Som mange andre sliter jeg med magen. Min lidelse er kronisk, men det er så mange som sliter med liknenede symptomer og jeg vet at dette går utover både næringsopptak og energinivået. Jeg er i super form når jeg følger en bestemt livvstil, men innimellom skerier jeg ut og da får jeg dårlige perioder. 

Jeg har testet Regulatpro® i e n periode nå (dette er IKKE en annonse) med god effekt. Jeg føler derfor for å fortelle deg om disse produktene.

 

IMG_9894

Energi til cellene – Ideelt for deg som trener

Enzymer – Avgjørende for helsen 

Enzymer er involvert i alle kroppens kjemiske prosesser og bidrar blant annet til et sterkt immunforsvar og god energi i kroppen.

Uten enzymer kan kroppen ikke ta opp livsviktige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer fra maten vi spiser. Den kan heller ikke kvitte seg med avfallsstoffer som kroppen ikke har bruk for.

 

IMG_2632

 

Regulatpro® 

Et naturlig konsentrat som kroppen umiddelbart kan utnytte.

Regulatpro® er et vegansk kaskadefermentert konsentrat fremstilt av fersk økologisk dyrket, solmodnet frukt, nøtter og grønnsaker. Konsentratet, Regulatessenz®, tilfører kroppen enzymatisk nedbrutte ingredienser og fungerer som en transportør for næringsstoffene slik at de kommer inn i cellene.  Regulatessenz® bidrar dermed til bedre næringsopptak fra maten du spiser og fra kosttilskudd som for eksempel Regulatpro® Bio og Regulatpro® Metabolic.

 

IMG_2633

 

Regulatpro® Bio – Energi til cellene

Regulatpro® Bio inneholder aminosyrer, polyfenoler og flavoner (antioksidanter), melkesyre, prebiotika og peptidoglykaner. I tillegg inneholder konsentratet naturlig vitamin C som bidrar til normal energiomsetning og immunsystemets normale funksjon.

Regulerer helsen – øker livskvaliteten og vitaliteten. Den beste basis for sunn hud og helse

  • Øker energien i cellene
  • Bidrar til bedre vitalitet og utholdenhet
  • Bedrer mage- tarm funksjonen
  • Regulerer immunforsvaret

 

IMG_2629

 

Regulatpro® Metabolic – Naturlig energiregulator 

Regulatpro® Metabolic inneholder i tillegg til Regulatessenz® vitaminene B1, som bidrar til hjertets normale funksjon og naturlig vitamin C som bidrar til normal energiomsetning. Sammen med vitamin D og sink opprettholder vitamin C immunsystemets normale funksjon.  Regulatpro® Metabolic inneholder også krom, som bidrar til et normalt blodsukker og normal karbohydratomsetning. Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og til normal muskelfunksjon. Mangan beskytter cellene mot oksidativt stress og til dannelse av bindevev. 

Et naturlig konsentrat som regulerer de metabolske prosessene i kroppen

  • Øker energien i cellene og bidrar til bedre energi og utholdenhet
  • Bedrer mage- tarmfunksjonen
  • Regulerer immunsystemet
  • Bidrar til normal hjertefunksjon og blodsukkerbalanse

 

IMG_2631

 

 

(jeg har selv kjøpt produktet, flere ganger)