Noen mennesker er alltid litt vanskelig å kjøpe gave til. De ønsker seg aldri noe, eller du føler de har alt. Og hva får du egentlig uten å bruke en formue? Jeg gir ofte ansiktsmaske når jeg er i tvil. En maske bruke de fleste – venninner, kjæreste, mamma og bestemor. Kanskje til og med pappa? Jeg opplever at alle setter pris på å få hudpleieprodukter og masker passer alle og gir synlige resultater umiddelbart.

 

IMG_1366

 

Komplett hudpleie til jul

Decrusto kan kjøpes både i utvalgte klinikker og på nett. Sjekk her:Decrusto

På nettsiden finner du forslag på komplette hudpleierutiner inndelt etter hudtype. Rens, krem eller serum og maske med maksimal effekt på din hud. Dette er den perfekte julegave! Jeg gir slike gaver til venninner, mamma og tante. Dette har de fått i 20 år og de blir sinte om jeg foreslår å gi de noe annet.

 

IMG_1361

 

The Original Black Peel Off Mask: til all hud med tendens til blank overflate og sorte prikker

Denne masken er godt kjent, og gir all hud en jevn og matt overflate. Den fjerner midlertidig sorte prikker, bruker du den jevnlig vil den minsk forekomsten av prikkene også. Denne passer til menn og kvinner – gi den gjerne til kjæresten/mannen din eller til en venninne. Denne bruker alle!

 • Fjerner hudormer og døde hudceller som ligger på hudoverflaten (midlertidig)
 • Forebygger kviser
 • Absorberer overflødig talg
 • Bidrar til å minimere porene, og øker hudens elastisitet og fuktighet ved jevnlig bruk

 

IMG_1368

 

IMG_6002

 

Clear Spot Anti-Blemish Peel Off Mask:  til hud som opplever akne

Clear Spot Anti-Blemish Peel Off Mask skal brukes av dem som opplever akne, enten en akne innimellom eller kronisk akne. Masken brukes enten punktvis eller i større områder, der du opplever dette problemet. Maskene brukes forebyggende, men også som brannslukker da du virkelig «blomstrer».  Dette er en perfekt gave til søster, bror eller venn som sliter med akne. Eller til og med til en mamma som opplever voksen-akne. 

 • Renser huden
 • Roer ned eksisterende utbrudd, og forebygger mot nye.
 • Redusere blanket, absorberer overflødige oljer på huden
 • Virker sammentrekkende på porene
 • Forbedrer hudstrukturen

 

IMG_1370

 

IMG_1563

 

Beauty Ghost:  til all hud som trenger fuktighet og plumping

Den perfekte «red-carpet maske»! Dette er en veldig annerledes  peel-off maske! Beauty Ghost er en oppstrammende og fuktighetsgivende maske, en næringsrik Peel Off ansiktsmaske for strammere og jevnere hudoverflate. Dette er en anti-aging fuktighetsgivende maske med høykonsentrert Aktivert Stabilistert Oksygen (ASO®, O4) og patentert WGP® Betaglukaner (Beta 1,3–1,6 Glukan). Fukter og plumper. Passer alle, voksen og ung. Særlig fin til de du vet skal på en skikkelig nyttårsfest!

 • Masken fornyer hudcellene
 • Styrker hudens immunforsvar
 • Gir ansiktet et umiddelbart løft
 • Etterlater huden frisk og glatt – med ny glød
 • Masken bidrar også til økt kollagenproduksjon, som bedrer hudens spenst og elastisitet
 • Forebygger  fine linjer og rynker
 • Lysner og gir en klarere hudtone

 

IMG_1359

 

IMG_6081

 

Decrusto har alltid gode priser og spennende tilbud ved kjøp av flere produkter sammen. Sjekk linken lengre opp i innlegget.

 

IMG_1357

 

 

 

Innlegget er betalt, men disse maskene er allerede kjøpt inn som julegaver til venner og familie.