Jeg har skrevet flere innlegg om SOL PMU, som lenge har utdannet elever innen PMU (permanent make-up), og selv er ansvarlig for omtrent det som finnes av lekre bryn, lepper og skjønnhetsflekker her til lands. Sjefen selv, Solvår Hegge, er ledende innen PMU, ikke bare her i landet, men også utenfor våre landegrenser. 

 

IMG_0603

 

SOL PMU har nå blitt til Invisibli


Solvår og hennes crew har åpnet en lekker klinikk med tilhørende kurslokale i hjertet av hovedstaden. Solvår er selv hudterapeut, og klinikken tilbyr nå behandlinger utover PMU. Hun har samlet noen av landets beste på sitt felt, og lokalene er rett og slett topp moderne og veldig tiltalende. 

 

IMG_1569-1

 

IMG_1571-1

 

Akademiet

I mange år har Solvår samarbeidet med noen av Norges ledende sykehus, kirurger og hudleger. Invisibli-akademiet er landets ledende utdanningssenter for kosmetiske prosedyrer innen PMU. Akademiet har eget teorirom og et praksisrom hvor mye av undervisningen foregår. Solvår er svært nøye på at kursdeltagerne skal lære skikkelig teknikk, og øve seg i å se hva som passer hvert ansikt best. Her snakker vi presisjon. Jeg har dessverre alt for mange ganger sett hva jentene må korrigere etter feil behandlinger. Bryn som åpenlyst sitter for høyt eller skjevt, eller lipliner som langt ifra viser leppene fra sin beste side. Omtrent hver gang jeg er innom Solvår, ser jeg noe de jobber med å korrigere. Det er viktig at opplæring foregår riktig, med grundig veiledning og mulighet for videreutdanning etter grunnkurs, samt veiledning når elevene starter med behandlingene i klinikk. 

 

 

IMG_1567-1

 

PMU hos Invisibli

Hos Invisibli kan du selvfølgelig også få utført behandlinger – jeg har fått både bryn, lipliner og eyeliner hos Solvår, og er svært fornøyd med dette. Mer om det kan du lese her:

De bruker ulike teknikker for å oppnå resultatet som passer deg best. Teknikk og farge bestemmes på behandlingsdagen sammen med din behandler. Invisibli er distributør for verdens ledende PMU produsent, MT.DERM, noe som gjør at de kun bruker utstyr og pigmenter (farger) av ypperste kvalitet. Utstyret i kombinasjon med moderne teknikker gjør at man har muligheten for å oppnå de mest naturlige øyenbrynene, leppene eller eyelineren. 

Behandlingen er ferdig etter 2–3 besøk hos Invisibli, og refill er selvfølgelig inkludert i prisen.

 

IMG_1572-1

 

IMG_3793 2

 

Medisinsk pigmentering og klinisk tatovering 

Medisinsk pigmentering og klinisk tatovering kan ha stor innvirkning på selvfølelsen. Invisibli spesialiserer seg blant annet på rekonstruksjon av bryster og areola/brystvorten, kamuflering av arr, pigmentering av vitiligo/pigmentløse flekker og hodebunnstatovering. Hver prosedyre er skreddersydd for deg – helt etter dine behov, og du vil dermed ende opp med et naturlig resultat. Behandlingene er mer eller mindre smertefrie, og enkle å gjennomføre.

Scalp Tattoo er en behandling hvor det pigmenteres inn små prikker som skal forestille hårstrå – resultatet er naturlig, og ser ut som ditt eget hår. Solvår har lenge fulgt med på denne teknikken i utlandet, og nå er hun den første som utfører og underviser i den i Norge.

 

IMG_6380-kopi

 

Kosmetisk sykepleier – med bred erfaring!

Solvår har hentet en av de beste injeksjonsspesialistene i bransjen. Hanne Hegle tilbyr behandling med injeksjonsproduktet Restylane. Det gir umiddelbare og langvarige fordeler, uten å være permanent. Dette preparatet finnes i flere varianter med ulike egenskaper, og egner seg dermed for behandling av ulike typer utfordringer, som å jevne ut linjer i ansiktet, bygge opp og endre ansiktskonturer, og fukte huden. Jeg kan absolutt anbefale Hanne! Jeg har sett henne utføre lekre endringer på skjeve kinnben og deformerte lepper, helt uten at det ser unaturlig ut. Jeg er personlig veldig glad i skinbooster, som settes med bittesmå stikk i et større område. Dette for å øke fuktigheten i huden, og dermed også volumet.

Hanne jobber også med plasmapenn, en ny og innovativ teknologi som kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigmenteringer, arr, tatoveringer, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker. Plasmapenn virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for slik danne plasma. Nitrogengass omdannes til plasmaenergi, hvilket resulterer i sublimasjon/fordamping av huden. Resultatet sees umiddelbart. Plasmapenn er et alternativ til omfattende kirurgiske kosmetiske prosedyrer, og har redusert nedetid.

 

image1

 

For over 20 år siden, mistet jeg mine bryn etter en tid med sykdom, og jeg har etter dette vært avhengig av PMU for erstatte mine tapte bryn. PMU-trenden har utviklet seg enormt på i løpet av disse årene, men jeg har alltid følt meg i trygge hender hos Invisibli. Det er jo viktig, da det tross alt er snakk om å få utført en delvis permanent endring i ansiktet. Jeg opplever ikke lenger at fargen blir rosa, den bare falmer. Jeg kan derfor gå litt lenger mellom hver etterfyll. Men, jeg er 20 år eldre enn da jeg fikk min første behandling. Ansiktet endrer seg på 20 år, og dette har Solvår korrigert for  underveis. I tillegg til at jeg er i trygge hender, blir jeg stadig oppdatert på nyheter i PMU-verden. Solvår holder meg orientert, og hun er levende engasjert i sitt arbeide, sine klienter og elever.

 

img_2630

Invisibli har også en avdeling i Mosjøen som drives av Solvårs datter, Anniken.

 

Les mer om Invisibli her:Invisibli