100 % pure cream

Av forskjellige årsaker kan du ønske deg en krem som inneholder færrest mulige ingredienser. Dette produktet er så rent som det lar seg gjøre og passer for de som ønsker mindre kjemikalier i hudpleien sin, eller for de som er hypersensitive mot «alt». Kun 5 ingredienser hvorav potassium sorbat er konserveringsmiddel.Dette er et naturlig salt. Glycerin mykgjør og gir fukt. Hovedingrediensen er en alge som skal virke fuktighetsgivende, anti-aldrende, regenererende, oppstrammende, beskytter DNA og hudens kollagen, anti-inflammatorisk og beroligende, talgregulerende og poresammentrekkende.

 

IMG_7882

 

IMG_7883

 

Denne kremen skal passe til alle hudtyper. Algen dyrkes i beskyttet miljø, helt fritt for tungmetaller, kjemikalier eller annen forurensing.  Agar er geleemne som utvinnes av rødalger som gir dens konsistens. Rosevann gir duft.
Den har kort holdbarhet pga sin renhet og må brukes opp innen 6 uker etter åpning i tillegg til at den må oppbevares i kjøleskapet.
Jeg har testet den på min datter etter en allergisk reaksjon og elsker den.
Den er i geleform og det følger med en olje som påføres etter geleen på områder som trenger mer fuktighet.

(produkt er sponset av leverandør)