Innimellom dukker det opp hudpleieutstyr til hjemmebruk som ikke bare er gøy, men virkelig har noe for seg. Disse kjøpte jeg på en messe for over 1 år siden og jeg har brukt de jevnlig siden det.

 

IMG_8411

 

Hva gjør SpectraLite EyeCare Pro?

Brillene gir en lysbehandling som  skal stimulere kollagen, og dermed redusere fine linjer, rynker og kråketær, SpectraLite penetrerer dypt inne i huden med sine 72 kraftige LED-lys. Dr. Dennis Gross, som står bak disse brillene, har  stor tro på lysterapi. Han skapte  SpectraLite EyeCare Pro. «for å gi oss  et produkt som var lett å bruke, og effektivt

Resultatene i et klinisk studie viste at  97% av pasientene hadde synlige forbedringer i fine linjer, rynker og hudtone. Bare dette har ført til at jeg har brukt brillene slavisk. Nøkkelen til disse resultatene er nemlig daglig bruk. Og siden brillene både er behagelige å ha på og jeg ikke må bruke lang tid på de, så blir de ofte brukt. 3 minutter om dagen er alt som skal til. Gjør det mens du pusser tennene så går det ikke mer tid enn du normalt bruker. Om ikke annet hjelper denne meg å forebygge og å bremse hudaldringen i dette området.

 

IMG_8410

 

Slik bruker du SpectraLite EyeCare Pro

Brillene kommer i en pent pakket boks med en festbar (og justerbar) stropp, en USB-laderledning og en oransje klutpose for å lagre masken din (det er enda en egen lomme inne for laderen din).

Når EyeCare Pro er ferdig ladet er det bare å begynne å bruke de. Lyset kan virke intenst for følsomme øyne, men jeg er lovet at det ikke er skadelig i det hele tatt.

Ved første bruk var min favorittfunksjon i SpectraLite EyeCare Pro at lyset slås av etter tre minutter, så du trenger ikke å stille en timer eller bekymre deg for å forlate den for lenge. Og samtidig vet jeg at jeg også har pusset tenner lenge nok. Etterhvert merket jeg at jeg slappet godt av når jeg brukte brillene også, som en slags meditasjon etter en stresset dag.

 

IMG_8413

 

Konklusjon:

Jeg har fremdeler linjer rundt øynene, selvfølgelig. Men de er mykere og jeg føler at huden og ansiktet slapper godt av under dette lyset. det hjelper jo mye i seg selv. de enste gangene jeg bruker brillene på morgenen er hvis jeg har sovet dårlig en natt. Og jeg lover deg at slitne øyne forsvinner raskere etter en runde med denne behandlingen!

SpectraLite EyeCare Pro koster kr. 2395,- og selges i utvalgte hudpleieklinikker.

Dette innlegget er ikke sponset, brillene er kjøpt av meg og jeg har brukt de i et år.