Gull er lekkert som å smykke seg med, men vi finner også gull i hudpleieprodukter. Har dette virkelig noe for seg, eller hever det bare prisen på produktene? 

 

IMG_8824

 

Gull til egenpleie

Gull brukes medisinsk til behandling av leddgikt, og det hevdes at gull ble brukt i oldtidens Egypt og Kina til behandling av sykdommer.

Hva gjør gull i et hudpleieprodukt?

  • Det sies at gull kan virke antiinflammatorisk. Og inflammasjon kan som kjent være årsak til alt fra akne til rynker
  • Gull skal booste kollagenproduksjonen
  • Gull fungerer som en katalysator som trekker med seg andre ingredienser bedre ned i huden
  • Gull reflekterer lys, og gir huden en sunn glød
  • En rekke hudpleieprodukter til hjemmebruk inneholder gull. Vi kommer ikke bort fra å fascineres av den fine gløden gull gir huden, men gull har også effekter utover det visuelle.

 

IMG_8839

 

Beauty Expert med innhold av gull, beregnet for en voksen hud som mangler glød.

Gull og plantehormoner

Hovedingredienser er 24 karat gull, som har en glødgivende- og sirkulasjonsøkende effekt. I tillegg vil plantehormoner erstatte hormoner i huden som er tapt under overgangsalderen, og dermed bedre elastisiteten.

Dronelevering

Produktene bruker den unike «cosmetic drone»-teknologien som leveringssystem. Det innebærer at ingrediensene blir fraktet nøyaktig dit de skal i huden.

 

IMG_8828

 

Askepotteffekt til alle hudtyper

Produktene er laget til en voksen hud som mangler spenst og glød. De passer også yngre hud som har vært utsatt for «traume», som en spesielt stressende periode, sykdom eller annet som gjør at huden trenger litt ekstra hjelp. Produktene er supre til alle aldre som en «askepott»-behandling.

Golden Micellar Cleanser – til hjemmebruk

Gelérens som omdannes til en rensende melk i kontakt med vann. Skal eliminere urenheter og sminke, også vannfast sminke. Virker mildt lysnenede på pigmentering gjennom sitt innhold av et kompleks som skal påvirke produksjonen av pigment. Rensen er helt duftfri, og renser svært godt. Hovedinnhold: Riskliolje og hudlysnende riskompleks

Kr. 580,-

 

IMG_8834

 

Goldencream med plantehormoner – prisvinner til hjemmebruk!

Ved å benytte kosmetisk droneteknologi skal denne aktive kremen fukte og nære huden, forbedre vitalitet og utstråling, bekjempe tørrhet og gi huden en jevn overflate med fin glød. Isoflavonoider og naturlige oljer er nødvendige for å opprettholde hudens smidighet og elastisitet.  Jeg skjønner godt at dette er en prisvinnende krem: Den både føles deilig på huden, og effekten er av høy kvalitet.  Collageneer® skal stimulere syntesen av et høyverdig kollagen for å øke elastisiteten og fastheten i huden, noe som bidrar til å omforme ansiktskonturen.

Kr. 648,-

 

IMG_8842

 

IMG_8844

 

Disse produktene ga meg lekker glød og god sirkulasjon i huden! De er perfekte «red-carpet» produkter! I tillegg kan du få en deilig hudpleiebehandling i klinikk, hvor flere produkter med innhold av rent gull brukes på huden din:

 

IMG_8832

 

Golden Facial Scrub

Kaviarekstrakt, golden jojobaolje og grapefrøolje gir huden naturlig rik fuktighet. Denne gylne skrubben skal mykgjøre huden med fine korn fra sukkerroer. Kaviaruttrekket er veldig rikt på vitaminene A, D, B og sporstoffer, samt aminosyrer. Disse ingrediensene skal intensivere regenereringen i hudceller og samtidig bremse hudaldringen.

 

IMG_8838

 

Golden Massage Serum Oil

Denne gullglimrende, nyskapende serumoljen er beregnet til høykvalitetsmassasje. Teksturen glir jevnt på hudens overflate, og forvandles til tre forskjellige teksturer – først fra en tykk honningaktig mikroemulsjon, til en jevn oljeaktig gel og deretter til en melkemulsjon for et unikt og profesjonelt massasjerituale. Denne er så deilig til bruk hjemme etter peelingen, og før masken. Den inneholder blandt annet kaviarekstrakt og druefrøolje.

 

IMG_8837

 

Golden Mask With Phytohormones

Hurtigstrammende og avkjølende gel-teksturert maske som skal gi fast, løftet og glatt hud. Formuleringen benytter et helt nytt leveringssystem for muliggjøre optimal absorpsjon. De unike peptidene i masken skal bidra til å redusere utseendet på fine linjer og rynker, og å skape en jevnere hudtone. Masken skal gi økt utstråling, mykhet og fasthet i løpet av 10 minutter. Denne masken gir deg en deilig myk og glødende hud, og jeg har brukt den gjentatte ganger når jeg har følt meg litt ekstra grå. La den ligge på i 20 min. 

Inneholder Collageneer® som er en anti-aging og oppstrammende ingrediens som skal stimulere syntesen av et høyverdig kollagen for å øke elastisiteten og fastheten i huden.

 

IMG_8835

 

Anti tyngdekraft-serum

Et serum som skal løfte og stramme opp huden.  Ved bruk av kosmetisk droneteknologi skal serumet gi en intens løfteeffekt i dypere lag av epidermis. Dette skal forbedre regenereringen i huden, og beskytte mot hudaldring. Hudens tetthet bedres, og fine linjer mykgjøres. Ansiktskonturene skal bli fastere og veldefinerte. 

Høyteknologiske peptider skal gi huden din et synlig løft.

  • X50 ANTIAGING inneholder et spesifikt peptid som skal kunne lokalisere og konsentrere seg om sitt mål, det spesifikke stedet der behandling er mest nødvendig.
  • ARGIRELINE® peptidløsning er et ekstremt kraftig antirynkepeptid som anses å være et aktuelt alternativ til botulinumtoksininjeksjoner (botox). 

 

 

IMG_8845

 

Les mer her: https://youngskin.no/beauty-xpert/

Innlegget er betalt, men det jeg skriver er min personlige mening