Sliter du med fet eller blandet hud? Da tenker du sikkert at du må ha en utrensende leirmaske? Og det kan være helt rett. Men det kan også hende du trenger en beroligende maske, eller en som tilfører fuktighet (ikke fett).

 

Facetune_16-11-2018-15-34-47

 

Effekter du bør se etter om du har fet hud:

  • Fjerne overskuddstalg
  • Regulere talgproduksjoenen
  • Fjerne døde hudceller fra hudoverflaten
  • Roe irritasjon og betennelse som ofte finner sted i slik hud.
  • Tilføre fuktighet, som alle hudtyper har behov for.

 

Facetune_16-11-2018-15-36-55

 

Her er mine maskefavoritter til fet hud:

Skinovage Balancing Bio-Cellulose mask – beste sheetmasken! 

SKINOVAGE BALANCING er en gruppe produkter laget til den kombinerte huden. Når huden er gusten med tørre parter, og samtidig har blanke områder med store porer, stiller det høye krav til hudpleieproduktene. 

  • SEBUCON, et aktivt kompleks med melkeproteiner og vitaminer balanserer fett- og fuktighetsbalansen i huden, øker fuktighetsnivået i tørre områder og reduserer talgproduksjonen i fete partier. Dette vil opprettholde fuktighetsbalansen, samtidig som huden blir mindre blank. 
  • Naturlige biopolymers og pullulan legger en fin beskyttelse på huden som virker som et fuktreservoar som forebygger fuktighetstap og tar vare på fuktighetsbalansen i huden. 

Skinovage Balancing Bio-Cellulose mask er spesielt laget for kombinert hud som mangler fuktighet. Biocellulose fra fermentert kokosvann gir intens fuktighet, mens sink angriper bakteriene som fører til utbrudd. Den fine bio-cellulosen i masken former seg naturlig etter din ansiktsform. Masken bør virke i 15-20 minutter. 

Kr. 690,- for 5 stk.

 

IMG_0006

 

IMG_2131

 

bareMinerals Claymates «Be pure & be dewy» – to-i-ett for maks effekt!

ClayMates Be Bright & Be Firm er en duomaske med to ulike masker i samme krukke. Perfektfor «multi-masking»!  Duoen rengjør og fukter en uren og stresset hud med et innhold av mineralrik leire og fruktekstrakt. Resultatet skal være en klarere, renere og mykere hud. Be Pure Mask – den hvite masken – varmer forsiktig opp huden for å rengjøre i dybden. Fersken og hvit grapefrukt skal trekke ut urenheter og motvirke tilstoppede porer, samt minske overflødig talg. Be Dewy Mask – den rosa masken –  skal roe ned huden samtidig som den mykgjør, minsker rødhet og stress, samt resetter hudens fuktnivåer. Den inneholder acaibær og olje fra solbærfrø.

Du kan enten bruke de to maskene etter hverandre eller samtidig ved å legge den hvite masken i t-sonen, pannen og på haken for å dyprengjøre, og den rosa i områder som trenger ekstra fukt, som f.eks kjeve og kinn.

Kr. 540,-

 

IMG_0001

 

Kalahari Activated Charcoal Mask – kull avgifter!

En dyptrensende og klargjørende behandlingsmaske egnet for effektiv fjerning av urenheter, fjerner tilstoppinger i  porene og tørre hudceller på overflaten. Kombinasjonen av marine planter og planteekstrakter sørger bremser hudaldringen. Aktivert trekull absorberer effektivt toksiner, bakterier og forurensninger fra huden, slik at det blir godt eksfoliert fri for overskuddstalg. Masken passer alle hudtyper.

Kr. 719,-

IMG_4995

 

Rå Oils Clay Mask – dyptrensende!

Denne serien ble laget for å bekjempe akne. Og selv om den nå består av produkter til alle hudtyper er det ingen tvil om at produktene er effektive på akkurat denne hudtypen. Dette er en kraftig detox/avgiftende rosa leiremaske med ren rosehip-ekstrakt og antioxidantrik grønn te som exfolierer og regenererer og etterlater huden silkemykt og med en vakker, sunn glød. Den delikate leiren har oppstrammende og jevnende ingredienser som forbedrer den generelle tekstur av huden, samtidig som den gir varig økning av fuktighetsnivået.

For maksimal effekt, la ansiktsmasken ligge på i 15 minutter og avslutt ved å fukte hendene og peel huden med masken. Skyll av med varmt vann. Ideelt å bruke i dusjen.

Kr. 899,-

 

IMG_4462

 

IMG_4463

 

Skin Ceuticals Phyto Corrective Mask – Superberoligende!

Phyto Corrective Mask inneholder høyt konsentrerte botaniske ekstrakter, et beroligende dipeptid og hyaluronsyre for å intensivere og etterfylle fuktighet og balanse. Denne intensive beroligende ansiktsmasken virker svært kjølende og beroligende med det samme den kommer på huden.  Den redusere visuell rødhet og ubehag. Denne allsidige botaniske ansiktsmasken er noe av det mest effektive jeg har testet. Aknehud er ofte varm og irritert og denne egner seg derfor perfekt til slik hud. Brukes slik:

  • Daglig: Etter trening, soleksponering, varmt bad
  • Ukentlig / sesongmessig: post-reise, klor / saltvann fra svømming, vindbrann fra vinteraktiviteter
  • Post-behandling: post laser, ekstraksjoner (utklemming), fotodynamisk terapi (PDT), intens pulserende lysbehandling (IPL) og andre prosedyrer i kontoret

Kr. 689,-

 

IMG_9269

 

nügg Charcoal & Vitamin C Peel Off Mask – billig og bra!

En vegansk trekull og vitamin C Peel Off Mask som gir en kraftig hudavgiftning. Gjør huden klar, lys og myk. Renser, trekker til seg overskuddstalg og roer huden. Kull og leire trekker naturlig ut urenheter og matter huden, vitamin C fra sitronskallolje hjelper med å lysne og glatte huden.

Kr. 43,-

IMG_9349

 

 

Produktspons =  alle produktene i saken er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en profesjonell vurdering.