Vi går inn i en hektisk tid med julebord og familieselskaper. Det betyr ofte mer og annen mat og drikke over en periode på et par måneder. Klart du vil se dette på huden. I denne perioden bør du ikke slurve med hudpleierutinen, uansett hvor fristende det er å «jukse litt». At du legger deg senere enn normalt er heller ikke positivt for huden, men sørg i alle fall for at du ikke hopper over din hudpleierutine. Huden trenger hjelp til å rense, fukte og opprettholde normale funksjoner.

 

46815

 

Hva gjør et serum?

Et serum tilfører en større mengde aktive ingredienser enn din fuktighetskrem gjør. Men mest av alt har et serum effekt dypere i huden enn en fuktighetskrem har.  Ingrediensene har mindre molekyler som trekker dypere ned i huden enn fuktighetskremen. Et serum kan ha effekt på aldring, pigmentering, acne og det kan være generelt hudfornyende.  Oppgaven er å tilføre aktive ingredienser dypt i huden.

 

 

IMG_7371

 

Et serum gir ingen pleie til overhuden og heller ingen beskyttelse, derfor er det behov for en fuktighetskrem i tillegg.  Fuktighetskremen har ofte større molekyler enn serumet, og sørger for fuktighet og beskyttelse. Den sørger også for å optimalisere hudbarrieren slik at huden ikke mister mer fuktighet enn nødvendig.

Blue gel Oxygen Breeze Serum

Nå, mer en noen gang,  trenger huden hjelp til å opprettholde en optimal funksjon. Blue gel Oxygen Breeze Serum er en serum-gel som skal styrke hudens immunforsvar, kikckstarte cellefornyelsen og gi huden en sunn og frisk glød.

Med sin høye andel av aktivt stabilisert oksygen skal dette serumet være unikt i sin evne til å hjelpe huden med å binde til seg fuktighet, opprettholde en sunn cellefornyelse og aktivt bidra til å reparere ubalanser i huden.

  • Fuktbalansen blir bedre
  • Normalisert utskiftning av hudceller bidrar til en sunn hud
  • Hudens evne til å absorbere næringsstoffer fra produktene øker
  • Collagen- og Elastin-produksjonen holdes i gang ved at cellene får den energien de trenger, dette vil bremse aldringstegn og hudens spenst og elastisitet opprettholdes/økes
  • Huden blir fyldigere, mykere og får en frisk vakker glød

Dette serumet passer alle hudtyper, da det støtter hudens egen funksjoner. Du kan kjøpe produktet her:  Blue Gel oxygen Serum

kr. 398,-

 

IMG_7167

 IMG_7177

 

Innlegget er betalt, men produktet har jeg brukt lenge.

Foto: Eva Rose