Kjenner du hudpleieserien Priori fra før? Denne serien var jeg veldig glad i, helt til den forsvant fra det norske markedet. Nå er den tilbake, fornyet og om mulig enda mer «i tiden» enn tidligere. 

 

IMG_1110

 

Priori er intelligent hudpleie

PRIORI bruker  ingredienser som hermer etter hudens egne, slik at huden kan fungere som den skal. Dette er helt i tråd med min idé om hva hudpleieproduktene våre bør gjøre. Cosmeceutical-ingredienser hjelper huden å korrigere, fornye, normalisere og forbedre seg.

 

IMG_1132

 

Adaptiv hudpleie

Ingrediensene er ikke lenger bare tilpasset miljøet og årstiden, men nå tilpasser ingrediensene seg til din hud. Produktene er formulert med en klar forståelse av hudens biologi og endringer i fysisk form, miljø og daglige utfordringer. 

PRIORI bruker multifunksjonelle komplekser som leverer en perfekt balanse av essensielle næringsstoffer og avanserte aktive ingredienser. 

Denne vitenskapsbaserte tilnærmingen gjør det mulig for huden å ta til seg nøyaktig hva den trenger, akkurat når den trenger det, slik at du kan forvente maksimale effekter. Tenk deg for eksempel at din hud roes ned når du er stresset, i stedet for når du egentlig er ganske rolig. Dette angriper jo ditt hudproblem langt mer aktivt. Det skal resultere i din ideelle hud.

 

PRIORI kommuniserer med huden din samtidig som den tilpasser seg endringer i miljøet. 

 

IMG_1131

 

Priori benytter bioteknologi

Det betyr at det benyttes forskning for å lage komplekser satt sammen av flere ingredienser, som sammen skal gi best effekt akkurat der vi ønsker det. Det spesielle med dette er at vi nå kan lage produkter som er adaptive/tilpasningsdyktige. Det betyr at de kontinuerlig jobber for å beskytte og gi næring til huden når den trenger det. Time for time.

 

IMG_1114

 

Hva er et kompleks? 

Et kompleks er en «blanding» av flere ingredienser som jobber sammen i synergi for å levere bedre og flere effekter til huden enn én ingrediens alene. På denne måten blir produktene kraftfulle og tilpasningsdyktige. Et kompleks virker adaptivt, og tilpasser seg endringer bedre enn en enkelt ingrediens. Som for eksempel LCA Complex som er en blanding av pH-balansert melkesyre- AHA + Vit A, C, E & Provit A. Komplekset skal eksfoliere, fukte og normalisere alle hudtyper, samt øke nivået av hyaluronsyre i huden, forbedrer tekstur og volum. Prirori benytter en rekke slike komplekser for å oppnå optimal effekt på hver enkelt hudtype.

 

IMG_1109

 

Disse produktene har jeg testet:

PRIORI Q+SOD fx210 – Active Cleanser

Dette er en aktiv, avansert og behagelig rensemelk. Virkelig en av mine favoritter! Passer til avanserte forbrukere med hyperpigmentering, linjer, rynker og uren hud. Behagelig også på tørr hud. Kan brukes som en ukentlig eksfolierende rensemaske. La virke på huden i 1-3 minutter, før den masseres inn og vaskes av med vann.

Kr. 499,-

IMG_1115

 

PRORI LCA fx161 – Hydrofill Masque

Hydrofill Masque er en avkjølende, fuktighetsgivende og oppstrammende fuktighetsmaske til ansikt. Super after sun maske. Påføres gjerne kald fra kjøleskapet på en varm, betent og irritert hud. Masken kan også påføres på øye og leppeparti. Passer til alle hudtyper. Huden fuktes og revitaliseres. Hudoverflaten plumpes får økt volum. Fin også på arrdannelser, sensitiv og irritert hud.

Kr. 599,-

IMG_1116

 

PRIORI Q+ SOD fx240 – Moisturizing Cream

Moisturizing Cream er en 24 timers fuktighetskrem for en dehydrert hud. Store adaptive fordeler. Kremen virker mildt peelende og hudfornymende og etterlater en hud med fantastisk glød! Denne gir meg masse fuktighet, uten å etterlate huden for blank. Den gir meg en sunn hudoverflaten med en fin glød.

Kr. 1049,-

 

IMG_1117

 

PRIORI Mineral Skincare Powder SPF25 F

Så til en av mine desiderte favoritter i denne serien!! PRIORI Mineral Skincare Powder SPF25 er en 100% helt naturlig beskyttelse til huden i pulverform. Klinisk bevist og dokumentert beskyttelse. Klinisk bevist å bedre urenheter, redusere fine linjer og rynker, bedre og motvirke hyperpigmentering og dempe rød hud og betennelser hos de med f.eks. Rosacea og akne. Dette er med andre ord mer hudpleie enn make-up!
Fysisk filter for de som reagerer på kjemisk filter. Mineralene er 100% naturlig, uten konservering eller vann. Så de som ønsker helt naturlig hudpleie er dette løsningen.
Brukes daglig etter krembaserte produkter som en avsluttende pulverbasert foundation. Repeter påføring under aktiv soling.
En liten mengde drysses i lokket og knuses og fordeles i lokket med tilhørende kost for riktig dekk og beskyttelse. Dette kan gjøres flere ganger om man ønsker mer dekk.Kr. 459,-

IMG_1112

 

IMG_1113

 

Finn ut mer om produktene her: Priori

 

 

Dette innlegget er sponset. Jeg har imidlertid brukt Priori i flere år og opplever at nye Prirori er enda mer nytenkende, oppdatert og effektivt.