De første tegnene til aldring ser vi rundt øynene. De første tegnene på lite søvn også, dessverre.. I dette området har vi tynn og sart hud og vi bør pleie den deretter.

 

øyekre

 

4 tips til øyepartiet

Bruk SPF! Selv om rynkene våre delvis bestemmes av genetikk, blir mange rynker forårsaket eller forverret av solskader. Er du gammel nok til å bruke sminke på øynene, så burde du også bruke øyenkrem, og denne bør inneholde SPF på dagtid. Bruk også solbriller! Du har nå en god unnskyldning til å investere i et par gode, store solbriller. Solbriller og øyekrem med SPF, hele sommeren og store deler av vinteren.

Bruk øyekrem! En øyekrem er laget spesielt for det tynne og sarte området rundt øyepartiet, med tanke på de behovene du har i dette området. Linjer, blå ringer og hovenhet er vanlige problemer. En tørt og sensitivt øyeparti vil gi deg flere og mer synlige linjer. Se etter en øyekrem med disse ingrediensene: retinoider som stimulerer cellevekst, peptider som øker kollagenproduksjonen og antioksidanter som løser fri radikalskade forårsaket av solskader og andre miljøfaktorer.

Prøv retinoider! Retinoider, ellers kjent som vitamin A, er velkjente i anti-age produkter. Selv om Retin-A var det første og mest kjente vitamin A-derivatet som ble brukt til behandling av linjer, har andre vitamin A-derivater også fått anerkjennelse. Det florerer med produkter som inneholder lavere doser av vitamin A. Mens Retin-A forblir en medisin vi ofte bruker i behandling av akne, og mer drastisk hudfornyelse, er de andre derivatene kjent for å bekjempe rynker og skader på huden. Disse produktene gir deg gode resultater, men de bør brukes i samarbeide med en hudlege eller en hudterapeut. Det er viktig at de brukes riktig for å gi deg det resultatet du ønsker. 

Kjemisk peeling! Kjemisk peeling er en fin måte å fjerne lag med døde hudceller, og gir deg frisk, plumpet hud. Det finnes noen du kan kjøpe med deg hjem, men det beste alternativet er å få utført behandlingen i en  klinikk. 

Synskontroll! Kan det være at du myser mye fordi du ser dårlig? Dette gir deg enda flere av disse sjarmerende linjene, så i tilfelle kan det være en idé å sjekke synet? 

 

æyekrem2

 

Produkttips til øyepartiet

Disse produktene har jeg testet og de kommer svært godt ut i sin gruppe produkter:

Matis Réponse Yeux Realxing Eye Toner – Beroligende til rens og kompress!

Denne anbefaler jeg å bruke etter din øyerens. Den er en forfriskende, oppstrammende og beroligende Eye Toner. Den skal redusere hevelser og poser under øynene. Den passer selv den mest sensitive huden. Den har en umiddelbar forfriskende og avslappende virkning.

Bruk: Påfør på bomullspads og la de ligge på øynene i et par minutter for et våkent og klart blikk. Sveip over øynene med en pad etter rens for å fjerne alle rester av make-up og make-up fjerner. Det er ikke nødvendig å skylle av etterpå.

Kr. 349,-

 

IMG_9051

 

Matis Respone Yeux Eye Contour Lift Care – Lifting!

En oppstrammende øyekrem som skal redusere rynker og kråkeføtter samt gi en kosmetisk oppstrammende effekt. Øyelokkene virker løftet, rynker og linjer glattes ut, og blikket ser mer våkent og ungdommelig ut. Den har en passe rik konsistens og er en virkelig favoritt for tiden.

Kr. 649,-

 

IMG_9053

 

Thalgo Eyelid Lifting Cream – Antiage!

En deilig krem med både umiddelbar og langtidsvirkeknde effekt. Løfter øyets kontur, motvirker linjer, mørke ringer og poser under øynene. Jeg ELSKER denne!

Marine Replenishment Complex  skal virke oppstrammende og sammentrekkende. Renset hvetesukker gir en naturlig og uttrekkbar film som gir en umiddelbar og mekanisk løftende effekt. Et plantekompleks aktiverer mikrosirkulasjonen ved å øke motstandsdyktigheten og redusere kapilær permeabilitet.

Kr. 900,-

 

IMG_9050

 

Darphin Beauty Revealing Eye And Lip Contour Cream – lepper og lepper!

Skal redusere  utseendet på fine linjer og rynker rundt øynene og leppene. Forbedrer hudens elastisitet og fasthet. Mykgjør huden rundt øynene og kan også brukes på og rundt leppene.

Kr. 890,-

 

IMG_9048

 

pH formula E.Y.E. recovery – linjer og hevelse!

Kraftig kombinasjon av 5 Peptider! Anti-ødem egenskaper med bevist effekt på reduksjon av poser under øynene.  Bekjemper mimikk-linjer. Gjenoppretter stramheten og tonusen rundt øyeområdet og minsker synligheten av fine linjer og rynker. Bekjemper mekanismer som fører til ødemer og har en drenerende effekt, bedrer elastisiteten og gjør huden glattere. En kombinasjon aktive ingredienser som har evnen til å absorbere og eliminere fargede blod-pigmenter I huden som er ansvarlige for at det blir mørke ringer under øynene. Den har og en anti-inflammatorisk effekt og gjenoppretter stramhet og tonus rundt øyeområdet.

Kr. 584,-

 

IMG_9043

 

Dr. Brandt No More Baggage – Linjer og poser!

En øyekrem som umiddelbart skal redusere poser og mørke ringer under øynene. Produktet fungerer nærmest som en «second skin» og mykgjør linjer og lysner huden under øynene. Ingrediensene i produktet gjør at du både får en umiddelbar og langsiktig effekt. Dette produktet er perfekt for alle som ønsker å bekjempe mørke ringer eller poser under øynene. Bruk det som en «quick fix» hvis du har fått for lite søvn en dag eller daglig for en langvarig effekt.

Kr.  439,-

 

IMG_9047

 

Sans Soucis Firming Eye Creme  – Rik konsistens!

Ekstra rik øyekrem som inneholder mineralrikt termisk vann fra Baden-Baden og verdifulle hudbeskyttende vitaminer. Kremen gir det krevende øyepartiet optimalt med fukt, då det tenderer å bli tørt, og bidrar til å redusere små rynker. Deilig og rik krem for de som ikke får nok rundt øynene.

Kr. 349,-

 

IMG_9200

 

Sans Soucis Eye Contour fluid Roll-on – øker mikrosirkulasjonen!

Anti-Age Eye Fluid med mikroalge-ekstrakt, hyaluronsyre og termisk kildevann. Med praktisk påføringsapplikator som forbedrer hudens metabolisme, vekker opp trette celler og booster hudens funksjoner.  Skal redusere mørke sirkler under øynene. Virker beroligende og spesielt deilig om du oppbevarer den i kjøleskapet.

Kr. 289,-

 

IMG_9046

 

Babor Skinovage Calming Eye Cream – sår og sensitiv hud!

En silkemyk krem for den høysensitive huden rundt øynene, som ofte lider av rødhet. Kremen roer og fjerner rødhet, og mykgjør huden. Polysakkarider gir intens fuktighet. Andre aktive ingredienser er vitamin E, makadamiaolje, allantoin og phantenol. Når jeg er sår og tørr rundt øynene redder denne meg alltid. 

Kr. 690,-

 

IMG_9042

 

Emma S Ultimate Eye Cream – pleie og glød!

En lysreflekterende, fuktighetsgivende og fuktbindende anti-age øyekrem spesielt utviklet for moden hud (50+). Inneholder tre ulike aktive molekyler som skal  minske synligheten av mørke ringer og hevelse under øynene. Lavmolekylær hyaluronsyre reduserer kråketær og rynker samt virker oppstrammende. Øyekremen skal styrke den tynne huden rundt øynene og gi den en myk og silkeglatt følelse.

Kr.  489,-

 

IMG_9041

 

Kalahari Hydrating-Collagen-Eye-Patches – redningen for trøtte øyne!

Fuktighetsgivende kollagenberikte øyenpads som inneholder hydrolysert kollagen og kolloidalt gull som skal forbedre utseendet på fine linjer, rynker og reduserer hevelse. Disse er perfekte å ha med på tur. La de ligge i vesken til nødstilfelle!

Kr. 119,-

 

IMG_9040

 

 

 

Produktene er sponset av leverandørene.