Inntil nylig var skreddersydd hudpleie basert på visuell vurdering kombinert med samtale med en hudterapeut. Nå presenterer one.gen/0,1 en ny dimensjon innen hudpleie, med analyse av ditt eget unike DNA. Det bestemmer hudens spesifikke behov, og retter seg mot dem med personlig, høyteknologisk genomisk hudpleie. De aktive ingrediensene i ditt skreddersydde eliksir balanserer hudens svakheter og fremmer hudens beste egenskaper.

 

 

Vi er 99,9 % genetisk identiske

De gjenværende 0,1 % av gener er det som gjør oss unike. De bestemmer vår øyenfarge, blodtype og hudens tendens til å utvikle pigmentflekker, linjer, rødhet eller akne.

Hvordan administreres DNA-testen?

Testen krever bare én enkel spyttprøve. I en halv time før testen, blir du bedt om å la være å spise, drikke, røyke eller ha på leppebalsam eller leppestift. Du mottar din unike analyse innen 4–5 uker.

 

Smiling female scientists in protective eyewear discussing notes in lab

 

Hva ser den genetiske analysen etter?

Testen analyserer 8 områder:

 1. Hudstruktur: Testen ser på bindevevets fleksibilitet og spenst.. Genetisk predisposisjon kan føre til en tendens til linjer, og redusert elastisitet.
 2. Intoleranse i huden: Testen analyserer hudens respons på ytre påvirkninger. En overdreven immunrespons og dertil inflammatoriske prosesser kan for eksempel føre til rynker. Avhengig av genetisk predisponering kan inflammatoriske prosesser føre til rosacea, erytem, kløe, akne eller postinflammasjon.
 3. Rynker: Testen ser på gener som er ansvarlige for å behandle ansiktets mikro-sammentrekninger og nedbrytning av hyaluronsyre.
 4. Hyperpigmentering: Testen ser etter proteiner og enzymer som forårsaker økt produksjon av melanin, noe som fører til hyperpigmentering. Genetisk predisponering kan resultere i pigmentflekker, melasma eller chloasma eller “graviditetsmaske”.
 5. Cellenes regenerering og levetid: Testen anslår hudcellenes evne til regulering under stress. Genetisk predisposisjon kan føre til feil i reparasjonsprosessen for cellulær DNA.
 6. Hudavgiftning: Testen ser på økninger og reduksjoner i celleaktivitet så vel som på enzymer som er ansvarlige for celleavgiftning. Cellavgiftning er viktig for at cellene skal fungere optimalt, noe som fører til generell hudhelse. Genetisk predisposisjon kan føre til akkumulering av frie radikaler, toksiner og aldersflekker.
 7. Hudens fuktighetsnivå.
 8. Hudens elastisitet.

I tillegg til testresultatene får du en liste over anbefalte matvarer og kosttilskudd, basert på din genetiske profil, som vil hjelpe kroppen din til å oppnå helse og balanse. Dine genetiske analyseresultater vil bli evaluert sammen med livsstilsspørsmål du fylte ut i begynnelsen av prosessen. Denne kombinasjonen bestemmer hvilke individuelle blanding i eliksiren som passer best for deg.

 

attractive young student scientist observing the blue indicator color shift in the glass tube.

 

Vil DNA-analysen fungere for alle?

Ja. Uansett alder, kjønn eller hudtype vil alle få veiledende resultater fra spyttprøven.

Påvirker hudpleie min DNA?

Nei. Gen/0,1-produkter har ingen innflytelse på DNA. Behandlingsregimet bidrar til å forbedre hudens utseende ved å adressere dine genetisk forhåndsbestemte problemer.

 

scientist doing DNA test in modern laboratory

 

Tilpasset hudpleie uten parabener

En 30-dagersbehandling består av Gen Peel, Gen Elixir og Gen Sinergy. Gen Elixir er boostere som stimulerer produksjonen av hyaluronsyre, reduserer dype linjer, styrker bindevevet, reduserer pigmentering og rødhet, og gir deg en jevnere hudfarge. one.gen/0,1 % er garantert parabenfrie, og blir aldri testet på dyr.

One.gen / 0,1 GEN PEEL

En kremaktig emulsjon med restorative kvaliteter som forbereder huden din for personlig behandling. Denne mikroablativekremen støtter hudens naturlige regenerering og oppfordrer eliminering av døde celler og urenheter i huden. Den inneholder en andregenerasjons polyhydroksy – en svært effektiv, men ikke-irriterende peeling – og papain, som har en enzymatisk peeling effekt.

 

IMG_7350

 

IMG_7342

 

DermGO – så nær personlig pleie som mulig

Denne serien er svært teknologisk, og laget med samme utgangspunkt som Gen/0,1, uten DNA-analyse på forhånd. De bruker de samme ingrediensene, men er skreddersydd hudtype i stedet for personlig DNA. I disse produktene finner du growth factors, ekstrakter fra mikroorganismer, peptider og genetisk teknologi. 

DermGO Serum-i-krem, stappfull av Growth Factors og peptider

dermGO er alt-i-et-produkter stappfulle av aktive ingredienser, med blant annet peptider og growth factors som virkelig gjør noe for huden. Perfekt for for den som er litt lat, og fin å ta med på reisen (kun et produkt).

Serum-i-krem-produktene kommer i 5 forskjellige varianter, alle med nydelig myk konsistens som trekker raskt inn i huden:

 1. Sensitive – for sensitiv hud. Fukter og beroliger
 2. Regener – gjenoppbygger en solskadet, grå og gusten hud
 3. Hyaluronic – antiage, plumper, Gir fukt og jobber med linjer og rynker
 4. Collagen – oppstrammende og oppbyggende for en slapp hud
 5. Melanin – lysner og jobber for å motvirke pigmentering

Disse produktene er ikke bare deilige å påføre, men de vil også merkbart gjøre en forskjell i huden. De kan for eksempel brukes for å øke effekten av microneedeling* som du utfører hjemme. Jeg forelsket umiddelbart i både konsistens og effekt!

Kr. 890,-

 

IMG_7351

 

IMG_7343

 

 

* Microneedeling ruller/maskiner med nåler som stikkes ned i huden

NB! Samme produsent står bak One.gen DNA-basert hudpleie, og gir en synergi som du vil dra nytte av.

Innlegget er betalt, men jeg er veldig glad i produktene og denne type hudpleie er garantert noe vi ville mer av i fremtiden.