Fordelen med å ha tidlig ferie er at jeg rekker å fortelle dere hvilke solprodukter jeg liker best, av de jeg ha testet, FØR sommeren er over. Selv i Norge er det aktuelt med solprodukter en stund til, ikke glem det.

 

IMG_2196

 

Ja, jeg har en egen koffert til solkremer. Dette er de jeg hadde med på årets ferie. Og de skal passe barn som «bor» i vannet, voksne som trener, ungdom som ikke vil ha flere kviser og meg som er hysterisk både på effekt og konsistens. Jeg føler meg veldig sikker på at du vil like disse produktene like godt som meg:

 

IMG_2200

 

Solkrem til kroppen:

Coola Solspray

Jeg ELSKER denne nye serien! Produktene jeg har testet så langt gjør akkurat det de lover og sprayene er intet unntak: Her får du solbeskyttelse på spray til både kropp og ansikt! De er naturlig og delikate på duft, ultralette og oppleves ikke klissete på huden. De er super enkel å bruke og man kommer til overalt, og den fungerer til og med når man sprayer opp ned. DET liker jeg!

Solsprayene er vann- og svetteresistent, samt fukter og pleier huden så du både føler velvære med optimal beskyttelse mot solen. Den er super å ha med på tur for å spraye ekstra på utsatte steder og til den som vil ha en enkel og kjapp påføring. Passer alle hudtyper og spesielt ideell for de med en aktiv livsstil og de som trenger solbeskyttelse raskt og enkelt! Kommer både med og uten duft. Vannfast i opptil 40 minutter.

Kr. 389,-

 

Matis Solprodukter

Disse solproduktene har vært favoritter «alltid». Alle produktene inneholder Antileukine 6, et planteteknologisk ekstrakt som utvinnes fra en alge som produserer dette stoffet da den selv utsettes for høy UV-stråling. Forskning viser at akkurat som stoffet beskytter algen i havet, beskytter den også hudcellene mot vDNA-skade og dermed hudkreft.  

 • De fleste produktene til Matis inneholder også et kompleks av Aminosyren Tyrosin. Dette komplekset omdannes til melanin i huden, som gir en raskere, dypere og mer langvarig brunfarge. 
 • Loffaolje utvinnes fra frukten på en plante i gresskarfamilien. Den er rik på naturlige fettsyrer som tilpasser seg hu- dens eget fett. Etterlater ingen fet hinne på huden. Forbedrer penetrasjonen og forsterker effekten av tyrosin, og dermed også ”pre-tan”-effekten. 
 • Ved hjelp av antioksidanter, naturlige fuktighetsfaktorer og mykgjørende plateoljer gir Réponse Soleil komplett beskyttelse i solen. Hele serien har en fruktig sommerduft med hint av kokos, vanilje, aprikos og sitrus. 
 • Sun Protection milk SPF 30 body har vært en av familiens favoritter i sommer.

Kr 499,-

 

Elizabeth Arden PRO

Konstant eksponering for sol, miljømessige faktorer, forurensning og sigarettrøyk kan resultere i synlige og for tidlige aldringstegn i huden. Elizabeth Arden PRO’s banebrytende anti-age teknologi i Triple Protection Factor (TPF) er løsningen på møte miljømessig utfordringer. Basert på kliniske tester, en prisvinnende teknologi, inkluderer Triple Protection Factor den grunnleggende teknologi som kreves for daglig beskyttelse for huden:

 1. SPF
 2. Antioxidants
 3. DNA Enzyme Complex™

Triple Protection Factor Face & Body SPF 30 er min favoritt. Dette er en hudbeskyttende krem for ansikt og kropp med SPF 30 som beskytter mot miljøeksponering og motvirker tegn på for tidlig aldring av huden. Designet for å opprettholde en strålende, glødende hud dag etter dag med en ikke-farget formulering. Bredspektret Solbeskyttelse, SPF: Octinoxate, Oxybenzone, Octisalate, Octocrylene, Avobenzone (kjemiske filtre) Tilleggsingredienser: Sodium PCA, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid) 

Kr. 889,- 

 

Kalahari Mongongo Body SPF 20. 

Føles som å smøre seg med en deilig pleiende og nydelig duftende bodylotion! Dette er en lett ikke-fet solkrem som gir fuktighetsgivende beskyttelse mot skadelige UV-stråler og miljøgifter. Den konsentrerte Kigelia Africana strammer opp huden og reduserer tegn på for tidlig aldring. Mongongo ekstrakt gir en unik beskyttelse til huden, mens den kraftige antioksidantegenskapen øker fuktigheten, redusere betennelse og fremmer hudens naturlige reparasjon. 

Kr. 329,-

 

Dermalogica Protection 50 Sport SPF50

Intenst fuktighetsgivende lotion med UV-beskyttelse. Passer for alle. Perfekt når du trener. Denne passer altså hele familien!

 • Binder fukten i huden.
 • Vannresistant i 40 min.
 • Tåler kraftig svetting uten å renne.
 • Svir ikke i øynene om du trener/svetter.
 • Inneholder Oleosomer fyllt med høyt kjemisk UV-filter som utløses gradvis.
 • Kraftige antioksidanter motvirker frie radikaler og styrker hudens motstandsdyktighet.
 • Lett formel som fukter uten å klebe. Forhindrer uttørking av huden.

Kr. 415,-

 

IMG_2218

 

Babor Sun Care High Protection Sun Lotion SPF30 og SPF50

Babor Sun Care har for solprodukter med forskjellig beskyttelse, jeg elsker disse! Dette er to lette og raskt absorberende solkremer for ansikt og kropp som inneholder innovative og aktive ingredienser som gir bred beskyttelse før, under og etter opphold i solen. Disse bruker både jentene mine og jeg i solen.

Kr. 315,-/Kr. 420,-

 

IMG_2207

 

Solprodukter til ansikt

Elemis Daily Defence Shield SPF 30

En ny og super lett, klinisk dokumentert* bredspektrert SPF 30 solbeskyttelse som også beskytter mot forurensning og HEVL (High Energi Visible Light). Miljø, livsstilsvalg og moderne levesett påvirker hvordan vi eldes. Daily Defense Shield SPF 30 inneholder ELEMIS sitt Enviro-Aging Kompleks, et trippel forsvarssystem som bidrar til å bekjempe miljøaldring. Jeg har testet denne et par uker og elsker den! Tar den med på ferie og håper jeg har den langt utover høsten. 

Kr. 779,-

 

Darphin Suncare Soleil Plaisir SPF50 

En deilig anti-aldring solkrem med Karanja olje, hyaluronsyre og vitamin E som skal redusere fine linjer, rynker og mørke flekker og beskytter mot solskader med UVA/UVB filtre. En ikke-fet, ikke-klebrig, vanntett formel tilført en hvite blomster aroma.

Kr. 419,-

 

Coola Face SPF 20 Rose Essence

En lett farget solkrem med bredspektret UVA- og UVB SPF 20 med en herlig duft av rose. Den er formulert med fysisk solfilter basert på titandioxid for dem som er sink- allergisk. Inneholder mer enn 98% naturlige ingredienser som gir pleie og næring
til huden med blant annet solsikkefrø ekstrakt, linolje og acai olje Vitamin B, C
og E som beskytter huden mot aldring og agurk og algeekstrakter som beroliger og gjenoppbygger huden. Vannfast i opptil 40 minutter.

Kr. 389.-

 

Coola Face SPF 30 Matte Tint

En silkemyk krem med lett lys fargetone som passer for alle hudtyper, også de med sensitiv og fet hud. Beskytter huden mot både UVA- og UVB stråler med SPF 30, gir en matt finish og oppleves ikke fet på huden. Fungerer som en primer før makeup. Vannfast i opptil 40 minutter.

Kr. 389,-

 

Matis Sun Protection cream SPF 50 face

Matis solprodukter kan du lese mer om over. Denne har jeg brukt i ansiktet i sommer.

Kr 499,-

 

Dermalogica Solar Defense Booster Spf 50

Denne har vært en favoritt en stund, den er så enkel å bruke hele året.  Solar Defense Booster solfaktor 50 kan blandes med fuktighetskrem eller foundation og er enkel å påføre, samtidig som den ikke inneholder fargestoffer eller parfyme. Planteekstrakter og A-, C- og E-vitamin motvirker tidlige aldringstegn og gir deg en sunn, skinnende glød.
Bland like deler Solar Defense Booster med foundation eller fuktighetskrem, eller påfør direkte i ansiktet for maksimal solfaktor 30-beskyttelse.

Kr. 645,-

 

Elizabeth Arden PRO Triple Protection Factor SPF 50 

Skal beskytte huden mot miljøeksponering, for tidlig hudaldring og er utviklet for å gi sunn og strålende hud dag etter dag med en universell fargetone som passer alle hudtoner.Bredspektret SPF Solbeskyttelse: Mikronisert titandioksid og mikronisert sinkoksid (fysisk solfilter) Tilleggsingredienser: Sodium PCA, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Silicones 

Kr 999,- 

 

Biotherm Eau Solaire Hydratante Face Eau Solaire Hydratante Mist

Eau Solaire Hydrante Face Mist kalles den nye ta-med-hudpleien», som du enkelt kan ha med i vesken og som er rask å påføre. Den nye mistformelen er vannbestandig, kjølende, ikke fet og har en transparent vannaktig konsistens. Formelen er også beriket med Life Plankton og E-vitamin som gir en unik, frisk og solkysset hud. Denne beskytter godt og er veldig lett å spraye jevnt både under og over make-up.

Kr. 229,-

 

IMG_2199

 

Egen solkrem til de aller minste

Cosmica Sun

Barnas hud er ekstra følsom.  Cosmica Sun tilbyr solkrem for barn i alle aldre. Produkter skal være smidige å smøre inn, gi beskyttelse som holder lenge, de er frie fra alkohol, parfyme og fargestoffer, samt er ekstra skånsom mot følsom hud. Cosmica Sun gir en effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling, samt er den ekstra vannavstøtende for en langvarig beskyttelse. Akkurat det de minste trenger. Cosmica Sun Kids Active med kombinasjonsfilter,  er lett å påføre og finnes som spray, lotion og stift.

 

IMG_2198

 

Ikke glem leppene!

Jeg får blemmer på leppene etter 30 min i solen, uten beskyttelse. Jeg glemmer derfor ALDRI å smøre leppene. I sommer har denne vært en favoritt:

Coola Liplux® Collection i high-definition farge!

Disse prisbelønte leppepomadene gir deg Mineral SPF 30 med bredspektret UVA- og UVB beskyttelse – og kommer i mange flotte og oppbyggende fargenyanser. Jeg ELSKER at jeg kan ha litt farge på leppene samtidig som jeg får maksimal beskyttelse! Disse er beriket med vitaminer og antioksidanter som pleier og nærer, samtidig som en unik blanding av cupuacu smør og mongongo olje fukter den sarte og tynne huden på leppene. Hver mineral Liplux tilbyr sin egen unike nyanse og smak for å holde leppene dine myke og optimalt beskyttet. Må testes!

Kr. 199,-

 

IMG_2217

 

Minst like viktig : Etter soling

Babor After Sun Fluid

Denne får bare mor bruke, noen godsaker må man ha for seg selv.  Disse ampullene fungerer som en rik reparerende balm uten å være klissete. Den trekker raskt inn og jeg bruker alltid nattkrem over. Den er kjølende for intensiv og umiddelbar beroligelse av huden etter soling. Trekker raskt inn i huden. Velegnet til å lindre solbrenthet. Styrker hudens evne til å beskytte seg og å reparere seg selv.

Kr. 315,-

 

Biotherm Sun, After Hydration Intense Recovery Face Gel

En after sun gelée som inneholder Aloe Vera, som  bidrar til å fukte og roe huden etter en dag i solen. Med sin helbredende kraft vil Life PlanktonTM kombinert med fuktighetsgivende Aloe Vera-ekstrakt, føles smidig, behagelig og myk. Denne ble en favoritt for hele familien. Den er til ansikt, men ble nok brukt på alle solbrente områder. Trekker lett inn og kjøler raskt.

Kr. 245,-

 

 

(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)