Kollagen utgjør 30 prosent av alle kroppens proteiner, 70 prosent av huden, håret, neglene og bindevevet, og hele 90 prosent av  leddbrusken. Derfor kan vi trygt si at kollagen er det viktigste proteinet i kroppen. Jeg har nå brukt The Solution i et år og vil gjerne fortelle deg hvordan dette har virket for meg. 

 

IMG_9756

 

Huden min

Jeg passer i utgangspunktet godt på huden min, så jeg forventet ingen store endringer da jeg begynte med The Solution. Jeg har likevel lagt merke til at huden på kroppen er mindre tørr, spesielt på albuer og knær. Linjene rundt øynene er mykere, og trenger ikke like aktiv pleie som tidligere. Huden i ansiktet er generelt i bedre helse. Jeg kom tilbake fra sommerferie uten gusten, linjene hud med færre pigmentflekker. For første gang på 15 år.

 

 

 

Hender og negler

Mine hender og negler er et kapittel for seg selv. Jeg er ekstremt tørr fra september til juni, og burde bruke håndkrem konstant. Dette har ikke vært et like stort problem nå som jeg har begynt å bruke The Solution. Jeg er fremdeles tørr høst og vinter, men ikke så tørr at jeg klør og har følelsen av at huden skal sprekke. 

 

IMG_8894

 

Hår

Nå tåler håret mitt alt! Den enste påkjenningen håret mitt ikke er så glad i, er sommerferie med klor- eller saltvann og solstråler som tørker det ut. I år kom jeg hjem fra ferie med omtrent like sunt hår som før jeg reiste. 

 

IMG_7085

 

 

Konklusjon

Jeg opplever en generell bedring av både hud, negler og hår. Jeg tåler større påkjenninger enn før, og jeg opplever rett og slett at jeg har en bedre hudhelse. Jeg har stresset like mye som tidligere, sovet like lite og vært utsatt for de samme utfordringene som før. Jeg opplever en markant forskjell i motstandskraft i hud, hår og negler som gjør at jeg både føler meg bedre og ser bedre ut. 

Det sies at et for lavt kollagennivå kan føre til alt fra hårtap til rynkete hud, stive- og smertefulle ledd.

 

IMG_7084

 

Vil du teste?

Her får du 65% rabatt på The Solution, gi det en sjanse! Klikk her: The Solution

 

Hva kan du gjøre for kollagennivået?

Solstråler, miljøgifter, giftstoffer, stress, overdreven fysisk trening, lav hormonproduksjon og diverse medisiner kan redusere kollagennivået i huden. 

I tillegg til å bruke The Solution vil jeg alltid anbefale dette:

  • Kroppen trenger vitamin C for å ivareta produksjonen av kollagen, så dette vitaminet bør absolutt inntas daglig om du ønsker å opprettholde kollagennivået i kroppen 
  • Sukker reduserer produksjonen av kollagen, så sukkerinntaket bør absolutt ikke være for høyt, om du vil opprettholde kollagennivået i huden.
  • Det samme gjelder koffein. “Alt med måte” er en fin regel
  • Spis røde frukter og grønnsaker som kål, aubergine og spinat som er positivt for kollagennivået.
  • Regelmessig fysisk aktivitet (ikke overdreven) stimulerer brusken i leddene, og bidrar til å ivareta kollagennivået.

 

IMG_5235

 

Blir det en rutine å ta The Solution?

Det blir absolutt en rutine. Jeg har i flere år startet dagen med en grønn smoothie som består av en blanding av frukter, grønnsaker og juice. Jeg tilsetter rett og slett The Solution i min smoothie, og det har dermed blitt en ny rutine for meg. Hvis jeg innimellom ikke har tid til å lage smoothie, så blander jeg The Solution i et glass med vann. Pulveret gir absolutt ingen smak.

 

 

IMG_5236

 

IMG_7051

Innlegget er betalt, men jeg skriver ærlig om mine egne erfaringer.