Dette kan virke som litt intern informasjon, og den treffer kanskje ikke deg som bor for langt unna. Men Signaturklinikken har ikke bare kunder fra Oslo og Akershus, folk reiser ganske langt for å få den behandlingen og det resultatet de ønsker seg.

 

IMG_0540

 

Marianne Hverven startet Signaturklinikken på Lillestrøm i 2015. Den ble en knallsuksess. Marianne jobber døgnet rundt, og har med seg flinke og engasjerte terapeuter. Slikt blir det suksess av.

Klinikken er et kompetansesenter innen profesjonell hudpleie og medisinske skjønnhetsbehandlinger, og består i dag av ressurspersoner innen flere fagområder. De har kun autoriserte Restylane-behandlere på klinikken, og samarbeider også med en av verdens dyktigste kirurger – Dr. Fredrik Berne. Signaturklinikken er en kvalitetsklinikk med høy kompetanse og erfarne behandlere med sans for naturlig resultat.

 

IMG_4069

 

Signaturklinikken tilbyr behandlinger innen hudforyngelse, rynkereduksjon, akneproblematikk, pigmentflekker, solskadet hud, sprengte blodkar, Botox/Azzalure og Restylane.

 

Facetune_02-02-2019-15-44-18

 

Signaturklinikken benytter kun dokumenterte og effektive kvalitetsprodukter:

  • ZO Health
  • ZO Medical 
  • Elixir Cosmeceutical
  • Dr. Schrammek
  • Restylane
  • Me Line
  • De tilbyr også 3D hudanalyse, dersom du ønsker en grundig analyse av din egen hudtilstand og underliggende pigment.

 

IMG_0542

Med denne kan huden skannes før behandlingene starter. Den viser alle synlige utfordringer og all skade som ligger usynlig i huden. Slik kan du se hva huden din trenger. Du bør også skanne på nytt etter en en periode med behandlinger og produktbruk for å se utviklingen.

 

Signaturklinikken er et trygt valg om du ønsker deg effektive behandlinger fremfor et ikke-naturlig utseende. Jeg har brukt Signaturklinikken siden de åpnet, og kan gå god for alle som jobber der. De veileder og råder, og er virkelige gode på sitt felt. 

Jeg ønsker dem lykke til på Strømmen Storsenter!

 

 

Reklame for hudpleiekollegaer. 🙂