Noen ganger faller jeg totalt for en ansiktsmaske. Det handler i tilfelle om masker som gir umiddelbare resultater. Når jeg i tillegg sliter med pigmentflekker var ikke denne vanskelig like:

ME LINE | Pigment Home Mask

Dette er en meget aktiv maske for hjemmebehandling mot pigmentering. Ingredienser med antioksidanter som forbereder og reduserer pigmentering. Brukes en gang i uken. Påføres i et tynt lag i hele ansiktet og eventuelt hals. Vaskes av med vann eller mild rens etter 45-60 minutter. Masken er veldig aktiv og bruker du den som anbefalt tidligere  må du forvente at du flasser. Masken er også super som en «party»-maske som gir masse glød og jevner hudtonen din, men la den da virke maks 10 minutter. Første gang du bruker masken anbefaler jeg at du lar den virke i 5 minutter.

Det finnes selvfølgelig flere masker tilpasset en hud med pigmentflekker, men denne er jeg rett og slett hektet på akkurat nå.

 

IMG_0004

 

maske