Du har sikkert hørt at halsen skal behandles som ansiktet? Men vet du hvorfor dette er enda mer aktuelt nå enn da din mor var på din alder?

 

Woman rubbing her own neck

 

Mobilhals

Har du tenkt over hvor mye tid vi tilbringer med  mobil, iPad eller data, stort sett i en 45 graders vinkel med hodet? Dette var ikke en del av våre mødres livsstil og dermed var linjer på halsen noe de ikke opplevde før de var langt eldre.  Nå opplever unge jenter linjer på halsen og behovet for å ta vare på denne huden øker. Glemmer du å behandle huden på halsen, så vil dette bli godt synlig når hudaldringen starter.  Kanskje til og med tidligere enn dette.

 

Close up of woman neck and shoulders isolated on white

 

Hvordan kan du forebygge linjer på halsen?

  1. Bruk et halsprodukt, eller i det minste bruk din dagkrem på halsen i tillegg til i ansiktet. 
  2. Bruk mer SPF i dette området enn i ansiktet, påføre gjerne to lag. Dette fordi halsen utsettes for mer av det ble lyset enn ansiktet gjør og dette er derfor den beste måten å frebygge på. 
  3. Bruk gjerne oppstrammende og fuktighetsgivende serum i tillegg, det er virkelig behov for mer pleie i dette området enn du er vant til!

 

Produkttips:

bareminerals Ageless Genius™ Firming & Wrinkle Smoothing Neck Cream

Denne rike fuktighetsgivende kremen er beriket med mineralet gull som skal gi målrettet behandling av aldringstegn på hals og décolleté. Kremen  inneholder kraftige gullpartikler og aldersbekjempende peptider som styrker hudens kollagen og minsker synligheten av linjer og rynker. Edelweissekstrakt forbedrer hudens elastisitet for en strammere ansiktskontur. Algeekstrakt glatter ut grov, tørr hud og fremmer et sunnere utseende. Kremen har en mild duft av mandarin og bergamott.

Kr. 539,-

 

IMG_5646

 

Nimue Age Intelligeng (AI)  Neck and Décolleté Cream 

Dette skal være en svært nærende anti-age krem som gir en umiddelbar og langvarig oppstrammende effekt på hals og decollete. Over tid vil kremen forbedrer hudens elastisitet, virke mykgjørende og forbedre aldringstegn som ujevn pigmentering og linjer.

Kr 1319,- 

 

IMG_4652

 

Matis Restructuring & Firming Cream Neck and Décolleté 

En delikat og smidig krem for hals og décolleté. Den skal revitalisere hudens naturlige funksjoner i kampen mot aldringstegn.
Hudens mikro-relieff på hals og bryst skal bli synlig forbedret. Kremen har umiddlebar og langtidsvirkende effekt. Skal virke meget fuktighetsgivende, oppstrammende og glattende.

Kr. 1.139,- 

 

IMG_4653

 

 

NIOD Neck Elasticity Catalyst

NIOD NEC tilbyr en svært målrettet behandling og beskyttelse av synlig elastisitet i huden, noe som skal motvirker tegn til vedvarende deformasjon som linjer og slapp, uelastisk hud. NIOD CAIS og MMHC tilbyr en komplett behandling av generell hudaldring som linjer, rynker, dehydrering og ujevn hud. Alle disse tegnene påvirker halsen på samme måte som ansiktet, men er ikke fokuset til NEC.

 

IMG_4654

 

Helena Rubinstein Re-PLASTY Age Recovery Hand, neck and decolette

Denne kremen til hendene, halsen og brystpartiet inneholder ingrediensene fra Re-PLASTY AGE RECOVERY serien: 

  • Proxylane, et kraftig molekyl som akselererer den epidermale fornyelse og fremmer gjennopprettelsen av hudbarrieren.
  • Hyaluronsyre, kjent for sine fuktighetsgivende og reparerende egenskaper. 
  • «Volumage solution» er en ekstrakt fra peoner som er utvalgt av Helena Rubinstein forskning for sine jevnende og utfyllende egenskaper, samt evnen til å bekjempe prematur aldring.  Formulaen skal tilføre huden fasthet og elastisitet.  
  • For å bekjempe aldring forårsaket av solstråling, kombinerer Re-PLASTY AGE RECOVERY: – SPF15 for å beskytte huden fra UV.  Vitamin B3 er kjent for sin anti-pigmenterende og beroligende effekt.

Kr. 680,-

 

helena-rubinstein-re-plasty-age-recovery-hand-neck--decollete-75-ml-1

 

 

 

 

(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)