Jeg er mildt sagt i ekstase når jeg skriver dette innlegget. Det handler nemlig om så spennende produkter at jeg, som «hudnerd», skulle ønske jeg kunne dele de ut til dere alle, for at dere skal få teste. 

 

IMG_2273

 

Babor fornyer SKINOVAGE

En av Babor`s linjer, Skinovage, fornyes og det gjøres ikke med letthet. Jeg har satt meg inn i så spennende produkter som jeg ikke har sett i bransjen på lenge. Dette handler ikke om «ny hud på tre dager», men det handler om spennende ingredienser, deilige konsistenser og en effekt i toppklasse. 

 

EpigenTech Power Peptide

En nøkkelingrendiens i nye SKINOVAGE, skal hindre epigenetisk aldring ved å forlenge cellens mulighet til transport av informasjon som er  ansvarlig for å opprettholde en ungdommelig funksjon i huden. dette betyr at hudcellene jobber «som ungdom» lenger. Sterkere celler fremmer hudhelse og en ungdommelig glød.

 

IMG_2276

 

Skinovage Balancing Bio-Cellulose mask

SKINOVAGE BALANCING er en gruppe produkter laget til den kombinerte huden. Når huden er gusten med tørre parter, og samtidig har blanke områder med store porer, stiller det høye krav til hudpleieproduktene. 

SEBUCON, et aktivt kompleks med melkeproteiner og vitaminer balanserer fett- og fuktighetsbalansen i huden, øker fuktighetsnivået i tørre områder og reduserer talgproduksjonen i fete partier. Dette vil opprettholde fuktighetsbalansen, samtidig som huden blir mindre blank. 

Naturlige biopolymers og pullulan legger en fin beskyttelse på huden som virker som et fuktreservoar som forebygger fuktighetstap og tar vare på fuktighetsbalansen i huden. 

Skinovage Balancing Bio-Cellulose mask er spesielt laget for kombinert hud som mangler fuktighet. Biocellulose fra fermentert kokosvann gir intens fuktighet, mens sink angriper bakteriene som fører til utbrudd. Den fine bio-cellulosen i masken former seg naturlig etter din ansiktsform. Masken bør virke i 15-20 minutter. 

 

IMG_2131

 

Skinovage Calming Bio-Cellulose mask

Hud kan være genetisk sensitiv, eller den kan bli sensitiv som et resultat av miljøet rundt oss eller vår livsstil. SKINOVAGE CALMING roer huden, booster dens motstandsdyktighet og reduserer hudens hypersensitivitet. 

Intensive Calm ekstrakt, en aktiv ekstrakt fra Albatrellus ovinus (sheep polypore) reduserer raskt rødhet og roer huden. Dermed forebygger den hypersensitive reaksjoner på et tidlig stadie. Siden disse produktene er laget for sensitiv hud inneholder de ingen fargestoffer. 

Skinovage Calming Bio-Cellulose mask med pullulan og hyaluronsyre gir intens fuktighet og roer huden kraftig. Biocellulose fra fermentert kokosvann gir intens fuktighet, mens sink angriper bakteriene som fører til utbrudd. Den fine bio-cellulosen i masken former seg naturlig etter din ansiktsform. Masken bør virke i 15-20 minutter. Andre ingredienser:allantoin og panthenol. 

 

 

De beste sheetmaskene jeg har testet!

Begge disse maskene passer min hud; jeg har en kombinert hud. Tørr overhud, som blir blank og samtidig trenger masse fuktighet. I tillegg blir jeg lett stresset i huden og aldringen…. den tar jeg alltid hensyn til når jeg velger produkter. 

 

3 grunner til å digge Bio-Cellulose maskene til Babor Skinovage:

  1. De er «tunge av ingredienser», virkelig dynket i aktive stoffer.
  2. Du fjerne en gas-liknende del på hver siden av masken, deretter legger du cellulosemasken på huden. Denne er unik i form av å legge seg tett inntil huden slik at alle deler av ansiktet får god effekt av masken. 
  3. Jeg forventer å se forskjell på huden min etter en behandling med maske, det opplever jeg helt klart etter disse maskene. 

 

IMG_2278

 

Jeg kommer til å ha disse maskene tilgjengelig alltid, jeg tar de også med på ferie. Jeg er sikker på at de vil redde meg ut av enhver grå og gusten dag. De vil gi meg en lekker «red-carpet-glød»! 

 

Innlegger er betalt, men dette er virkelig de beste maskene jeg har testet så langt!