Feriemodusen er for lengst passert og livet består nå av jobb, litt lite søvn, oppfølging av barn som skal på fotball, friidrett, kor, sangundervisning, boksing og musikal (jeg har bare to barn..), enda mer jobb og enda mindre søvn. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg i tillegg er supersosial, men mine venner blir dessverre ikke best ivaretatt..  Jeg forsøker så godt jeg kan å kompensere med trening og sunn mat, men det blir likevel mer enn kroppen min, og huden min, er glad i.. Høsten og vinteren er høysesong for trøtt og grå hud for meg.

Stresset hud

Psykiske påkjenninger og stress skaper som kjent problemer for huden, som i slike perioder  ikke har styrke til å forsvare seg mot skadelige miljøfaktorer som UV-stråling og blått lys. Den trenger litt hjelp.

 

IMG_7051-2

 

Babor SKINOVAGE VITALIZING gjenoppliver huden

Serien benytter aktive ingredienser for å gjenopplive utmattet, stresset hud, slik at den kan ivareta sine regenerative og cellefornyende prosesser.

Produktene stimulerer cellulær metabolisme og hudfornyelse, og regulerer overhudens fuktighetsnivå. Dette er et grunnleggende krav til viktige hudfunksjoner.

Blue Light Protect Complex inneholder kakaopeptider, sakkarider og polyfenoler som motvirker frie radikaler og dermed beskytter huden mot digital aldring, UV-stråling og blått lys. DETTE Trenger jeg!

Fine mineralflak av leire gir en optisk illusjon av en jevn og glødende hud.

EpigenTech Power Peptide, en nøkkelingrediens i det nye SKINOVAGE-serien, bidrar til å forlenge cellens evne til å overføre informasjonen som er ansvarlig for å opprettholde ungdommelig hud. Hudceller forblir derfor ungdommelige og aktive lengre – og sterke celler øker hudhelsen og hudens utstråling.

 

IMG_7043

 

SKINOVAGE VITALIZING SERUM

Dette revitaliserende serumet med ENERGY Plus Complex fremmer hudregenerering og cellefornyelse. Blue Light Protect Complex beskytter mot for tidlig hudaldring forårsaket av det blå lyset. Perfeksjon Peptider P3 bryter ned proteinbroer (desmosomer) mellom hudcellene i det laveste laget av hornlaget. Med regelmessig bruk vil hudoverflaten få en jevn overflate med en jevn farge og dermed fin glød. Ytterligere aktiv ingrediens er panthenol. 30 ml. Dette serumet anbefaler jeg alle som jobber på PC eller nettbrett, alltid! Kr. 890,-

 

IMG_7048                             

IMG_7039

 

SKINOVAGE VITALIZING EYE CREAM

Denne lette, silkemyke kremen er laget til et slitent, stresset øyeparti. Den inneholder et aktivt kompleks av granateple, koffein, grønn te og probiotika som reduserer mørke ringer, poser under øynene og myker opp fine linjer. Optisk illusjon gir området en jevnere overflate. Kremen er også egnet som en øyemaske. Påfør sjenerøst, og la kremen virke i 15 minutter. Ytterligere aktive ingredienser: sheasmør, makadamiamutterolje, jojobaolje, vitamin E, allantoin, panthenol. Kr. 690,-

    IMG_7047

 

IMG_7041-1                                                                                      

 

SKINOVAGE VITALIZING CREAM

Denne kremen er en skikkelig treningsøkt for sliten hud. ENERGY Plus Complex revitaliserer huden, stimulerer cellefornyelse og optimaliserer dermed regenerering av huden. I mellomtiden beskytter Blue Light Protect Complex mot for tidlig hudaldring forårsaket av blått lys. Den gir en optisk illusjon av jevn overflate. Makadamiamutterolje og soyaolje perfeksjonerer resultatene ved å skape en frisk, rosenrød, revitalisert hudfarge. Ytterligere aktive ingredienser er vitamin E, panthenol. Denne kremen kommer også i en rikere utgave, men den lette passer min hud best. Kr. 890,-

 

IMG_7046

 

IMG_7036

 

SKINOVAGE VITALIZING MASK

I tillegg til ENERGY Plus Complex og Blue Light Protect Complex, inneholder denne aktiverende ansiktsmasken koffein, som stimulerer stoffskiftet og mikrosirkulasjonen. Vitamin C styrker hudens immunforsvar, beskytter mot frie radikaler og stimulerer kollagensyntesen. La den virke i 10–15 min. Ytterligere aktiv ingrediens er panthenol. Kr. 550,-

 

IMG_7049

 

IMG_7057

 

Jeg brukte produktene i en uke, før jeg merket forskjell. Resultatet varte lenge, etter 4 uker tok jeg ikke sjansen på å være uten. Jeg startet på nytt sett med disse produktene.

Babor kan kjøpes her: https://no.babor.com/spas/locator

Dette innlegget er betalt, men jeg har brukt et sett av disse produktene og fortsetter mer enn gjerne.