Noen ganger kommer jeg over produkter som skiller seg ut, i form av teknikk eller effekt. Disse skiller seg ut teknisk og gir meg akkurat den effekten jeg ønsker.  Jeg liker de veldig godt!
 IMG_5421

Crissa Get Brush Tan

Savner du sommerens brunfarge? Crissa Get Brush Tan har en unike formel som gir deg den perfekte brunfarge umiddelbart, og utvikler seg til en dypere brunfarge i løpet av 6 timer.
de bruer en patenterte DHA-formel, som tilpasser seg egne pigmenter. I tillegg har den en nydelig duft og ingredienser som fruktplantekstrakter, vitaminer og essensielle oljer. Og den er SÅ lett å bruke!

Sprayflasken inneholder opprinnelig original formel som passer til alle hudtyper, uansett pigment.
Flasken er påfyllbar, og du kan velge mellom 3 forskjellige nyanser, original, mørk og ekstra mørk. For meg, som er ganske hvit.., er den Orginale mer enn nok. Jeg vil nok bruke fuktighetskrem under på vinteren for at den skal gi enda litt mindre farge.

Den selges med en egen børste som gjør påføringen svært enkel. det skal kun et par dråper til for å dekke hele ansiktet. En god applikasjon varer 3-5 dager.

Fri fra parabener og formaldehyd
Ikke testet på dyr
Passer til alle hudtyper

Kr. 510,-

 

IMG_5065

 

IMG_5073

 

Selvbruning med Swiss Clinic

Swiss Clinic Self-Tanning Treatment består av to produkter: Self-Tan Drops og Hydrating

Self-Tan Pads. Disse behandler huden døgnet rundt og gir dermed et jevnt og varig resultat. Huden farges mens laken og klær ikke tar farge i det hele tatt. Du unngår også den karakteristiske self-tan duften.

Self-Tan Drops er en mild og velduftende olje som gjør din dagkrem til en bronzer ved hjelp av kun få dråper. Produktet er vannløselig og blandes lett med dine ordinære produkter, samtidig som den øker den fuktighetsgivende effekten på huden din.  Fucogel, E-vitamin, DHA och Ehrythrulose er nøkkelen til oljens effekt. 

Behandlingen inneholder i tillegg ingredienser som fukter og styrker huden, hvilket gir en enda freshere glød. En solkysset hud trenger ikke lenger bety at du utsetter den for UV-lys, er ikke det supert!?

Bruk rabattkoden «Anki15» når du bestiller her: https://www.swissclinic.no/selvbruning

 

IMG_8001

 

IMG_8002

 

Vita Liberata Self Tanning Anti-Age Serum

Et serum anti-age serum med DHA, som gir en subtil, langvarig gyllen glød. En unik kombinasjon av rose, agurk og peptider tilbakestiller hudens naturlige utstråling og minimerer fine linjer. Svært fuktighetsgivende ekstrakt bygger opp og balanserer hudens fuktnivåer. Balanserende DHA-nivåer gjør at du selv kan velge resultat, ved å tilsette ønsket antall dråper.

Fuktighetsgivende og beroligende selvbrunings-serum. Kan brukes alene eller dryppes i krem.Stimulerer cellefornyelsen og minimerer fine linjer. Jeg bruker et par dråper i kremen og får en sunn farge. Elsker den!

NOK 326,-

 

 IMG_5397
IMG_5398
(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)