Finnes det noe bedre enn en maske du kan sove med?

Jeg husker ikke alltid på å bruke maske før jeg skal legge meg, og da er det ofte for sent til at jeg orker å gjøre mer enn jeg må. Leirmasker bør ikke ligge på lenger enn anbefalt, heller ikke masker med retinol eller AHA. Men deilige krem- eller gelmasker kan ofte ligge i flere timer. De fungerer da som rike nattkremer. Det er til og med laget egne masker til bruk på natten. Disse er jeg kjempeglad i!

maske

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Firm Mask

Lancôme laboratories lanserer en oppstrammende maske. Masken inneholder en innovativ teknologi som består av bivoks og carnaubavoks, som pleier huden med fuktighet og bidrar til å forbedre hudens elastisitet. Huden skal bli fastere og strammere og ansiktet får en vakker V-form. Huden langs kjeven fremstår forfinet og føles fastere. Påfør et rimelig lag hver kveld i ansiktet og halsen. Fokus på områder med løs hud. La sitte på. Unngå området rundt øyne og lepper.

 

IMG_0002

 

BABOR ReVersive Overnight Mask

BABOR ReVersive Overnight Mask er en «askepottmaske» som fornyer hudens fukt, spenst og glød mens du sover. Vil du ha en glatt, frisk hud med ungdommelig utstråling når du står opp om morgenen, er dette produktet for deg! Du kan virkelig se og føle resultater etter en natts bruk med denne masken, og huden er merkbart glattere og friskere. Masken støtter fornyelsen av huden celler mens du sover. Når den påføres på kvelden og får virke hele natten, vekker Babors eksklusive presisjonsformel med effektive virkestoffer hudens individuelle ungdommelige utstråling. Kan brukes hver kveld som en kur, og reduseres til bruk etter behov.

 

IMG_0005

 

 

 

 

Jeg har fått produktene på presseevent, men skriver likevel kun om det jeg liker.