Ja, det er faktisk mulig å øke volum på leppene bittelitt, midlertidig, uten å bruke injeksjoner. Lipglosser og leppebalmer med innhold av peptider og hyaluronsyre er hyppig brukt.  I tillegg kan disse produktene også inneholde kanel eller ingefær, som irriterer leppene litt slik at sirkulasjonen øker og du opplever en svak hevelse i leppene.

 

Two young friends applying lipstick, looking at selves in hand mirrors, cropped view

 

Produkter du kan teste:

Helena Rubinstein Lip Soak

Et leppeserum som ble til for å håndtere tre utfordringer:

  1. tørrhet
  2. tap av volum
  3. tap av farge

Leppeserumet inneholder en kombinasjon av oljer som skal være i stand til å opprettholde hudens barrierefunksjon. Den inneholder videre den aktive og lindrende ingrediensen Bisabolol som skal redusere rødhet, virke beroligende og styrke huden. Lip Soak serumet har tilslutt anti-age aktive ingredienser som skal beskytte leppene mot frie radikaler, forurensning, stress, samtidig som det også reduserer fine linjer og rynker. Dette leppeproduktet er stappfull av ingredienser som pleier og øker volum, jeg liker dette veldig godt!

Kr.  520,-

 

IMG_5411

 

LipSmart®

Skal stimulere den naturlige reproduksjonen av kollagen, optimalisere fuktighet,  fange opp og holde på fuktigheten. 

  1. Holder Leppene Fuktet Lenger 
  2. Danner en Beskyttende Barriere 
  3. Bremser Tap av Fuktighet, gir Fyldigere Lepper 

Inneholder: Peptider – Phytokinetm – Ceramide 3 Glykolipider – Tribehenin

kr. 299,-

 

IMG_5413

 

Luscious Lips Lip Plumper

Nålefri anti-aging leppepleie  som er er spesialdesignet for å reversere aldersrelaterte endringer i leppene, gjenoppretter ungdommelig spenst, skaper fulle og sexy lepper umiddelbart. Tilgjengelig i 12 fristende nyanser. Denne kjenner jeg jobber og fargene er delikate.

 

IMG_5412

 

Korres Morello Voluminous lipgloss

Gir en chic mirror-effekt med glans og farge som holder lenge, i tillegg til å gi en lett plumping-effekt. Inneholder morello olje med rike kirsebær syrer, ceramider og hyaluronsyre. Denne glossen er uten silikon og gir en fuktighetsboost til leppene. Fargene er klare og fine.

kr. 149,-

 

IMG_5414

 

Grande Lips Hydrating Lip Plumper

GrandeLips inneholder virkestoffet Volulip ™, som skal gi deg en umiddelbar plumping effekt innen 3-5 minutter som varer i timevis. I tillegg, ved fortsatt bruk, skal GrandeLIPS gi dine lepper en generelt fyldigere form.
– For maksimale resultater påfør 2 ganger daglig i 30 dager.

kr.  399,-

 

IMG_5415

 

 

(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)