alene, eller du kan bruke hele tre av de for å gjøre det til «din egen» duft. Midt i blinken når du ikke klarer å velge! Og du har ubegrensede variasjonsmuligheter.

Kr. 966,-

IMG_5857

 

 

Jeg gjør oppmerksom på at produktene er sponset som arbeidsverktøy til denne saken.