Jeg blir aldri lei solprodukter! Jeg vet hvor mye skade to uker i solen kan gjøre på huden din og gjør alt jeg kan for å overtale deg til å bruke gode solprodukter; som både beskytter og pleier huden din. Du får en sunn brunfarge, som varere lenger – og som ikke skader huden din.

 

Er det virkelig så viktig med SPF?

  • UV indeksen måler intensiteten på skadelig UV stråling og når den er 3 anbefales beskyttelse. Jo høyere indekstall desto høyere faktor. I Norge er daglig UV indeks på ca 7 på sommeren, dette kan du faktisk følge med på på yr.no
  • 80 % av UV stråelen trekker gjennom skyene.
  • Med alderen blir huden tynnere og mister fuktighet, den blir dermed mer sensitiv for sollys. I tillegg bør du passe ekstra godt på om du har vært brent tidligere. SPF bør øke med alderen.

 

strand solhatt

 

3 fordeler med Babor Sun Care

  1. Babor Sun Care  beskytter huden mot skadelige UV-stråler og dermed tidlig hudaldring, takket være et balansert forhold mellom UVA-og UVB-filtre og den aktive anti-age kompleks SPC.
  2. Babor har i tillegg tilsatt godt med  vitamin c og e som gir ekstra beskyttelse mot frie radikaler.
  3. Candelbush planten aktiviserer enzymet som beskytter mot DNA ødeleggelse og dermed forebygger pigmentering og hudaldring.

 

sol meg

 

Babor Sun Care High Protection Sun Lotion SPF30 og SPF50

Babor Sun Care har for solprodukter med forskjellig beskyttelse, jeg elsker disse! Dette er to lette og raskt absorberende solkremer for ansikt og kropp som inneholder innovative og aktive ingredienser som gir bred beskyttelse før, under og etter opphold i solen. Disse bruker både jentene mine og jeg i solen.

Kr. 315,-/Kr. 420,-

 

IMG_2218

 

Doctor Babor Derma Cellular Ultimate Protecting Balm SPF 50

Dette er den virkelige spesialisten innen solbeskyttelse!

  •  Balmen inneholder ikke parfymestoffer og kun ingredienser som passer sensitive hud.
  • Balmen beskytter mot skade fra UVA og UVB, som tross alt står for det meste av hudaldringen.
  • I tillegg er den å anbefale etter behandlinger som gjør huden særlig solsensitiv, som etter laser og kjemiske peelinger. 

Doctor Babor Derma Cellular Ultimate Protecting Balm SPF 50 inneholder særdeles gode filtre som beskytter mot UVA og UVB skade. The CELL PROTECT COMPLEX er et intelligent system som øker beskyttelsen ved å eliminere frie radikaler. Systemet består av E- og C vitamin, innkapslet i et system som frigir ingrediensene når kapslene utsettes for UV bestråling. Kapslen fungerer også som en parasoll som åpnet og legger seg beskyttende over cellene når det er fare for UV relatert skade. Stearinlystreekstrakt legger seg som en beskyttende hinne rundt cellene og beskytter de mot DNA skade, samtidig som hudens egen repareringsevne støttes. 

kr. 420,-

 

IMG_2585

 

 Babor After Sun Fluid

Alltid ampuller! Selv også etter soling. Jeg elsker disse, da de fungerer som en rik reparerende balm uten å være klissete. Den trekker raskt inn og jeg bruker alltid nattkrem over. Den er kjølende for intensiv og umiddelbar beroligelse av huden etter soling. Trekker raskt inn i huden. Velegnet til å lindre solbrenthet. Styrker hudens evne til å beskytte seg og å reparere seg selv. 

Kr. 315,-

 

IMG_3530

 

Nyheter! Babor Essential Care BB Cream SPF 20

Jeg bruker alltid lett dekkende krem, MED SPF, over solkremen i ansiktet. Jo mer dekke, desto bedre!? Den nye BB Cream fra Babor er til og med bedre enn sin svært populære forgjenger. Denne kommer jeg til bruke året rundt. Dette er en lett farget fuktighetskrem med SPF20, for hud som mangler både fuktighet og fettstoffer.  Aloe Vera, sorbitol og squalene balanserer hudens fuktighetsbalanse og reparerer dermed hudens beskyttende barrierefunksjon. Vitamin e bekjemper frie radikaler og avokadoolje smører huden. Kremen gir en naturlig, jevn og frisk overflate til huden.  Den finnes i to farger; light (01) and medium 

 

IMG_2240

 

 

 

 

Innlegget er betalt, men dette er produkter jeg har brukt i lang tid og liker veldig godt.