Denne sommeren har det nesten vært umulig å ikke få farge. Men nå er snart høsten her og hvordan kan du bevare den freshe fargen, uten å bli grå og gusten? Jeg har 4 enkle tips til deg:

 

Portrait of a gorgeous woman in rainforest, attractive sexy model wearing stylish sunglasses, enjoying summer vacation in tropical islands

 

Bruk peeling! 

Det høres kanskje merkelig ut, men fjerning av døde hudceller vil gi huden en ny glød. Det fjerner kanskje litt av fargen du har jobbet med i sommer, men denne fargen er nå grå og gusten. Peeling etterlater huden frisk og brun. Dette ser utrolig mye bedre ut! 

 

Woman wearing mask in bubble bath

 

Pøs på med fuktighet!

Har du gjort dette hele ferien? Supert! Fuktighet har huden godt av hele året. Etter en solferie blir huden ekstra tørr. Bruk serum og/ maske med ekstra fuktighet hele sommeren, og fortsett etter ferien. Da vil huden se sunn og brun ut lenger.

 

Young woman pampering cream or gel on eye zone

 

Bruk selvbruning!

Jeg er stor tilhenger av selvbruning både før og etter ferien. En helt ufarlig brunfarge som kan forlenge følelsen av sommer. Selvbruning finnes i mange varianter, noen gir mørk farge, andre en gradvis oppbygging av farge og noen er ekstra godt egnet til ansikt. Husk å peele godt før bruk for å oppnå et jevnt og naturlig resultat. Liker du ikke å bruke vott til påføring, så husk at vaskepulver til hvitvask fjerner rester i hendene effektivt, etter påføring!

 

Portrait of young woman applying moisturizer cream on her face isolated on white background

 

Bruk solpudder!

Bruk for all del ikke mørkere foundation for å se brunere ut. Dette gir et gammelt og ufresht utseende. Bruk foundation i en farge tilpasset din hudtone. Eller den kan byttes ut med en BB cream eller farget dagkrem som lar din brune hud skinne gjennom. Påfør solpudder på toppen for å se «solkysset» ut. Ikke overdriv! Det skal se naturlig ut. Påfør solpudder med bred kost i et tretall, fra midt i hårfestet i pannen, i en bue langs tinning og ut på kinnben og så tilbake mot øret og langs kjeveben. Samme bevegelse på begge sider. 

 

sminke kost briller