Er du en av dem som føler at det er bortkastet å gå til en hudterapeut? At det bare blir for dyrt? Du er kanskje i tillegg lei av å bruke penger på produkter som ikke gir effekt? Selv jeg som er profesjonell hudterapeut, trenger veiledning innimellom. Jeg kan se meg litt blind på min egen hud. Men jeg vil ikke veiledes av en som ikke kan faget. Jeg har kastet bort nok tid og penger på produkter og behandlinger som ikke virker.

Hvor mange ganger har du fått anbefalt produkter av folk som «kan» hud, uten at de har sett deg uten makeup? I 90 % av tilfellene blir feil produkter anbefalt, og det betyr penger rett ut av vinduet.

 

IMG_9924

 

Hvorfor oppsøke en hudpleieklinikk?

I en klinikk møter du en hudterapeut som har førstehåndskunnskap om behandlingsmuligheter og produkter for hjemmebruk. Den du snakker med er faglært, og kan hud slik at du veiledes til riktig hudpleie for deg. De vil i tillegg sende deg videre, om ditt problem er av medisinsk art slik at du trenger hjelp av en hudlege. De kan også anbefale riktig behandling til din hud akkurat nå. Kanskje det ikke er sterke penslinger du skal teste denne sesongen, igjen? Kanskje det er noe helt annet som vil gi din hud resultat? Eller omvendt? Dette vil terapeuten du møter kunne hjelpe deg med.

  • I en klinikk  benyttes mer aktive produkter enn du kan bruke hjemme.
  • I klinikken benyttes apparater som gir en dypere pleie, og et langt bedre resultat.
  • Du analyseres og behandles av en som kan hud bedre enn de fleste andre, og som har vært gjennom grundig opplæring for å bruke produkter og apparater riktig, på din hud. 
  • Du får utført utklemming der du trenger det, og der du kanskje selv ikke kommer til, og dette gjøres korrekt og uten å lage arr. 
  • Behandlingen er tilpasset din hud, og vil gi maksimale resultater for akkurat deg.
  • En sunn hud er en hud som jobber optimalt med næringsopptak, utskillelse av avfallsstoffer og beskyttelse. En hud som har en strålende glød.

 

IMG_9926

 

Er hudpleieprodukter kjøpt i klinikk alltid bedre enn dem du får på parfymeriet eller apoteket?

Det er mye bra i parfymerier, apoteker og nettbutikker. Men det er som husmaling: hvor bra den er, avhenger av tilstanden på underlaget. Får du veiledning og behandling av en erfaren behandler som ser huden din og snakker med deg, lykkes du rett og slett bedre! Du vil da også få en god oppfølging.

 

IMG_0365

 

Hvorfor hudpleiebehandling?

En behandling er mye mer enn en behagelig opplevelse med rens og masker, det er en innledning til et samarbeide om å oppnå best mulig resultat på din hud. Du kan lære ting om din hud som plutselig gjør det enklere å forstå hvorfor den er slik den er, og hvordan du skal behandle den fremover. Det vil garantert resultere i en klarere, mykere hud – en hud med god helse.  

Det er perfekt å kickstarte huden din med behandling, før du setter i gang med nye hudprogrammer hjemme. Ofte kan en behandling gi huden din en skikkelig restart og boost. Noen ganger er det optimalt å bruke produkter først. Dette vet behandlerne du møter i klinikken.

Alle med problemer som akne, pigmentering og linjer vil helt klart merke en bedring av huden etter en hudpleiebehandling med påfølgende hjemmepleie. Behandlingen inkluderer teknikker, apparater og ingredienser som gjør behandlingen langt mer effektiv enn en hjemmepleie. Det blir dermed enklere å fortsette videre pleie hjemme. For eksempel vil en profesjonell eksfoliering (peeling) tilpasset din hud, gjøre underverker for all hud. Huden vil ha glede av dette i uker fremover. Døde hudceller på overflaten og nedover porene fjernes, talg flyter som den skal, fuktighet trekker inn i huden og huden får en fantastisk glød. En klinikk vil ikke overleve uten resultater, så de vet hva som hjelper deg og din hud, og kan skreddersy behandling og produktveiledning.

 

IMG_9922

 

Regelmessig hudpleie i klinikk, kombinert med riktig hjemmepleie gir deg

  1. Et styrket barrieresystem (beskyttelse) i huden
  2. En opprettholdt fuktighetsbalanse
  3. Styrket immunforsvar i huden ved tilføring av antioksidanter
  4. Mulighet til å både reparere allerede oppstått skade i huden, og beskyttelse mot fremtidig skade (som solskade, grove porer og blodkarsprenginger) ved benyttelse av den nyeste forskningen 

 

IMG_0375

 

Medical Skin analyserte min hud

Jeg har akkurat fått analysert huden min hos Medical Skin i Oslo. Jeg har tatt godt vare på huden de siste 30 årene, og heldigvis var terapeut Trude fornøyd med det hun så. Trude har lang erfaring og benytter alltid grundig analyse av huden hun behandler. Foruten litt pigmentflekker og økende hudaldring som jeg jobber med å bremse, fikk jeg beskjed om  at huden min er mer dehydrert enn jeg  trodde. Jeg fikk dette programmet å følge hjemme:

PCA Skin Pigment Bar

Pigment bar er en rensesåpe som jobber effektivt mot pigmenteringer og ujevn hudtone. Fjerner svært effektivt døde hudceller og løfter hyperpigmenteringer. Hjelper mot pigmenteringer som kommer av arr og graviditet og etter akne. Forsterker effekten av alle pigmentprodukter du bruker i ditt daglige regime. Kan også benyttes på større områder som armer, hender, bryst, legger og rygg. Dette ser ut som et såpestykke på boks. effekten er en deilig og effektiv rens,og den er lett å bruke.

Kr. 610,-

IMG_0368

 

PCA Skin Smoothing Toner

Smoothing Toner er et ansiktsvann som forsterker hjemmebehandlingen din når du har problemer med opphopning av døde hudceller, stor talgproduksjon og utbrudd av kviser. Den renser porene effektivt og fjerner døde hudceller uten å strippe huden for viktige fukt og fett komponenter. Smoothing Toner virker sammentrekkende på porene, roer ned irritasjoner og minsker forekomsten av bakterier hos hud med kvisedannelse. Aktive ingredienser: Lactic Acid som effektivt fjerner døde hudceller på overflaten og i porene. LA øker fuktighetsnivået i huden og fjerner døde hudceller. Aloe Barbadensis Leaf Juice virker beroligende og mykgjørende. Denne skal jeg bruke fordi jeg sliter med høy talgproduksjon og fordi døde hudceller trenger litt hjelp til å forsvinne fra hudoverflaten. Den etterlater huden med en svært ren følelse.

Kr. 450,-

 

IMG_0371

 

PCA Skin Hyaluronic Acid Boosting Serum

Skal plumpe og mykgjøre huden med forbedret kvalitet på fuktighet som finnes i denne avanserte hyaluronsyreformulaen. Denne delikate blandingen skal gi en dypere, langsiktig effekt på tre nivå: på overflaten, dypere i huden og forberedende på hudens egen hyaluronsyre produksjon.Dette serumet bruker jeg hver morgen og huden blir faktisk gjennomfuktet og får lekker glød. Et virkelig bra serum!

Kr. 1580,-

 

IMG_0373

 

 

PCA Skin Hydrator Plus Broad Spectrum SPF 30

Hydrator Plus SPF 30 er en dagkrem for normal til tørr hud. Den gir huden din en optimal beskyttelse hele året rundt. Spesielt formulert for å fornye hudens naturlige fuktighetsfaktorer. Anbefalt av: The Skin Cancer Foundation som en effektiv krem for UVA/UVB beskyttelse. Aktive ingredienser: UVA beskyttelse: Zink Oxide, UVB beskyttelse: Octinoxate, Zink Oxide og Octisalate i en ny kominasjonsformel som gir nydelig konsistens. Sodium hyaluronate og sodium PCA som er svært effektive fuktighet bindende komponenter. Inneholder også koffein som er en kraftig antioksidant som beskytter cellene og melketistel som virker svært beroligende på huden din.

Kr. 610,-

 

IMG_0370

 

PCA Skin Ideal Complex Revitalizing Eye Gel

Et nytt revolusjonerende produkt for øyenpartiet som skal gi synlige resultater på fine linjer og rynker på en uke! En lett gelformula som skal styrke, forme og løfte huden rundt hele øyenområdet, inkludert øyelokket. Den unike formulaen inneholder det nyeste innen forskning og gir hurtig fantastisk endringer på slapp hud, fine linjer og rynker. Er også egnet for deg som er allergisk. Dette er et av de beste øyeproduktene jeg har brukt!

Kr. 1275,-

 

IMG_0372

 

PCA Skin Apres Peel Hydrating Balm

Denne beroligende fuktighetskremen inneholder phytohormonet genistein som skal stimulere kollagenproduksjonen og hemme nedbrytning av friskt kollagen og elastin. Dette er et utmerket valg for normal til tørr hud og forebygger aldringstegn. Bestselgeren fra PCA skin! Nøkkelingredienser: Chasteberry Fruit Extract, Soy Isoflavones, Olive Fruit Oil, Wheat Germ Oil, Hydrolyzed Milk Protein. Såååå deilig! Og den gir huden min mye pleie over natten!

Kr. 700,-

 

IMG_0374

 

PCA Skin Intensive Brightening Treatment: 0.5% pure retinol night

Den ultimate Retinol-behandlingen som skal gi en jevnere hudtone og reduserer pigmenteringer! PCA skin har forsket frem og tatt patent på et helt nytt og revolusjonerende transportsystem som skal frakte virkestoffene dypere ned i huden samt redusere mange av retinolens kjente bi-virkninger. Endelig et retinolprodukt jeg kan bruke uten å flasse eller bli rød.

Kr. 1500,-

IMG_0369

 

Her kan du lese mer om klinikken:MedicalSkin

 

Dette innlegget er betalt, men jeg har fått fantastiske resultater på min hud av disse behandlingene produktene.