Jeg kommer absolutt ikke til å bruke mobilen mindre. Jeg tviler også på at jeg slutter ta med macen til sofaen på kvelden. Har du tenkt over hvor mye tid vi tilbringer med  mobil, iPad eller data, stort sett med en 45-graders vinkel med hodet? Nå når jeg er 46 år ser jeg så alt for godt hvor tydelig disse linjene på halsen er. Så jeg får gjøre en større pleiende innsats i dette området, og håpe at det utsetter hudaldringen noe.

 

hals meg

 

Hvordan kan du forebygge linjer på halsen?

  1. Ta alltid med hals og bryst når du renser, peeler og pleier ansikt!
  2. Bruk gjerne oppstrammende og fuktighetsgivende serum i tillegg, det er virkelig behov for mer pleie i dette området enn du er vant med!
  3. Bruk et halsprodukt som er spesielt laget til dette området, med pleiende oppstrammende effekt. 
  4. Bruk mer SPF i dette området enn i ansiktet, påfør gjerne to lag. Dette fordi halsen utsettes for mer av det blå lyset enn ansiktet gjør, og det er derfor den beste måten å forebygge på. 

 

babor hals og skrubb2

 

Babor Sugar Oil Peeling

En næringsgivende sukkerpeeling med naturlig sesam, makadamianøtt- og arganolje. Denne skrubben er pleiende samtidig som sukkerkrystallene eksfolierer huden og etterlater den silkemyk hele dagen. Babor Sugar Oil Peeling er perfekt til en tørrere hudtype på grunn av de næringsgivende oljene. Resultatet er en glødende og babymyk hud!
Bruk:
Babor Cleansing Sugar Oil Peeling brukes en 1-2 ganger i uken på ansikt, hals og decollete etter rens (unngå øyepartiet) og masser med fuktede fingertupper i sirkulære bevegelser i 2-5 minutter, avhengig av hvor sensitiv huden er. Skyll nøye.
Kr. 315,-

 

babor sugar scrub

 

Babor 3D Firming Ampuller

Babor 3D Firming 7 x 2 ml er en ampulle som jevner ut fine linjer og rynker, forbedrer elastisiteten og styrker ansiktets konturer. Gir ansiktet et løft med fastere konturer, styrket kjevelinje og spenstigere hud som resultat. Inneholder ekstrakt fra gul valmue som styrker og former, ekstrakt av hylleblomst og tropisk mandel for økt spenst og fasthet, og fuktighetsgivende hyaluronsyre. Klapp ampullen inn i huden i ansikt og på hals før du påfører ansiktskrem og HSR lifting neck & decolleté cream.

Kr. 580,-

 

3d firming

 

BABOR HSR lifting neck & decolleté cream

HSR lifting neck & decolleté cream føles som silke på huden, og gir en umiddelbart oppstrammende effekt. De aktive ingrediensene i produktene bedrer elastisiteten til den delikate huden på hals og decolleté, og bekjempe hudaldring.

Det er veldig lite fettvev under huden på hals og decolleté, og også få talgkjertler. Kollagenfibrene som holder huden elastisk. De er mindre tett vevd, noe som dessverre gjør huden på decolleté spesielt utsatt for rynker. Decolleté er også en perfekt «solfelle». Denne eksklusive kremen fra BABOR bidrar imidlertid til å øke hudens motstand i dette området.

HSR lifting neck & decolleté cream har en silkeaktig jevn konsistens og er full av ingredienser utvunnet med ny teknologi! 

Multitendyn Plus-komplekset med ekstrakter av soyabønner, erter og hirse kombinert med tanninsyre minimerer linjer og glatter hudens overflate. Aminosyren L-carnosin holder kollagenfibrene elastiske, mens en neuropeptidreseptor reduserer at huden mister vann, for å hindre at huden på hals og decolleté kollapser. Sist men ikke minst: Kremen reduserer aldersflekker og pigmentflekker, og forhindrer at nye dannes, takket være et spesielt eksopolysakkarid som finnes i formelen. Resultatene taler for seg! Farvel til tidlig hudaldring på hals og decolleté.

Kr. 1180,-

 

babor halskrem1

 

smører hals 2

 

Babor kan kjøpes i klinikker og på SPA, finn forhandler her: Baborforhandler

Dette innlegget er sponset, men produktene er noen av mine favoritter