Mitt hår vokser ganske raskt, men min lille datter sliter med at hun aldri synes hun får langt nok hår.  Hårvekst avhenger av både kosthold og genetikk, men det finnes noen enkle triks alle kan teste for økt hårvekst:

  1. Vask hodebunn godt, da opphopning av stylingprodukter eller balsam i hodebunnen vil tette hårfoliklene og gjøre hårveksten tregere.
  2. Bruk kun balsam og kur i hårets lengde, ikke helt inn til hodebunnen. Det er som regel lengdene som trenger denne behandlingen og det vil Sansynligvis bli liggende produkttester i hodebunnen selv m du skyller godt.
  3. Masser hodebunnen lett noen ganger i uken, gjerne hver gang du vasker håret. Dette for å øke sirkulasjonen og dermed hårveksten.

 

Facetune_28-05-2018-12-17-24

 

Kérastase øker hårveksten  med  Resistance Extentioniste

For å få langt og sunt hår har Kérastase sett et behov for et personlig work-out program. Résistance Extentioniste skal være ditt nye daglige work-out program for håret som styrker håret fra rot til spiss. Håret ditt skal bli sterkere og sunnere med færre splittende spisser. Håret holder seg i toppform, slik at det vokser bedre.

 

IMG_1412

 

BAIN EXTENTIONISTE

Hårbad som vasker skånsomt og booster veksten. KREATIN R KOMPLEKS™ + beriket med  TAURINE, en aminosyre med en beskyttende effekt på hårfiberet som sikrer et sunt miljø i hodebunnen. Kr.280,-

FONDANT EXTENTIONISTE

Lett pleie som styrker fra rot til spiss. KREATIN R KOMPLEKS™ + beriket med  MALEINYRE, veldig små partikler som penetrerer hårfiberet  for gjenoppbyggelse som forsegler håret fra rot til spiss. Kr. 340,-

MASQUE EXTENTIONISTE

Styrkende maske som styrker fra rot til spiss. KREATIN R KOMPLEKS™ + MALEINYRE, veldig små partikler som penetrerer hårfiberet  for gjenoppbyggelse som forsegler håret fra rot til spiss. Kr. 430,-

SÉRUM EXTENTIONISTE

Serum som aktiverer hodebunnen. CERAMIDES + Hodebunnsmassasje.Påfør to-tre pipetter langs hodebunnen to-tre ganger i uken. Bruk fingertuppene til å arbeide serumet inn i hodebunnen med sirkulære bevegelser etter bruk av Bain og Fondant. Tips: Sakte, bevisste bevegelser er avslappende mens jevn og kraftig bevegelse bidrar til å øke energien. Kr. 464,-

 

IMG_1408

 

(produktene er sponset av leverandør)