Tyngdekraften er en artig sak… Det er likesom ikke bare ansiktet som «sagger» mer og mer, men kroppen gjør det samme. Dette er naturens gang, men jeg satser på å gjøre noen få enkle tiltak for å forsøke å bremse dette litt. Som for eksempel å bruke en bodylotion med litt oppstrammende effekt. For det finnes ingredienser som gir «fylde» og strammer opp huden på kroppen, akkurat som i ansiktet.

 

 

beauty, depilation, epilation, people and bodycare concept - beautiful woman touching her smooth bare legs over white background

 

Thalgo High Performance Firming Cream

Thalgo High Performance Firming Cream skal bidra til å feste de dypere lagene i huden.  Sculpt Active teknologien, høyt beriket med noen av de mest innovative re-texturiserende ingredienser, bidrar til å bekjempe utseendet på «sagging» i huden. Figuren skal se omdefinert, synlig re-sculpted og omformet. Denne kjenner jeg jobber og dermed har jeg sterk tro på dette. den inneholder også svært interessante ingredienser . Passer kvinner hvis hud har mistet fasthet og trenger å strammes litt opp.

Kr. 775,-

 

IMG_8762

 

Environ Body Oil

En ultrafin olje som tilfører huden høye konsentrasjoner av vitaminer og antioksidanter. Dette reparerer og gir energi til solskadet og tørr hud. Gir huden en sunn glød! Beskytter huden mot skadelige miljømessige irritanter. Tilfører intens næring og fuktighet og etterlater en myk hudoverflate. Reparerer solskade, fine linjer og ujevn hudfarge. Gir en jevn, ungdommelig overflate. 

Enhanced Body Oil inneholder:

  • Vitamin A (Retinyl acetate): Normaliserer hud- og cellefunksjoner. 
  • Vitamin C (Ascorbyl Tetra Isopalmitate): Kraftig antioksidant, stimulerer cellefornyelsen, styrker kapillærene og bleker hyperpigmentering. 
  • Vitamin E: beskyttende antioksidant.
  • Rosemary Extract: Flavonoid antioksidant. 
  • Jojoba Seed Oil: roer irritert hud. 

Kr.

IMG_9035

 

Kalahari Mafura Body Balm

En kremaktig Body Balm som tilfører næring og fukter en tørr hud. Collagen- og elastinproduktsjonen stimuleres av de unike extraktene samt kraftfull effekt forebygger alderen av huden. Balmen egner seg godt til tørr vinterhud.

Kr.  639,-

 

IMG_9032

 

Biotherm Body Refirm Stretch Oil

Denne næringsrike oljen skal gi huden mer fleksibilitet.  Padina-Pavonica-ekstrakt skal i tillegg bidra til å forbedre hudens fasthet. Inneholder vitamin E-derivat med antioksidantvirkning som beskytter huden mot skadelige miljøpåvirkninger. Den er kke klissete, men rik og oppstrammende.  Skal bedrer hudtonen og har en deilig aromatisk duft. Masser på i sirkelbevegelser. Denne gir en fin glød til huden og kåper jeg den motvirker tyngdekraftens effekt på kroppen.

Kr. 330,-

 

IMG_0446

 

 

Produktene er sponset til testing