Flere ganger har min frisør Magni hos Salong Hemmelig i Oslo gitt meg en slags hårkur som er noe helt utenom det vanlige for mitt hår. Den styrker håret og resultatet holder lenge!

 

IMG_1390

 

Olaplex (1 og 2) hos frisør

Hver dag utsettes håret for slitasje fra vær og vind, børsting, føning eller krøll/rettetang. I tillegg er det svært mange som går til frisøren for å få håret farget/bleket/stripet. Alt dette utsetter håret for stor skade. Litt etter litt blir bindingene i håret brutt. Olaplex  reparerer dette. Teknologien er patentert, og dette skal være unikt på markedet.

Det er viktig å presisere at dette ikke er en vanlig «hårkur». Den vil ikke gi håret ditt verken fuktighet eller proteiner, som håret ofte trenger. Det må man få fra tradisjonelle hårkurer. Olaplex gjør kun en ting – reparerer hår.

Olaplex-behandling steg 1 og 2 får du gjort hos frisøren, men det er ikke nødvendig å ha gjort disse stegene for at No.3, 4 eller 5 skal virke.

 

IMG_1393

Behandlingen skal virke en stund i håret, før den skylles ut.

 

Hjemmepleie med Olaplex bond maintenance shampoo  (NO4

Hva gjør Olaplex No.4 & No.5 unike sammenlignet med en «vanlig» sjampo og balsam?Her kommer fuktigheten inn. No.4 & No.5 inneholder en unik sammensetning av fuktighetsgivende ingredienser som gjør at alle hårtyper får et optimalt fuktnivå. Dette er en av de viktigste komponentene for at håret skal føles friskt og sterkt. Dette er dessuten ekstra viktig etter at du har brukt No.3 da fukt er det som mangler i håret for å oppleve den perfekte følelsen.

No.4 & No.5 inneholder Olaplexs eget molekyl som lenker sammen svovelbindinger som slites daglig ved f. eks. børsting, sollys og når du gnir hodet mot puta om natten.

No.4 & No.5 gir håret en ekstra behagelig følelse til alle hårtyper, er fantastisk drøye! No.4 gir et luksuriøst skum til tross for at det er sulfatfritt.

Produktene er veganske, parabenfrie, glutenfrie, nøttefrie og fargebevarende.

 

IMG_1539

 

 

(produktene er kjøpt hos Salong Hemmelig)