Jeg digger  BB-Cream! Ikke fordi den dekker godt eller erstatter tre produkter i min hudpleierutine, for det gjør den ikke. Men den dekker akkurat passe. Huden skinner litt gjennom og resultatet ser mer levende ut. I tillegg har BB-Cream SPF, HALLELUJA! Og den går raskt å legge. Jeg er hudpleier og mener absolutt ikke at en BB-Cream er det eneste du trenger. Men det finnes flere grunner til å finne en favoritt.

 

Side view portrait of a single woman checking for wrinkles looking at a make up mirror

 

Hvorfor bruke BB-Cream?

1. Naturlig look: En BB Cream dekker ikke like godt som en foundation og passer dermed bedre til hverdagsbruk. Huden din skinner litt gjennom og  resultatet er mer naturlig.

2. SPF BB-Cream gir deg beskyttelse med SPF.

3. Pleie. En BB-Cream pleier mer enn en vanlig foundation. For meg erstatter den ikke en dagkrem, men den gir godt med antioksidanter og fuktighet i tillegg til mitt serum og min krem.

4. Mattende eller mer glød. Du kan velge en BB-Cream som matter huden din eller en som gir deg mer glød, avhengig av hva som passer deg best.

 

IMG_2237

 

BB-Cream Favoritter:

Jeg foretrekker en BB-Cream som dekker litt mer enn normalt og som gjerne gir en litt matt finish. Den må selvfølgelig ha en SPF på minst 15. Her er mine desiderte favoritter:

Babor Essential Care BB Cream SPF 20

Dette er en lett farget fuktighetskrem med SPF20, for hud som mangler både fuktighet og fettstoffer.  Aloe Vera, sorbitol og squalene balanserer hudens fuktighetsbalanse og reparerer dermed hudens beskyttende barrierefunksjon. Vitamin e bekjemper frie radikaler og avokadoolje smører huden. Kremen gir en naturlig, jevn og frisk overflate til huden.  Den finnes i to farger; light (01) and medium (02).  

 

IMG_2227

 

Coola Face SPF 30 Matte Tint

Dette er en solkrem, men egenskaper som en BB-Cream. Helt utrolig bra produkt som jeg har brukt i hele sommer, og så lenge jeg kunne skvise noe ut av tuben. En silkemyk krem med lett lys fargetone som passer for alle hudtyper, også de med sensitiv og fet hud. Beskytter huden mot både UVA- og UVB stråler med SPF 30, gir en matt finish og oppleves ikke fet på huden. Fungerer som en primer før makeup. Vannfast i opptil 40 minutter.

 

IMG_2231

 

Face SPF 20 Rose Essence

En lett farget solkrem med bredspektret UVA- og UVB SPF 20 med en herlig duft av rose. Den er formulert med fysisk solfilter basert på titandioxid for dem som er sink- allergisk. Inneholder mer enn 98% naturlige ingredienser som gir pleie og næring til huden med blant annet solsikkefrø ekstrakt, linolje og acai olje Vitamin B, C og E som beskytter huden mot aldring og agurk og algeekstrakter som beroliger og gjenoppbygger huden

 

IMG_2230

 

Cosmica Face soft bronze day cream

En farget dagkrem for alle hudtyper som er både fuktighetsgivende og mykgjørende. Gir en naturlig og frisk solbrun hudtone. Smøres forsiktig på huden for å få en jevn hudtone. Perfekt som underlag for sminke, eller alene.  Uparfymert. Min fjortis elsker denne!

 

IMG_2228

 

Sans Soucis Daily Vitamins DD Creme SPF25

DD-, CC- eller BB- Cream går litt om hverandre. Det er svært små forskjeller på disse produktene, så jeg velger etter konsistens og resultat. Sans Soucis har en deilig DD-Cream til ansikt og en til øyepartiet, perfekt! Med SPF 25 og deilig konsistens er denne en favoritt. Inneholder vitamin C og E for å beskytte, jevne ut, forbedre kontur og elastisitet. Huden får en fantastisk glød og en jevn finish og den passer alle hudtyper.

 

IMG_2233

 

Coola Rosilliance SPF 30 BB+ Cream

COOLA RosilianceTM SPF 30 BB+ Cream er en hudvennlig farget fuktighetskrem som gir deg en naturlig strålende glød. Mineralbasert, bredspektret SPF 30 formel gir en følelse av at du ikke har make-up på, selv om den dekker godt.  Inneholder et avansert bio-kompleks med blant annet stamceller fra rose som virker utglattende, fukter og gjenoppbygger hudens naturlige elastisitet og forbedrer synlige tegn på aldring. Denne har jeg brukt i sommer og jeg føler også at den forlenger sommergløden utover høsten.

 

IMG_2229

 

Har du noen BB-Cream favoritter?

 

 

(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)