Er det bare jeg som allerede nå opplever at hendene tørker inn? Høsten er jo så vidt i gang. Vel, det er bare å finne frem peeling og håndkrem!

 

Woman applying hand cream

 

6 tips til tørre hender:

  1. Fjerne potensielle irritanter, altså årsaken til at hendene blir tørre. Bortsett fra genetikk kan du gjøre mye for å unngå tørrheten.
  2. Ny fuktighet må tilføres. Bruk håndkrem!
  3. Bruk peeling på hendene, dette vil fjerne tørr hud slik at håndkremen trekker bedre inn.
  4. Vask ikke hendene i for varmt vann, det tørker ytterligere ut.
  5. Vær oppmerksom på at om tørrheten skyldes eksem, må du behandle eksemen og sårene før du kan begynne med intensiv smøring med håndkrem.
  6. En god håndkrem bør ineholde både ingredienser som tilfører fuktighet og ingredienser som ligger på overflaten og  hindrer fuktighetstap.

 

IMG_9234

 

Mine produktvalg:

Akkurat nå fant jeg disse håndkremen i skuffer og vesker hos meg:

Ashley & Co Mortar & Pestle handcream

Fuktighetsgivende håndkrem med agurkurtolje, sheasmør og kamilleekstrakt som beroliger og mykgjør tørre hender og neglebånd. Duft av eksotisk elemi, sedertre og svart te. Gone Green er en n serie med økosertifiserte ingredienser, naturlige duftessenser, agurkurtolje for dyp fuktighet og pleie av huden. Fri for sulfater, parabener, mineraloljer og kunstige dufter. Digger duften og konsistensen!

Kr. 149,-

 

IMG_9236

 

Korres Olive Blossom Hand Cream

Olive Blossom Hand Cream er en fuktighetsgivende og rik – men ikke fet – håndkrem som trekker raskt inn i huden.  Håndkremen er beroligende, naturlig rik på antioksidanter, og hjelper på å binde og holde på den naturlige fuktigheten i huden. Korres Olive Blossom Hand Cream er beriket med førsteklasses extra virgin olivenolje og ekstrakt fra økologiske olivenblader.

Kr. 169,-

 

IMG_9237

 

Jane Iredale HandDrink® Hand Cream

Denne har vært en favoritt i hele sommer og jeg har fremdeles litt igjen i tuben. Dette er en lett håndkrem som fukter, styrker og beskytter med bredspektret SPF15. Oljer fra sitrongress mykgjør, epleekstrakt jevner hudtonen mens hvit og grønn te og nærer og beskytter. Trekker raskt inn og har en frisk duft av sitron. Meget rik på aktive ingredienser.

Kr. 425,-

 

IMG_9235

 

Cosmica stay soft hands

Intensivt fuktighetsgivende håndkrem som forebygger forekomsten av ytterligere aldringstegn. Kremen inneholder UV-filter, vitamin C og B3, samt nærende olje fra engkarse.  Virker mykgjørende og skal gjenopprette hudens spenst og glød. Beriket med antioksidantene vitamin C og E. Trekker raskt inn i huden, det liker jeg!

IMG_9238

 

Voesh Collagen Gloves 

KJENDISENES FAVORITT! Hansker dynket i næringsrik  Marine Collagen  som motarbeider hudaldring på hendene.  Fantastisk umiddelbart resultat; hendene er godt fuktet og linjene redusert, beskytter mot pigmentforstyrrelser.  Bruk disse når du kjører bil, mens du jobber eller når du har hjemme-SPA! Tuppene kan rives av slik at du kan ha de på mens du jobber eller lakker negler.

Kr. 60,- pr par.

 

8972

 

 

Produktene er mottatt på presseevents, men innlegget er ikke betalt.