Norge viser krefter på flere områder, også i hudpleiebransjen. Jeg er hudterapeut og forventer effekt av produktene jeg bruker. De må gjerne også være snille med miljøet, lukte og føles godt. Effekten er likevel i forsetet. I 2018 har det dukket opp to norske hudpleiemerker som jeg har testet over lengre perioder og finner veldig spennende.

De fleste skandinaviske kvinner anser det å eldes som en naturlig del av livet. De fokuserer kanskje på å holde seg unge ved hjelp av en aktiv og balansert livsstil, men tyr sjelden til mer ekstreme tiltak. Det er antakeligvis derfor skandinaviske kvinner blir mer og mer bevisste på den negative påvirkningen behandlinger med røffere stoffer kan ha på huden.

 

IMG_8872

Helnorske Union Hotel i Geiranger <3

I dag er vi mer utsatt for miljøpåkjenninger enn før,  solen er sterkere enn før, vi lever stressende liv og utsettes for andre eksterne forhold som påvirker hudens helse, og fremskynder aldringsprosessen. Vi benytter i tillegg ofte svært sterke produkter og behandlinger som skal fornye huden vår. Dagens hud er stresset og litt sliten, den trenger en sterkere barrierefunksjon, bedre immunforsvar og ro til selv å jobbe med rekreasjon. Disse to norske seriene er perfekte hjelpere for huden vår.

IMG_8739

 

ČUVGET: Norsk, arktisk hudpleie med stor suksess i inn og utland

Jeg ble presentert for Čuvget for en god stund siden og har brukt produktene flere måneder. Jeg er herved «fan»! Svært sjelden opplever jeg at hudpleieprodukter gjør mer enn jeg forventer.  Čuvget bleker mine pigmentflekker, roer irritasjonen jeg ofte opplever når jeg sover for lite, gir nok fuktighet og huden ser jevn og finporet ut. Dette er en hudpleieserie av beste kvalitet, som fremmer det beste i huden min. Og alt dette kommer fra lille Norge.

Čuvget  bruker arktiske ingredienser. Har du tenkt over hva den arktiske naturen har å by på? Over polarsirkelen finner vi noen av de kaldeste og tøffeste værforholdene – og noen av de vakreste og reneste stedene  i verden. Gjennom naturlig utvikling har de arktiske artene fått en unik evne til å takle så vel vinterens ekstreme kulde og mørke, som sommerens strålende solskinn.  

Den samiske befolkningen forteller om ingredienser de har brukt i mangfoldige år. Arktiske arter har gjennom naturlig utvikling fått en unik evne til å overleve i disse ekstreme værforholdene. Urbefolkningen i nord har et eget ord for det å få innsikt i naturens hemmeligheter. De kaller det ČUVGET. 

Seriens grunnlegger Geir Håvard Kvalheim forteller at han tidlig lærte å sette pris på kontrasten mellom den lange, mørke vinteren og det konstante lyset fra midnattssola om sommeren. Han har laget produkter som skal forbedre hudens helse, basert på arbeidet til verdensledende forskere. Han har gjort arktisk evolusjon til en hudpleierevolusjon.

Du kan lese mer om eller kjøpe Čuvget her: ČUVGET

 

IMG_7301

 

IMG_7300

 

Dr. Ankerstjerne: laget av «skingeeks»

Et dansk-norsk legepar så seg lei på  behovet for et omfattende hudpleieregime for å oppnå resultater. Dr.Ankerstjerne hudpleie ble til som et resultat av kreativitet, høye forventninger og nysgjerrighet i den biologiske aldringen av huden.

Deres visjon er å forenkle avansert hudpleie ved å øke effektiviteten i hvert produkt og redusere antall produkter som trengs. Gjør avansert hudpleie forståelig og enkel å bruke. Hvert produkt inneholder en perfekt cocktail av næringsstoffer, vitaminer, antioksidanter og andre aktive ingredienser.

Jeg har brukt et fult sett av disse produktene og er svært fornøyd! Dette er en serie jeg vil anbefale alle som vil forebygge hudaldring på en skånsom måte, uten nedetid. Du trenger egentlig ingen hudanalyse før du setter i gang. Produktene inneholder aktive ingredienser som ivaretar hudhelsen og forebygger hudaldring, uten å være for aggressive.

Les mer eller kjøp produkter her:Ankerstjerne

 

IMG_9217

 

IMG_9214

 

Kanskje du skal kjøpe helnorske produkter til venninne, mor eller kjæreste i julegave i år?

 

 

 

Dette er ikke et sponset innlegg.