Vi ser peel-off masker over alt, men vet du egentlig hva en slik maske gjør? Jo da, den peeler selvfølgelig huden din, fjerner døde hudceller og gir en fin glød. Men noen peel-off masker gjør også mer enn dette. 

 

IMG_6081

 

1. Fjerner det vi ikke vil ha på hudoverflaten

De fleste peel-off masker fungerer som en type peeling. Når de har tørket, og du trekker de av, tar de med seg overskuddstalg ogdøde hudceller som ikke har noe påhudoverflaten å gjøre, samt rester av make-up og forurensing. 

2. Gir huden ny glød

Alle små partikler som blir liggende på hudoverflaten, men som ikke har noe der å gjøre, gir deg et grått og gustent utseende. Huden fungerer ikke slik den skal, den trekker ikke til seg næring og skiller ikke ut avfallsstoffer like godt. Du kan faktisk se en bedre glød i huden allerede etter én omgang med en peel-off maske.

3. Jevnere hudoverflate

Ved å fjerne avfallsstoffer og slippe bedre til næring og fuktighet, vil huden gradvis bli fastere og porestørrelsen kan faktisk bli mindre. Dette gir en jevnere hudoverflate og hudfarge, hvilket gir et inntrykk av yngre hud. 

4. Mindre blank hudoverflaten

Alle ønsker seg vel en hud med lekker glød! Men for oss med litt høy talgproduksjon, kan den «naturlige» gløden bli litt for mye. Peel-off masker kan forebygge denne blanke hudoverflaten ved å stadig fjerne overskuddstalg og rense porene slik at talg ikke stopper opp, men flyter og smører slik den skal. 

På denne måten vil du redusere den blanke overflaten, uten å ty til uttørkende ingredienser. 

5. Bedre fuktighet

De fleste liker godt en hudpleierutine som går raskt, men vær oppmerksom på at dette ikke bør gå utover fuktighetsnivået i huden. En peel-off maske som fjerner avfallstoffer på hudoverflaten, vil sørge for at fuktighet slipper bedre inn i huden, og kan dermed bidra til at en rask hudpleierutine uansett gir deg nok fuktighet. 

 

IMG_6079

 

Vær oppmerksom på at ingen maske kan endre din hudtype permanent, men kun gjøre en midlertidig stor endring, og en gradvis bedring.

 

Jeg bruker ikke masker hvis de ikke gir huden min en skikkelig boost. Derfor vil jeg at peel-off masker skal gjøre mer enn å fjerne overflatesmuss. Decrusto har tre forskjellige peel-off masker. De passer alle hudtyper, om du bruker de riktig. Men jeg deler de likevel inn i kategorier for deg, for å gjøre det enkelt:

 

IMG_5996

 

The Original Black Peel Off Mask:

til all hud med tendens til blank overflate og sorte prikker

Det finnes en rekke varianter av denne sorte peel-offmasken, her har du orginalen. Denne masken er godt kjent, og gir all hud en jevn og matt overflate.

 • Fjerner hudormer og døde hudceller som ligger på hudoverflaten (midlertidig)
 • Forebygger kviser
 • Absorberer overflødig talg
 • Bidrar til å minimere porene, og øker hudens elastisitet og fuktighet ved jevnlig bruk

Øker hudens immunforsvar:

The Original Black Peel Off Mask er den første peel-off masken i verden som inneholder den patenterte Wellmune betaglukan 1.3–1.6. Betaglukan hjelper til med å bygge opp immunsystemet i huden, dette beskytter og forebygger  nye utbrudd.

 1. Bruk av betaglukaner i hudpleieprodukter resulterer i en betydelig forbedring av hudregenerering, produksjon av kollagen og bedrer hudens immunforsvar.
 2. Kaolinleire absorberer overflødig talg, og reduserer og renser tilstoppede porer.
 3. Trollhassel har en mykgjørende egenskap, lindrer irritert hud og renser i dybden.
 4. Aktivt og rensende kull fra eiketrær absorberer oljer.
 5. Aagurkekstrakt (Cucumis Sativus) er utmerket for behandling av utslett, betennelse etc. Ekstraktene glatter ut huden, og retter opp linjene og gjør dermed huden yngre.
 6. Beroligende planteekstrakter gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbalanse. Dette produktet renser ikke bare huden, men opprettholder hudens naturlige oljer og fuktighetsbalanse.

The Original Black Peel Off Mask inneholder ingen parabener, fargestoffer, mineraloljer eller silikon.

 

IMG_6002

IMG_6083

 

Clear Spot Anti-Blemish Peel Off Mask:

til hud som opplever akne

Clear Spot Anti-Blemish Peel Off Mask skal brukes av dem som opplever akne, enten en akne innimellom eller kronisk akne. Masken brukes enten punktvis eller i større områder, der du opplever dette problemet. 

Slik virker masken:

 • Renser huden
 • Roer ned eksisterende utbrudd, og forebygger mot nye.
 • Redusere blanket, absorberer overflødige oljer på huden
 • Virker sammentrekkende på porene
 • Forbedrer hudstrukturen

Jeg sliter ikke lenger med akne i hele ansiktet, men jeg har fremdeles høy talgproduksjon, og opplever en skikkelig kvise en gang i blant. Da bruker jeg denne masken i det utsatte området. Jeg har også brukt den forebyggende i områder jeg ofte opplever utbrudd etter en stressende periode på jobben. Mine «fjortiser» elsker denne!

 1. Cytobioltm A2:  en kombinasjon av aktive ingredienser bestående av Iris ekstrakt, Vitamin A og Zink som ved kliniske tester har vist en god effekt på å rense huden, minimere porer samt redusere urenheter, ujevnheter og blankhet
 2. Hammamelis Virginia Leaf Extract: Gjenoppretter hudens smidighet, reduserer flassing, reparerer og tilfører fuktighet.
 3. Iris Florentina Root Extract: bremser aldringstegn, reduserer dybden i fine linjer og rynker, gjenoppretter fuktighetsbalansen, virker beroligende, øker hudens glød og utstråling.
 4. Bisabolol- (ekstrakt fra kamilleblomst):  Betennelsesdempende, bidrar til å reparere skadet hud, beroligende og helende.
 5. Wellmune beta 1,3 -1,6 glucan:  Et Pollysakkarid (Sukker art) trukket ut fra gjær eller skallet i havre som aktiverer immuncellene i huden. Har antioksiderende egenskaper og er betennelsesdempende og derfor meget godt egnet til å redusere rødhet i huden og roe ned sensitiv hud. Bekjemper hudaldring.

 

IMG_1565

 

IMG_1567

 

Beauty Ghost:

til all hud som trenger fuktighet og plumping

Dette er en veldig annerledes  peel-off maske! Beauty Ghost er en oppstrammende og fuktighetsgivende maske, en næringsrik Peel Off ansiktsmaske for strammere og jevnere hudoverflate. Dette er en anti-aging fuktighetsgivende maske med høykonsentrert Aktivert Stabilistert Oksygen (ASO®, O4) og patentert WGP® Betaglukaner (Beta 1,3–1,6 Glukan).

 • Masken fornyer hudcellene
 • Styrker hudens immunforsvar
 • Gir ansiktet et umiddelbart løft
 • Etterlater huden frisk og glatt – med ny glød
 • Masken bidrar også til økt kollagenproduksjon, som bedrer hudens spenst og elastisitet
 • Forebygger  fine linjer og rynker
 • Lysner og gir en klarere hudtone

Beauty Ghost er den eneste masken i verden med Aktivert Stabilisert Oksygen (ASO) og er basert på naturlige ingredienser:

Aktivert Stabilisert Oksygen ASO ® (O4 tilfører huden ekstra oksygen (dette øker fornyelsesprosessen i huden). Dermed  økes/opprettholdes kollagenproduksjonen, hudaldring bremses og fuktbalansen bedres.

Sikorirot: Bidrar til økt kollagenproduksjon i huden (dette bedrer hudens spenst og elastisitet).

Betaine/ Sukkerbete: Lysner og gir en klarere hudtone (dette kan bidra til å redusere pigmenteringer).

Wellmune WGP beta 1,3–1,6 glukaner: Styrker immunforsvaret i huden og bidrar til å gi en optimal og langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden.

Bisabolol (ekstrakt fra kamilleblomst): Roer ned huden, reduserer rødhet og har en antibakteriell effekt.

 

IMG_6074

IMG_6942

 

Slik brukes Decrusto Peel Off Mask:

 1. Rist tuben i 30 sekunder før bruk.
 2. Klem ut en sjenerøs mengde, og masser et jevnt lag av masken i hele ansiktet. Eller området du skal behandle.
 3. Massasje bidrar til at masken trekker dypere inn i porene.
 4. La masken virke i 25–30 minutter, til den er helt tørr.
 5. Dra deretter masken forsiktig av. Skyll av eventuelle rester.
 6. Avslutt med passende fuktighetskrem.

 

Maskene kan kjøpes i utvalgte klinikker og her: https://decrusto.no

 

Facetune_31-08-2018-14-40-10

Dette innlegget er betalt, men jeg DIGGER disse maskene!