Jeg elsker masker! De kan gjøre en virkelig forskjell på huden, umiddelbart. Hvis de ikke gjør det er de ikke verdt å bruke, synes jeg. En maske skal gi resultat hver gang du bruker den. Nå når julebordene er i full gang vil jeg anbefale dere mine favoritter som gir lekker glød. Disse maskene plumper, strammer opp og gir super glød til huden. De gir et fantastisk underlag til make-up.

 

Facetune_16-11-2018-15-36-55

 

Dr Brandt Magnetight Age-Defier mask

Masken er et stort teknisk fremskritt innen hudpleie, den kombinerer den sensoriske opplevelsen av en ansiktsmaske med spa-kvalitet med en magnetisk partikkel-teknikk som gir en kraftfull anti-age effekt. Når masken fjernes, brukes den medfølgende magneten. Magneten tiltrekker seg masken og skaper et slags magnetfelt, denne strømmen er nøkkelen til maskens effekt på huden. Formuleringen er basert på et jernpulver som aktiveres av magnetiske partikler som hjelper til å fjerne toksiner, reduserer tegn på aldring og forebygger forekomsten av stresset hud.

Magnetight inneholder også ceramider og et pulver med 100% finmalt sort turmalin, en kraftfull stein som er kjent som en av naturens mest energigivende mineraler. Når alt av masken er fjernet, blir det stående igjen et fuktighetsgivende serum med blant annet kamilleolje og lavendelolje. Huden etterlates fantastisk myk og glatt, blir dypt hydrert og får ny glans. Masken gir fantastisk glød!

 

IMG_0009

IMG_0010

 

bareMinerals Claymates – Be pure & be dewy

ClayMates Be Bright & Be Firm er en duomaske med to ulike masker i samme krukke. Perfektfor «multi-masking»!  Duoen rengjør og fukter en uren og stresset hud med et innhold av mineralrik leire og fruktekstrakt. Resultatet skal være en klarere, renere og mykere hud. Be Pure Mask – den hvite masken – varmer forsiktig opp huden for å rengjøre i dybden. Fersken og hvit grapefrukt skal trekke ut urenheter og motvirke tilstoppede porer, samt minske overflødig talg. Be Dewy Mask – den rosa masken –  skal roe ned huden samtidig som den mykgjør, minsker rødhet og stress, samt resetter hudens fuktnivåer. Den inneholder acaibær og olje fra solbærfrø.

Du kan enten bruke de to maskene etter hverandre eller samtidig ved å legge den hvite masken i t-sonen, pannen og på haken for å dyprengjøre, og den rosa i områder som trenger ekstra fukt, som f.eks kjeve og kinn.

 

IMG_0001

 

ME LINE | Pigment Home Mask

Meget aktiv maske for hjemmebehandling mot pigmentering. Ingredienser med antioksidanter som forbereder og reduserer pigmentering. Brukes en gang i uken. Påføres i et tynt lag i hele ansiktet og eventuelt hals. Vaskes av med vann eller mild rens etter 45-60 minutter. Masken er veldig aktiv og bruker du den som anbefalt tidligere  må du forvente at du flasser. Masken er også super som en «party»-maske som gir masse glød og jevner hudtonen din, men la den da virke maks 10 minutter. Første gang du bruker masken anbefaler jeg at du lar den virke i 5 minutter.

 

IMG_0004

 

 

 

 Jeg har fått alle maskene på presseevent, men jeg skriver kun om produkter jeg tester og liker godt.