Det har skjedd en utrolig utvikling i hudpleiebransjen siden 1992, da jeg var nyutdannet. Det er ikke noe hvilehjem å holde seg oppdatert, men veldig spennende. Vi har verktøy bransjen bare kunne drømme om for 20 år siden. Vi hjelper utrolig mange til en bedre hud. I 2018 har forbrukerne vært opptatt av dette:

 

Woman having facial massage

 

Glød

I 2018 tok ønsket om glød i huden helt av. Vi ønsker med dette et friskt, strålende utseende. Trenden avhenger av en velstelt hud, i tillegg til riktig make-up, dermed har hudpleierutinene vært i fokus. I tillegg har vi lært mye om hvordan vi kan benytte hudpleieprodukter, primer, foundation og highlighter til å oppnå akkurat den gløden vi ønsker. 

 

Facetune_17-08-2018-15-53-47

 

Rene produkter

Vi har utviklet vår viten om – og vårt ønske om – hudpleieprodukter som ikke inneholder skadelige stoffer, men likevel har effekt på huden. En del gamle myter er heldigvis opplest og vedtatt som «uten betydning», mens kunnskapen har økt. Vi har fremdeles mye å lære!

 

IMG_7292

 

Multitaskingprodukter

Vi er store fan av to-i-ett-, eller til og med tre-i-ettprodukter. Dette betyr at det lages en mengde produkter som skal forenkle din hjemmepleierutine. Dette appellerer selvfølgelig til de fleste. Men husk at dette er en trend som først og fremst passer de unge, de som overhode ikke har en utfordring med sin hud, eller som kan passe til hytteturen eller treningsbagen. Hud som krever litt mer, eller voksen hud, har behov for flere aktive stoffer enn vi kan få i ett produkt alene. Alt til sitt bruk, altså!

 

Beautiful woman with purifying facial mask keeping her palms by her face

 

Probiotisk hudpleie

Vi har fått øynene opp for de mange mikroskopiske organismer som lever på hudoverflaten vår, og hjelper til med å holde den velfungerende. For å støtte en sunn bakterieflora, fikk hudpleieprodukter med innhold av pro- og prebiotika virkelig vekst i 2018.

 

Product out of cartons

 

Hudpleie spesialtilpasset din hud

Selv om hud kan deles inn i forskjellige hudtyper, betyr ikke det at alle med tørr hud trenger samme pleie. Vi har individuelle utfordringer i forhold til livsstil og traumer som huden kan ha blitt utsatt for. En del produkter kan frigjøre ingredienser akkurat når huden din trenger den ingrediensen. Andre serier har apparater som måler behovene i din hud. Det finnes til og med produkter som skreddersydd etter en gentest.

 

IMG_7343

 

Face Masks

Ansiktsmasker er superpopulært, og i 2018 har de om mulig blitt enda mer populære. Gummimasker, peel off-masker, sheet-masker og leirmasker. Jeg elsker masker! Og det er ikke så merkelig. En god maske i 10 min kan gjøre mye for huden.

 

The cosmetologist for procedure of cleansing and moisturizing the skin, applying a sheet mask to the face of a young woman in beauty salon.Cosmetology and professional skin care.