Sliter du med kalde føtter? Hvem gjør vel ikke det på vinteren? Noen har faktisk kalde hender og føtter året rundt. Jeg har kalde føtter fra oktober til mai, og begynner egentlig å venne meg til at det er slik. Men nå har jeg funnet en redning! Denne vinteren kommer føttene mine til å få bedre pleie enn de noen gang har fått.

 

Image-1

 

FUSSKRAFT RED Varmende – for kalde føtter

GEHWOL FUSSKRAFT RED er en varmende pleiebalsam for tørre føtter og er behagelig ved trette, medtatte og smertende føtter. Oppkvikkende kamfer, ekstrakter fra paprika og ingefær samt eteriske oljer av rosmarin og dvergfuru stimulerer blodsirkulasjonen og sørger for en behagelig varmefølelse.

Et tips: Varmevirkningen kan forsterkes dersom du først unner dine føtter et GEHWOL FUSSKRAFT Warming Bath Concentrate. 

Hudvennlige intensive pleiestoffer styrker føttenes tørre og sprukne hud og gjør den glatt og smidig igjen. Den daglige pleie med GEHWOHL FUSSKRAFT RED varmer føttene, holder føttenes hud sunn og gjør den myk. 

Dermatologisk testet. Også egnet for diabetikere.

Kr. 175,-

 

FK_Red_Normal_Skin_TB_75ml_GB_F

 

 

FUSSKRAFT Warming Bath

Fotbadkonsentrat med utsøkte urteekstrakter. Vitaliserer og varmer føtter og ben.
GEHWOL FUSSKRAFT Warming Bath Concentrate inneholder naturlige ekstrakter fra rosmarin og paprika samt en kombinasjon av vitalvitamin E og et vitamin i B-gruppen. Alle tilsetningsstoffer trekker hurtig inn i huden og sørger for en spontan og vedvarende behagelig varme på føttene. Stoffskiftet stimuleres. Fotbadkonsentratet er drøyt i bruk og biologisk nedbrytbart.

Dermatologisk testet. Egnet for diabetikere.

Kr.  295,-

 

FK_Warming_Bath_Concentrate_FL_150ml_GB_F (2)-pp

 

 

 

 

Dette er ikke et betalt innlegg.