Hvorfor bruke håndkrem med SPF?

  1. For å unngå slapp hud på hendene som gir deg hender som ser mye eldre ut enn ansiktet
  2. For å unngå pigmentflekker på hendene.
  3. For å unngå hudkreft på et område som alltid eksponeres for UV.

 

©David Laurens/6PA/MAXPPP ; ILLUSTRATION BEAUTE D'UN JOUR

Produkttips:

 jane iredale HandDrink® SPF15 Hand Cream fra

Håndkremen må ha SPF hele sommerhalvåret, for å unngå pigmenteringer og «sliten» hud på hendene. Dette er en lett håndkrem som fukter, styrker og beskytter. Gir bredspektret solbeskyttelse i solfaktor 15. Rik på antioksidanter som beskytter huden mot aldring. Nå med ny formel og frisk duft av sitrongress! Kr. 425,-

 

IMG_2255

Helena Rubinstein Re-PLASTY Age Recovery Hand, neck and decolette

Denne kremen til hendene, halsen og brystpartiet inneholder  Proxylane, et kraftig molekyl som akselererer den epidermale fornyelse og fremmer gjennopprettelsen av hudbarrieren. – Hyaluronsyre, kjent for sine fuktighetsgivende og reparerende egenskaper.   

En spesifikk kompleks mot fotoaldring For å bekjempe aldring forårsaket av solstråling, kombinerer Re-PLASTY AGE RECOVERY: – SPF15 for å beskytte huden fra UVB. – Vitamin B3, kjent for sin anti-pigmenterende og beroligende effekt.

Kr. 680,-

 

helena-rubinstein-re-plasty-age-recovery-hand-neck--decollete-75-ml-1

 

Babor Daily Handcream

For fløyelsmyke hender. Nydelig konsistens og lett nok til å smøre seg ofte, uten å klisse. Daglig forebygging med naturlig UVA-besykttelse fra Nori-algen. Masser den inn i tørre neglebånd for god effekt på både negler og neglebånd.

Kr. 225,-

 

BABOR SPA_SHAPING_Daily Hand Cream

 

 

 

(Noen av produktene er levert av leverandør, andre har jeg selv betalt)