Jeg er avhengig av å fylle på med vitaminer og mineraler i tillegg til maten jeg får i meg. Grunnet en lite velfungerende mage så tar jeg ikke opp nok næring fra maten og må derfor tilsette mer i form av tinkturer eller tabletter. Det meste får jeg i meg i en smoothie hver morgen. Her vil jeg dele med deg hva jeg har hatt suksess med de siste årene. Husk at selv om dette virker på meg er det ikke sikkert du vil få helt samme resultat.

 

IMG_5235

 

Bio Hyaluron

Leverandøre av dette produktet forteller at Bio Hyaluron har vist seg å nå huden og leddene som de to viktigste målrettede vevene. Effektene av Bio Hyaluron på huden: Den beste effekten oppnås ved oral og ekstern bruk. Andelen hyaluronsyre i produktene for ekstern bruk skal være 0,5% -5%, den forblir i huden i bare noen få timer og trenger lite inn i de dypere hudlagene, mens Bio Hyaluron inneholder 10 mg / 1 ml hyaluronsyre og dens effekter skal gi dyp og langvarig hydrering. Med Bio Hyaluron fuktes ikke bare ansiktets hud, men hele kroppen. Selv en liten feil i kroppen kan ha en negativ effekt på utseendet til huden din.  Dette støttes av det faktum at bare 1 g hyaluronsyre kan binde opp til 6 liter vann!

Produktet kan både smøres på huden og inntas oralt. Dette produktet er ikke beregnet for bruk av gravide kvinner, ammende mødre og personer som har noen form for kreft.

Pris:  495,-

 

IMG_9370

 

The Solution fra Oslo Skin Lab

The Solution™ Anti-wrinkle collagen er et pulver, helt uten smak, som kan mikses i valgfri mat eller drikke. Produktet skal bidra til å øke hudens elastisitet samt glatte ut hud og gi mindre rynker. Produktet inneholder type I kollagen der kollagenproteinet er hydrolysert, dvs. brutt ned, ved hjelp av enzymer til peptider – en kjede av aminosyrer. Verisol® peptider har vist seg å kunne påvirke hudens overflate.

Les mer om dette (og finn lenk til rabatt) her:  The Solution

 

IMG_9680

 

Invita Sin Beauty

Hovedingrediensen i Invita Skin Beauty kosttilskudd er lyofilisert type I kollagen med sitron, som er utvunnet etter en metode som er utviklet av Inventia. Algene er en kilde til jod som blir brukt for å opprettholde sunn hud og riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen , så vel som nervesystemet. Vitamin E beskytter cellene fra oksidativt stress og forebygger aldring av huden. Her finnes også Sjøalger (Fucus vesiculosus) – som er hentet fra det klare vannet i Brehat skjærgården ved kysten av Frankrike. Algene har et høyt innhold av jod, som forekommer naturlig i marine alger, og som oppfyller dens viktigste formål som en strukturell komponent av skjoldbruskkjertel hormoner og bistår i bedre funksjon av denne. I tillegg påvirker jod opprettholdelsen av hudens struktur. Rollen til jod er også viktig for å opprettholde riktig energistoffskifte.

Kr. 590,-

 

IMG_9241

 

Aora beauty nectar (kollagendrikk)

Den mest komplette cellulære regeneratoren. Kraftig antioksidant effekt, regenererer cellene, skal redusere linjer og gi masse fuktighet. Skal bedre elastisiteten og gi en fast hud. Beskytter dermed også mot UV (selv om den ikke erstatter en SPF).

Ta 1 til 2 ss daglig (8 til 16 ml daglig). Ristes før bruk.  Det anbefales ikke å overskride den anbefalte daglige doseringen.

Pris 329,-

 

IMG_9239

 

Aora day

Kraftig antioksiderende effekt, virker regenererende på cellene i kroppen. Skal redusere nivåer av stress og angst, samt gi mer energi. Skal også forbedre kognitiv evne (minne og verbal flyt). Her loves det resultater etter 3 uker, jeg følte meg raskt mye mer til stede da jeg tok disse.

Pris 349,-

 

IMG_5399

 

Aora Night

Skal balanse og reparere mens du hviler. Kraftig antioksidant effekt, samt regenererer cellene i kroppen. Grunnet innhold av naturlig antidepressiva skal denne merkes umiddelbart. Gir deg dyp og avslappende søvn som bidrar til å redusere stress og angst i løpet av dagen.

Pris 349,-

 

IMG_5402

 

Olivease

Olivease er et naturlig kosttilskudd som når det tas daglig, skal bidra til å opprettholde normal funksjon av immunsystemet og dermed en sunn hud. Denne er utviklet for å bekjempe psoriasis og eksem, men er også svært effektivt for de med noe annet tørr hudproblem.

Ved hjelp av bare de fineste naturlige olivenpolyfenolene, A-vitamin ekstrakt, Biotin og Riboflavin, bidrar det til å lindre symptomer på immunforstyrrelser som kan manifestere seg i hudklager som eksem, dermatitt og psoriasis, som kan være pinlig, ødeleggende og ubehagelig for den lidende .

Kr. 546,-

 

IMG_9243

Mer info: myskincare

 

Husk at kosttilskudd ikke er en erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.