Riktig valg av mascara og riktig påføringsteknikk gir deg akkurat den effekten du vil ha, enten du ønsker naturlige vipper eller lange og tykke vipper. Jeg er stadig på søken etter «den perfekte» mascara og har funnet en del veldig gode på min vei. Jeg har også funnet frem til en påføring som gir den effekten jeg ønsker.

 

 

A woman applying mascara

 

4 tips som gir deg synlige, lange og volumøse vipper:

  1. For å bevare en «krøll» lenger, beveg mascaraen frem og tilbake nede fra roten, mens du påfører opp og ut. Ligger det lik mengde mascara på hele vippen har de en tendens til å bli «tunge» og falle ned/rette seg ut. Ved å utføre denne bevegelsen innerst legger du igjen litt mer produkt der. Du går over i en normal påføring halvveis ut på vippen og disse får altså litt mindre produkt på seg. Vippene vil bevare bøyen oppover.
  2. Bruk vannfast mascara oppå ordinær mascara! Dette er et tips jeg har benyttet siden jeg fikk det. Vannfast mascara alene er vanskelig å fjerne, ordinær mascara alene smitter lett utover dagen. Kombinasjonen gjør at din mascara sitter hele dagen, samtidig som den ikke er så vanskelig å fjerne.
  3. Påfør produkt på begge sider av vippene. Har du tynne vipper er det en fordel å legge farge på både undersiden og oversiden av vippene, de vil da virke tykkere. Påfør vekselsvis når du ser opp og ser ned.
  4. Ønsker du tykkere vipper kan du også passe på å holde kosten horisontalt med vippene når du påfører produkt. Vil du ha et mer naturlig utseende kan du holde kosten vertikalt, altså påfør med tuppen av kosten.

 

IMG_9377

 

Her er mine mascara-favoritter akkurat nå:

 

IMG_9950

 

Babor har akkurat lansert tre nye mascara. Jeg liker faktisk alle tre svært godt! Legg spesielt merke til Absolute Volume & Length som er mascara og vippeserum i ett!

Babor Age Id Absolute Volume & Length

Denne maskaraen fra Babor inneholder «lash growth serum» som stimulerer og øker veksten av vippene, samtidig som hårstrukturen styrkes. Behagelig tekstur som omslutter vippene Kraftig børste for maksimalt volum. Dette er rett og slett en STOR favoritt!

Kr. 389,-

Babor Age Id Ultimate Style & Volume

«Allrounderen» som gir økt volum, også til korte vipper. Praktisk børste som er enkel å bruke. Perfekt for å legge flere lag. Supert til «naturlige dager» selv om det synes at den er på legger den seg naturlig på vippene. Gir fin volum.

kr. 329,-

Babor Age Id Extra Curl & Volume

Maskara med fleksibel og behagelig tekstur. Unik krøll-børste for perfekt buede vipper som holder lenge. Hvis du har litt rette vipper og bruker vippetang er denne noe du bør teste. Den bøyer uten å klumpe og sitter svært godt på.

Kr. 329,-

 

IMG_9381

 

Mii Feature Length Lash Lover

Denne mascaraen lover  superlengde. Den er beriket med kokosnøttolje og aloe vera. Den skal legge en fleksibel film og små fibre for myke, behagelige vipper hele dagen. Børsten er superdeilig og bidrar til at denne er lett legge i et enkelt lag eller å bygge med flere lag for en virkelig volumas effekt.

Kr. 338,-

 

IMG_9379

Sensai Mascara Lash Volumiser 38 C

En helt ny mascara som gir maksimalt volum med presis separasjon og intens sort farge. Vannfast opp til 38°C og sverter ikke. Du som kjenner 38c mascaraene til Sensai vet at de må fjernes med vann som har en temperatur på 38c, ellers sitter den som støpt. Denne gir i tillegg intens sort farge.

Kr. 369,-

 

IMG_9378

 

KORRES Volcanic Minerals Mascara Extreme Length

Dette er en mascara som skal gi ekstremt lange og separerte vipper. Og det opplever jeg faktisk at den gjør! Jeg har fått gjentatte spørsmål om jeg har løsvipper når jeg bruker denne.  Den inneholder vulkanske mineraler og Shea-butter for å pleie vippene.  Den er helt uten mineralolje og parabener.

Kr. 199,-

 

IMG_0346

 

IT Cosmetics Superhero™ Mascara Black

 Denne revolusjonerende maskaraen er tilsatt Elastic Stretch Technology, for å gjøre vippene dine synlig lengre og bredere. Pleiende ingredienser og Super Black-pigment kombinert med Lash-Changing Power Brush samarbeider for å dekke alle vippehår fra rot til tupp, mens vippene blir løftet og skilt fra hverandre, for å gi inntrykk av tykkere vipper. Denne fyldige mascaraen passer perfekt til de som ønsker å bygge volum. De som liker masse produkt på kosten vil elske den. Den sitter også svært godt!

Kr. 245,-

IMG_9952

 

TONYMOLY – Panda’s Dream Smudge Out Mascara 02 Long Lash

Denne skal gi deg vakkert fyldige og friske vipper uten å kladde. Dens lette mikrofibre gir volumer og levende utseende. Denne ble raskt stjålet av en av mine jenter, men jeg rakk å like den veldig godt!

Kr. 84,-

 

IMG_9380

 

Artdeco Lash Booster Mascara Base

Ett produkt som nærer, beskytter og gir lengde og fylde til vippene dine. Kan brukes alene for å nære vippene når du sover, eller under vanlig mascara. Passer for alle, spesielt de med sensitive øyne og med kontaktlinser. Du beskytter vippene og trenger ikke bruke like mye av din vanlige mascara.  Inneholder mineraler og algeekstrakter som gir vippene næring fra rot til tupp. 

Vippene blir mer fleksible og glansfulle samtidig som de fremstår mer voluminøse ved å på sikt stimulere og øke tettheten av øyenvipper. 

Kr. 189,-