Jepp, jeg har dilla på neglelakk også… Den perfekte accessory hele året. Jeg bruker ikke neglelakk som matcher resten av antrekket, det er ikke meg. Men jeg bruker lakk som understreker sesongen vi er i, følelsen jeg har når ny farge legges eller følelsen jeg ønsker å ha under et gitt arrangement. Jeg er stort sett pysete med farge, men jeg kan også trå til med knallblått, orange eller sjokkrosa.

 

IMG_3046

 

Sesongens neglelakk

Julebord og selskaper tillater glam og glitter, og det synes i mitt lakkvalg. Men jeg trekker også med meg høstens litt mørkere jordfarger. Sjekk disse lekre favorittene:

 

IMG_9122

 

Artdeco, LCN og Smith & Cult

Artdeco, LCN og Smith & Cult har lekre farger, som tørker raskt og sitter lenge. Disse er lett å legge og det er en fordel både for deg som er amatør og for meg som alltid har litt lite tid.. Fra venstre: Artdeco 776, Artdeco 835, LCN matt (nummeret er dessverre slitt bort),  Smith & Cult 01, Artdeco 794, Artdeco 741, LCN matt (nummeret er dessverre slitt bort)

 

IMG_9928

 

CND

CND er kjent for kvalitet! Lakkene er lette å legge, sitter godt og tørker raskt. Her ser du julens farger. Jeg kommer garantert til å bruke mye sølv og gull i julen. Jeg er ikke så glad i rødt, i hvert fall ikke brannbilrødt. Men denne litt bringebær fargede kan jeg godt driste meg til. Jeg lover et bilde når det skjer. Lakk fra CND fra venstre: 289, 290,288, 291 og Vinylux

 

IMG_9927

Vinylux

Ikke glem underlakk og overlakk! Det er viktig for resultatet og holdbarheten. Og det tar ikke lenger tid, heller kortere siden lakken sitter bedre og tørker raskere. Vinylux fra CND sikrer en raskere tørketid på bare 8,5 minutter. Foruten den raske tørke gjør malingen en keramisk tetning, som beskytter CND VINYLUX neglelakk mot riper og peeling. Sikrer varige og blanke negler i opptil 7 dager.

 

 

Produktene er levert på pressemøter i 2017 og 2018