Jeg har ryddet på badet…. Jeg har en ganske stor kurv til leppestifter, de får altså ikke plass inne i et skap. Det var en god del gammelt i denne kurven, hvis vi er enige om at leppestifter er gamle når de er 5 år. Jeg talte 165 leppestifter før jeg ikke orket telle mer. Men det mest oppsiktsvekkende er likevel at alle har omtrent samme farge. Jeg leter helt tydelig etter «den perfekte» leppestift og beveger meg ikke over på nye og spennende farger. Det går i naturlige «kjøttfarger» med en eller annen undertone. Jeg kastet en del og har derfor også funnet frem til mine desiderte favoritter. Disse liker jeg både i farge og konsistens.

 

IMG_9192

 

Jeg liker leppestifter som er akkurat passe pleiende, ikke for matte, men de må holde en god stund.Gjerne en hel dag. Her er mine favoritter, fra venstre:

 • Chanel Rouge Allure 125
 • Mii Lip Lover Gossip 05
 • Artdeco 12.468
 • Jane Iredale Tania
 • Jane Iredale Gabby
 • Jane Iredale Jamie

 

IMG_9194

 

Jeg er ikke nødvendigvis en lipglossjente. I tilfelle må de ikke være klissete, men heller pleiende og ganske holdbare. Samme farge som leppestiftene..

 • Babor Perfect Shine Lip Gloss 05 Urban Pink
 • Urban Decay Revolution Kinky
 • Mii Luscious Lip Sheen Indulge 02
 • Urban Decay Naked Walk of Shame
 • Mii Luscious Lip Sheen Enchant 01
 • bareMinerals Buxom Taupe it off

 

IMG_9196

 

Buxom Plumpline Lip Liner I fargen Hush Hush bruker jeg faktisk ikke bare som lipliner, jeg trekker den inn og farger resten av leppen med den også.

 

IMG_9936

 

Hynt Beauty er ganske nytt for meg, men leppestiften falt jeg for umiddelbart! Den er akkurat slik jeg liker en leppestift. Denne fargen, Bellini Nude, er slik jeg liker den. I tillegg har den et bittelite speil på toppen – hvorfor har ingen tenkt på dette tidligere?!