Jeg tipper at de fleste av dere har testet vippeserum? Det har jeg også. Flere ganger, og flere forskjellige produkter. Med forskjellig resultat. Jeg hadde lange mørke vipper frem til jeg fikk min yngste datter, og dermed var den tiden over. De 11 siste årene har altså vippene blitt korte og usynlige, så vippeserum frister absolutt.

 

Hvilke alternativer har vi når vippene svikter oss?


Jo, det finnes selvfølgelig maskara som kan forlenge litt, og gi et inntrykk av tykkere vipper. Vi har løsvipper, som jeg personlig aldri har fått helt taket på. Og så har vi vippeextensions, som jeg har testet, og skal skrive mer om senere. Men helt ærlig: Det enkleste er vel vippeserum?

 

IMG_9060

 

Hvordan virker et vippeserum?

Et godt øyevippeserum forsyner hårsekkene i øyevippene med ekstra næring og proteiner. Vippene dine får mulighet til å vokse seg sunnere, sterkere og tettere. Øyevippeserum forlenger vippenes vekstsyklus, og forhindrer at øyevippene faller av for tidlig.

Hvordan brukes vippeserum?

Vippeserumet skal påføres som en eyeliner, to ganger om dagen – morgen og kveld. Dette gjør du helt til du er fornøyd med resultatet. Deretter kan du holde resultatet ved like om du bruker vippeserum ca. 3 ganger i uken.

 

IMG_5825

 

Er du nervøs for allergi? 

Et godt råd er å påføre en litt av serumet på huden før du bruker det på øyevippene, for å være sikker på at vippeserumet ikke har noen bivirkninger.

Kan vippeserum være skadelig?

Nei. Vippeserum som selges i Norge, er ikke farlige. 

Enkelte øyevippeserumer på markedet inneholder derimot noe som heter prostaglandinanaloger, som kan føre til bivirkninger som fargeendring av øyevippene og irritasjon i øynene. Denne ingrediensen gjør et øyevippeserum betydelig billigere, men medfører også en helserisiko.

Slik brukes vippeserum:

  1. Påfør vippeserum hver kveld på renset hud. Legg en smal stripe med serum like ved vippekanten, som en eyeliner. Ca. 1-3 mm fra vippenes rot. Legg ikke helt inn til vipperoten for å unngå væske inn på øynene.
  2. Etter ca 3-10 uker vil du merke at vippene dine er blitt lengre, fyldigere og sterkere. Jeg gjør oppmerksom på at resultatet vil variere fra person til person, og for noen kan det ta noe lengre tid.
  3. Etter dette vedlikeholdes penslingen ca 2-4 ganger i uken for å opprettholde vippenes fylde og lengde.
  4. Slutter du å bruke serumet vil vippene over tid gå tilbake til utgangspunktet.

Sjekk hvordan vippeserum påføres: Vippeserum

 

IMG_5824

 

Min erfaring med vippeserum:

Min konklusjon er at vippeserum absolutt er verdt et forsøk. Men på samme måte som med trening, er dette er noe du må holde ved like når resultatet er oppnådd. Altså ikke en engangsgreie. Innlysende, siden vippene består av hår som skiftes ut hele tiden. Jeg har funnet noen klare favoritter blant dem jeg har testet, og jeg synes det er utrolig deilig at det fremdeles er mulig for meg å ha litt lengde på vippene. Med litt permanent farge kan jeg gå helt uten maskara, og når jeg bruker maskara føler jeg absolutt ikke behov for løsvipper.  

 

Disse produktene har jeg testet:

Purelash Enhancing serum – Vippeserum

Norskutviklet serum som lover forsterkede, fyldigere og lengre øyenvipper med daglig påføring på bare 3-8 uker. Pure Lash Enhancing Serum er ideelt for kvinner og menn som har korte, spredte og lyse øyenvipper. Enhancing serum forbedrer vippenes styrke og kvalitet samtidig som den motvirker slitasje. Denne er min soleklare favoritt. Jeg trodde aldri vippene mine kunne bli så lange og fyldige.

Kr. 599,-

 

 

IMG_9064

 

iGlow Long Lashes Serum – Vippeserum

iGlow-serumet har blitt testet dermatologisk og oftalmologisk av uavhengige tredjeparts laboratorier for å sikre den effektive og viden kjente iGlow-kvaliteten. Tusenvis av iGlow-brukere har allerede blitt overveldet av de fantastiske resultatene! Denne har en søsteprodukt som skal brukes på bryn og de er begge svært populære!

Kr,- 549,-

 

IMG_9061

 

Swiss Clinic Eyelash Enhancer

Eyelash Enhancer skal gi fyldigere og tettere vipper. Med regelmessig bruk, kan du se fantastiske resultater etter bare noen få uker. Penselen er lett å bruke å tilfører vipper den aktive ingrediensen Redensyl som også kombineres med marint glykogen som bidrar til å stimulere hårveksten effektivt i vekstfasen. Denne var jeg også fornøyd med, den er blant de beste jeg har testet.

Kr. 549,-

 

IMG_9062

 

REVITALASH Advanced Eyelash Conditioner

Advances Eyelash Conditioner fra RevitaLash er et vippeserum som bidrar til å gi lange, vakre og friske vipper. Serumet tilfører næring og stimulerer hårveksten på øyevipper og bryn slik at hårstråene kan vokse seg lengre, tykkere, kraftigere og fyldigere. Ideell for korte og skjøre øyenvipper.

Kr. 599,-

 

IMG_9063

 

 

Buxom Big Tease Mascara Black

Dette er ikke et vippeserum, men ved siden av kan denne gi illusjon av enda lengre vipper. Big Tease er en fuktgivende, plumpende mascara som perfekt bygger opp dine vipper fra rot til tupp.

Kr. 269,- (produktet på bilder er en prøve)

 

IMG_9065

 

Jeg gjør oppmerksom på at produktene er levert av leverandører til bruk i denne testen.